Свалки в интернет

• 9 512
  • 203
  •   1
Отговори
Здравейте дами! Аз съм мъж на 32г. В момента необвързан. Искам да попитам какви са ви най-нелепите интернет свалки? Защото понякога ми е трудно да определя кое се харесва на една жена и кое не Simple Smile

# 1
Нелеп човек, нелепа свалка. По принцип

# 2
Подбери си контингента и не сваляй фенки на Азис и наргилета с цитати от умни книжки, и не сваляй умните жени с бмв-то и тениски с позлатено вирсачи лого. Друго няма какво да ти кажа, не е като да са ни правили всички на ксерокс, та една и съща свалка да върви навсякъде. Ама явно не можеш да си ги подбираш по акъла и се буташ там, където нямаш шанс, та затова не ти вързват.

# 3
Кажи в какво се целиш, че да дадем съвети. Турбо кифли с вежди за 500 лв и СЕОта с 4 езика и 3 висши се свалят по различен начин.

# 4
Най,най отвратителното нещо за мен е мъж да си прати снимка на чепа. Баш, че ние жените живеем на самотен остров и не сме се допирали и виждали " свещения Граал "за вас. Ама, като няма с какво друго да впечатлиш една жена, сигурно си мислите, че това е начина.
А истински останах безмълвна, когато дори и в тоя сайт получих такава снимка.

# 5
Къде ги сваляш, инстаграм, фейсбук, Тиндър? Това също определя. Сериозна връзка ли търсиш, или просто секс?

Малко ми е сложно така наизуст да говоря, но, да, има свалки, които всички жени смятат за тъпи. Например клишета, които всички сме чували, или пък излишен мачизъм - наскоро се смяхме с приятелките на един, чиято свалка беше да обяснява какъв звяр е, как ще пие кръвта на всеки, който докосне мадамата, и прочее глупости. Напъни за оригиналност, ако не му идва отвътре на човек или не знае как да подходи, също не са готини.

Така нареченият редпилски "negging" е много неприятен. Самоувереност, която върви към наглост и арогантност - също. Като цяло повечето жени не са глупави и много добре усещат тънките моменти.

Наистина пиши повече, за да ти помогнем с малко конкретика.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 16:32 от Анонимен

# 6
  • София
Оня ден блокирах и докладвах един заради negging. Направо ми влезе рязко наопаки.

Другото отвратително - секс чат. Ама на третото изречение. И на петото си признава, че не живее сам, демек дори няма къде да прави реален секс, камо ли нещо друго.

# 7
Много е важно да не изглеждаш creepy и да вдъхваш доверие.

Също не бъди лепкав и обсебващ. Ако един мъж е отчаян (тоест просто търси някоя, която да му върже, и много не го интересува тя каква е), се усеща осезаемо и на повечето жени не им става никак приятно.

# 8
Моят съвет е да пробваш на живо.
В интернет всеки може да е всеки. А и много жени изобщо не си правят профили в някакви сайтове. Супер отчаяно ми звучи, лично на мен. В реалния живот срещаме достатъчно хора.

# 9
Моят съвет е да пробваш на живо.
В интернет всеки може да е всеки. А и много жени изобщо не си правят профили в някакви сайтове. Супер отчаяно ми звучи, лично на мен. В реалния живот срещаме достатъчно хора.
Това изобщо не е така. Не всички имат възможност да срещат достатъчно хора в реалния живот поради ред причини/работа, място на живеене, компания и др./. В днешно време интернет се е превърнала в мястото, на което масово се срещат бъдещи двойки и това вече е в границите на нормалното. А доколко жените не си правят профили в сайтовете за запознанства също е доста спорен въпрос и бройката далеч не е малка.
Относно темата: най-добрият вариант е да не се пънеш изобщо. Просто бъди себе си, говори за нещата, които те вълнуват, общувай по начина, по който го правиш на живо. Това се цени!

# 10
Интересно видео за поведението на мъжете и жените в приложенията за запознанства. Накратко, мъжете се правят на нещо, което не са, и накрая в тъпотата си съвсем спират да подбират, барем нещо им върже; жените се опитват да комуникират, но няма с кого, защото масово са луди злобни сталкери.
Коментарите също са интересни. Почти изключително от засегнати мъже, които се обиждат на жените, въпреки че цялото видео обяснява как тактиката на мъжете е изначално сбъркана и се сбърква все повече, колкото по-дълго са в приложението.

# 11
Гроздето е кисело.

В приложенията за запознанства повечето мъже не стигат до match, защото 95% от тях имат ужасни профили, които и муха не могат да привлекат. И всъщност, когато няколко жени сме гледали и обсъждали профили, на всички ни добро впечатление правят едни и същи.

И като се нагледаш на профили тип батки, селфита от колата с тъпо изражение, селфита в тоалетната (явно е забавно, не знам), снимки с коления на прасе (...), био-та как са доминантни секс маниаци, био-та какви жени иска без да каже нищо за себе си (то щото е магазин), био-та с една и съща шега, дето я четеш за хиляден път в последния час... Ами, минава ти меракът като жена да участваш в тоя панаир.

# 12
Ми не знам. От моите приятелки никоя не е имала профил. Аз също никога не съм имала и не мисля да имам. Както каза Нарциса повечето са някакви психари. Как пък не ще си постна снимки и град, че да съм по-лесна плячка. Абсурдно е. Ако ми е писано да срещна някой, Вселената ще го случи.

# 13
  • Washington,USA
Всеки, който ми пише с такава цел е вече в блок листата. На някой жени им е супер досадно.

# 14
Па сменяй ги, нали не си на любовния пазар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт