И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 039
  • 180
  •   1
Отговори
# 105
  • Видин
Аз ходих в МОЛа снощи, на 2 етаж има кафе, но не видях детски кът, може и да съм го пропуснала newsm78, на 4 има бърза закуска, и правят пицария. Общо взето това са заведенията там. Но то такава бутаница , че не можах хубаво да разгледам.
Моята зъболекарка каза че зъбите започват да се мият с детска паста, когато детето спред да я гълта. Не го е гледала. Аз го мия с паста Ненедент, тя е за бебета и е с гумен накрайник, с който се мият зъбите.
И аз така мисля за темата, ако не може само заглавието да се смени, направо да почваме нова тема.
Ели, когато имаш малко временце и не те мързи Hug

# 106
Детски кът има, но все още не е готов и се намира на последния етаж между кафе вижън и това което може би ще бъде пицария, но това което видях беше едно малко помещение което не знам колко деца може  да побере, иначе идеята е страхотна.

# 107

Интересувам се къде заведохте за първи път детето на зъболекар във Видин.Моята приятелка иска да заведе детето има 8 зъбчета ,а пита за детски зъболекар.Вече е време за миене на младежа Heart Eyes

На моята щерка има зъбки от много малка.В началото миех и аз с Ненадент , който е със силиконов накрайник , който се слага на пръста.От както навърши 2 годинки ползваме детска четка 3+, защото тя си има вече всички зъби, а и проявяваше интерес към моята четка.Слагам детска паста Аквафреш.Не съм я водила на зъболекар още.Говорила съм по въпроса с моята предишна зъболекарка и тя каза, че е още малка и няма смисъл след като няма проблеми.
Иначе за по-големи деца, които вече разбират и си мият сами зъбите има един разтвор , с който се изплаква устата и оцветява в синьо.И детенцето трябва да си мие зъбките докато се махне цвета- така се учи как и колко да си мие зъбите.

# 108
  • Видин
Благодаря много за отговорите  bouquet
Днес и аз смятам да посетя Мола ,дано офанзивата тези дни да е поутихнала newsm71

# 109
  • ВИДИН, 10 км след края на света
не виждам офанзивата да намалее скоро...
докато цяло село се извърви да види Що е то МОЛ  Joy помните ли едно време как всеки посетител на СФ от провинцията ходеше в ЦУМ да се вози на ескалаторите  hahaha та и тук така май  Crazy
онзи ден качих малкия с количката в асансьора, като наду една гайда... цирк  Joy

# 110
и аз днес ходих в МОЛА като си мислех,че ще е по-спокойно, но се излъгах в пикадилито се наложи да чакам 45мин. за 2кисели млека и хляб / просто да не се връщам празна/, докато касиерката си говореше по мобилния #2gunfire. Иначе детският кът на последния етаж е почти готов и не е толкова малък колкото ми се видя първия път.

# 111
мдаа, затова на следващия ден след откриването само влязохме да озяпаме добре с мъжо, нищо не си купихме, за да не чакаме на дъъългите опашки... и продължаваме да пазаруваме от Фреш-а  Crazy
малко да се поуспокоят страстите, да мога да вляза и с детенце, без опасност да блъсна с количката някое натоварено с промоционални портокали бабе  Mr. Green

# 112

помните ли едно време как всеки посетител на СФ от провинцията ходеше в ЦУМ да се вози на ескалаторите  hahaha
А и на метрото, и на метрото  Joy
То и тук е така в моловете, народа ходи да се грее на топло и да зяпа.А в пикадили редовно ходят пенсионерите, че постоянно има дегустация на колбаси, сирена, кремове, бисквите- направо като дойде време за обяд и хоп- в  Пикадили.
А за говорещата касиерка по мобилния- директно на управителката!Иначе няма да се оправи положението никога.Става като в детската градина- само с "изклюкарване".А даже мисля, че в пикадили точно са забранени мобилните телефони по време на смяна  newsm78
А какво е Фреш-а?Пак някой търговски център ли?

# 113
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!!!
Какво чета аз имате си МОЛ.Това си е направо събитие за града.Винаги съм негодувала,че този хубав град все го подминават.
Лошото е,че са избрали доста скъпа хранителна верига-Пикадили.Дано ви допада новата придобивка.В софийските молове цените не са никак нормални,предполагам,че и при вас е същото.А МАКДОНАЛДС,има ли в МОЛА?

# 114
Макдоналдс няма- има някаква бърза закуска с дюнери и сръбска скара ooooh! То половината МОЛ стои ненает заради високите наеми така че на хората им остава да се повозят поне на ескалаторите Joy

# 115
А какво е Фреш-а?Пак някой търговски център ли?

не е търговски център, малко по-голям "гастроном", доста добре и разнообразно зареден в сравнение с кварталните магазинчета  Peace

# 116
Ей не мога да разбера,защо ни пренебрегват хубавия град.Как е възможно и досега да не направят Макдоналдс.Все едно деца няма в този град ,а пък да не говорим за хора.Моите попораснаха,но и до сега се радват когато ги водим на Макдоналдс.Спомням си,докато свекърва ми живееха в Гр.Кула,пращахме децата лятото при тях.Ами все искаха да ги води там и тя избираше някое кафене и им викаше ето това е нашия Макдоналдс.

# 117
то с какво ли не ни пренебрегват града, та с Макдоналдс...
нали едва сега с при тоя кмет (не се знае колко е негова заслугата де, ама айде да кажем че е) отвориха Технополис, с тия дни и Техномаркет  Thinking а в Монтана и Враца откога има  Twisted Evil
да видим какво ще стане с Кауфланд, Била и КарпетМакс, ако се осъществят проектите ще живнем  Peace

# 118
Дано ви направят Кауфланд,защото е евтина верига.Била е по-скъпа,но за Пикадили да не говорим.Аз въобще не съм пазарувала от нея,защото нещата,които обикновено си купувам там да двойно за завишени.
.Искренно се надявам да ги имате тези вериги в най-скоро време. Peace

# 119
Аз пазарувам от Пикадили-главно заради месото,обслужването и заради богатия избор.
Била съм пазарувама 1 път само и заредих фризера с месо от там- и после като почнахме да го ядем- ужс, каймата се стояпяваше, месото жилаво...няма да повторя.
Реших да опитам Кауфланд как е.Нямат доста от стоките , които обикновено пазарувам(определени марки)Купих замразено пиле, което миришеше....НО цените са много ниски.И затова сега съм си направила 2 списъка-препарати, кафе, въобще нехранителни продукти пазарувам от Кауфланд иначе за храна ходя в Пикадили.Пример-нескафе голд-големия бурканв Пикадили е 14,95, в напия квартален магазин е 12,95 а в Кауфланд го взех за 10,90.В Пикадили е хубаво, че има стоки на промоция.
Аз чакам отварянето на Carrefour.Ще бъде на Цариградски шосе , около хотел Експо.

Общи условия

Активация на акаунт