И във ВИДИН слънцето силно напече, време е за плаж вече.

• 12 042
  • 180
  •   1
Отговори
# 90
няма,няма-обаче сега се чудим дали няма да е по-добре да вземем колие за рд-то и букета,а пръстена той като си дойде декември да и свие един нейн и да мерим по  него,защото ми казаха,че при разширяването и стесняването/при първото най-вече/камъка или камъните могат да се пукнат

# 91
няма,няма-обаче сега се чудим дали няма да е по-добре да вземем колие за рд-то и букета,а пръстена той като си дойде декември да и свие един нейн и да мерим по  него,защото ми казаха,че при разширяването и стесняването/при първото най-вече/камъка или камъните могат да се пукнат
А той  с нея ли живее сега?Или е на друго място?

# 92
той в момента е в Англия

# 93
Йо, помагай Simple Smile
Сещам се,че вие бяхте в Спанчевци? Препоръчай ми хотел там Simple Smile Мерси !  Hug

# 94
Йо, помагай Simple Smile
Сещам се,че вие бяхте в Спанчевци? Препоръчай ми хотел там Simple Smile Мерси !  Hug

Минкови бани Peace
Но трябва предварително да се обадите за места,защото май става с месеци напред записването...Другото което знам е,чецените са вдигнати доста/май-за малка стая е 80-поне толкова беше миналата година/ и обслужването били развалили....такава информация имам,че преди два месеца се чудехме с познатите ни от Монтана,къде пак да идем....та тази информация я имам от тях,а те пък от други техни познати

# 95
Ох... а вие в крайна сметка къде почивахте? или къде мислите да почивате?

# 96
Мацки,имате ли познати дето да си търсят работа...Моя приятелка търси момичета за Техномаркет и Технополис за раздаване на брошури  към Джет кредит...

# 97
Йо, помагай Simple Smile
Последно биахме на Минкови бани преди 2м и цените са 80лв за двойна стая от които 60лв е нощувката + 20лв купони за храна. ако искаш да по4иваш през уикенда ще трябва да се обадиш поне месец по-рано. през седмицата мисля 4е има свободни места. в момента базата се отоплява и може да се ползва вътрешния басейн, стига да си носиш джапанки ако не трябва да си купиш от техния магазин. ина4е  там е много спокойно и на мен ми харесва, пък и на близо няма къде другаде да се отиде.

# 98
Много назад ни отишла темата, та малко да я побутна Grinning
Йо, има ли нещо ново на ДГ, защото Марти цяла седмица е болна и не е ходила. Някакъв празник щяло да има, но дали се отнася само за групата на Тони-3гр. или за цялата градина? Марти много обича такива мероприятия и после с каква емоция ни разказва Grinning

Хей, момичета с идеи и без идеи, но с творчески талант, присъединете се към инициативата на ДБМ-Видин за предстоящият коледен базар на 11 и 12.12. Знаете, че всяко нещо, което продаваме го изработваме лично ние, та повече стока би означавало повече пари за домовете. Ако някоя има идея за изработване на нещо и има времето за това, ще се радваме на помощта ви. Ние имаме доста направени неща и още много ще правим, но различни хора, различни идеи bowuu

# 99
  • Видин
Момичета трябва ми малко инфо.Имам задача да купя подарък за мъж и снощи решихме да е халат.В тоя студ навън не ми се обикаля много и затова питам къде сте виждали от изделията на Панагюрище,българските.Купувала съм преди от по-скъпите марки ,но не съм доволна от тях.От един плюшен ( дадох 70лв) и се боядисах в лилаво цялата #Cussing out
Чакам да помогнете ,до неделя трябва да съм го купила.

# 100
Точно такъв халат купих на майка ми за РД миналата година. В ОКС има едно магазинче за бельо, хавлии и разни дрешки. Като влезеш вървиш на пред и гледаш в ляво. Мисля, че се намираше срещу второто П, но не съм убедена. То е едно такова невзрачно, мъничко магазинче, но има много хубаво българско бельо.

# 101
Ренка,нищо незнам за празник,а тези дни аз съм си го прибирала и водила newsm78
Той Люби днес и вчера не е ходиш,защото мислехме,че дядо му като е тук ще се погледат,ама явно само ние тримата така мислехме,защото  никой не благоволи да дойде и за 5 мин Rolling Eyes

# 102
Иренка,ще имат сега на Никулден някакво тържество,понеже имат трима Николаевци и ще бъде с присъствието на родители като отворен урок....А през март месец,градината има някакъв юбилей и ще имат тържество с маски-момиченцата трябва да  са с рокли подобни на булченски,а момченцата с верни панталони и ризи Laughing
Вие оправихте ли се?

п.п.аз тези дни ще минавам при вас Wink

# 103
Офф, Марти пак е болна Confused Четвъртък и петък не е ходила на ДГ, тази вечер вдигна 39.3 Т и направо се шашнахме, гърлото е много червено отново Rolling Eyes
Иначе госпожата е дала на Марти да учи стиховторение за отворения урок, а за юбилея на градината знам, още на родителската среща директорката ни каза, а преди един месец ми казаха да търся на Марти рокличка и тези дни намерих една синя дълга, като принцеска е. Няма да излагаме кавалера я Mr. Green
А ти защо ще идваш към нас?

# 104
  • Видин
Ехоо ,мами някоя ходи ли до Мола снощи да сподели.Детски кът или нещо подобно като в другите има ли?
Интересувам се къде заведохте за първи път детето на зъболекар във Видин.Моята приятелка иска да заведе детето има 8 зъбчета ,а пита за детски зъболекар.Вече е време за миене на младежа Heart Eyes

...и май трябва да сменим темичката ,че с това слънце и плаж.. hahaha

Честит първи сняг ,мами! Hug

Общи условия

Активация на акаунт