Свалки в интернет

• 9 545
  • 203
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Всеки, който ми пише с такава цел е вече в блок листата. На някой жени им е супер досадно.
Много си рязка, Бънди. Simple Smile
Този, който ти пише не знае какво си, що си, свободна, или не.
Може по-учтиво.
Ти не търсиш, но ако беше свободна, пак ли щеше така да реагираш? Simple Smile

Браво, Чакалке, най-добре да си този, който си и в нета, и в реала, факт. Simple Smile

# 16
  • Washington,USA
Всеки, който ми пише с такава цел е вече в блок листата. На някой жени им е супер досадно.
Много си рязка, Бънди. Simple Smile
Този, който ти пише не знае какво си, що си, свободна, или не.
Може по-учтиво.
Ти не търсиш, но ако беше свободна, пак ли щеше така да реагираш? Simple Smile

Браво, Чакалке, най-добре да си този, който си и в нета, и в реала, факт. Simple Smile

Аз съм си свободна 😂. Иначе, да, пак така.

# 17
  • Out of the Mix
И ти ли си в отворена връзка (нали каза, че приятелят ти е ~50 годишен), като Лъвицата?
Което си е твоя работа, естествено, въпреки че си много млада. Дори аз съм ти една идея как да кажа, "батко", но съм далеч от 50.

Е, добре, ако някой иска да се запознае с теб, хипотетично свестен човек, а ти също искаш да се запознаеш с някой, защо пак така? Как ще стане? Или просто не харесваш интернет, като място за общуване и запознанство, което е странно, защото тук си активна. Simple Smile

# 18
Лъвица не е в отворена връзка.

# 19
  • Washington,USA
И ти ли си в отворена връзка (нали каза, че приятелят ти е ~50 годишен), като Лъвицата?
Което си е твоя работа, естествено, въпреки че си много млада. Дори аз съм ти една идея как да кажа, "батко", но съм далеч от 50.

Е, добре, ако някой иска да се запознае с теб, хипотетично свестен човек, а ти също искаш да се запознаеш с някой, защо пак така? Как ще стане? Или просто не харесваш интернет, като място за общуване и запознанство, което е странно, защото тук си активна. Simple Smile
Млада, млада... Колко пък да съм млада на близо 24😂
Не съм във връзка.
Главният проблем е, че не уцелват момента. Не може да съм член във група за здравословен проблем и да пиша за съвет за вирус , който ме е тръшнал, примерно, и някой непознат да ми пише - Zdr. Kpr 😂 Ноо като цяло във фейсбук са ми писали само съмнителни хора.

# 20
  • София
Лъвица не е в отворена връзка.

Благодаря, Персона, точно така Heart Явно някои мъже като не им харесва какво говориш, започват да си измислят неща за теб Joy

Иначе на мен ми стана интересно това за мъжкия подход и последвалото озлобление при липса на резултат. Има логика, като цяло мъжете ми се струват по-склонни да прехвърлят отговорността на другата страна и да не желаят да се поставят на нейно място. Сякаш очакват жената да отделя безкрайно време и любезност да отговаря на набезите на стотици мъже, а в същото време грам не разбират и не ги интересува, че е изключително изморително и неприятно да ти пишат сума непознати, 90% от които са на едно здр копр. От доста време съм извън всякакви социални мрежи, но краткия ми е опит като цяло беше неприятен. И то във времена, в които бях свободна и имаше шанс някой да ме впечатли.

# 21
и СЕОта с 4 езика и 3 висши се свалят по различен начин.
Никой не ги сваля тия, щото не са интересни на нито един мъж...

# 22
Оххх добре, че съм само с три езика и две висши.. успокоих се
Joy

# 23
  • София
и СЕОта с 4 езика и 3 висши се свалят по различен начин.
Никой не ги сваля тия, щото не са интересни на нито един мъж...

Какво е интересно на един мъж и с какво тези жени конкретно не са му интересни?

# 24
съответният мъж знае, че не интересен на умна жена

# 25
Ако средният Иванчо не започне да си напъва скоро и краката, и акъла, нещата ще се закучат за него. Интелектуалките се тунинговат, а кифлите са с магистратура.

# 26
Ако средният Иванчо не започне да си напъва скоро и краката, и акъла, нещата ще се закучат за него. Интелектуалките се тунинговат, а кифлите са с магистратура.
Твърде сложно. По-лесно е да влезне в майчинския форум да пише как жените са толкова капризни, че ще умрат сами с котки и така нататък.

# 27
Ами по принцип комбинацията млада+бедна+глупава+грозна има шанс да не капризничи, ама такава няма фенове, освен за секс - млада е и излиза евтино, а и никой не задължава за секс в поза фейс ту фейс. За всичко друго се търсят пипнати И работещи муцита - хем да не увътрят Иванчо,  хем да не го засрамват пред аверите, хем да не 'скучаят' вкъщи.

# 28
Интересно видео за поведението на мъжете и жените в приложенията за запознанства. Накратко, мъжете се правят на нещо, което не са, и накрая в тъпотата си съвсем спират да подбират, барем нещо им върже; жените се опитват да комуникират, но няма с кого, защото масово са луди злобни сталкери.
Коментарите също са интересни. Почти изключително от засегнати мъже, които се обиждат на жените, въпреки че цялото видео обяснява как тактиката на мъжете е изначално сбъркана и се сбърква все повече, колкото по-дълго са в приложението.
Интересно защо мъжете са правят ба такива каквито не са? Жените не се ли правят на каквито не са? Да не отварям въпроса кой е мъж и кой жена днешно време

# 29
Защо питаш мен, жената, защо вие, мъжете, се правите на нещо, което не сте? Аз тебе трябва да те питам това.
Също и да питам на какво друго може да се направи една жена.
Клипа, че не си го гледал, е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт