Свалки в интернет

• 9 515
  • 203
  •   1
Отговори
# 30
Къде нормална  жена с дете да срещне мъж? Нямам фейсбук, инстаграм и пр.мрежи.Работя доста и е сложно със социалните контакти.Освен това съм и късогледа:)

# 31
  • Terra incognita
Звучиш като отчаян смотаняк, това само̀ по себе си отблъсква.

# 32
Хммм навсякъде.. Rolling Eyes
Общи познати, интереси, ангажименти, които имаш. Примерно ако имаш кола, започваш неизбежно да общуваш с много мъже. Искаш, не искаш, ти се налага. Аз се хванах в чудо колко много обслужване има по тая кола... То масла, то застраховки, то прегледи, автомивки, пък нещо и се повреди, пък гумата спихнала, пък после зимни гуми, летни гуми, джанти.. ааааа... Ужас.. и това все с някакви мъже трябва да се занимаваш по тея въпроси... Чакам с нетърпение да намеря жена с автосервиз, ама нЕма Satisfied
Или друго - вземаш си куче и го разхождаш. Пак стават лесно лафовете.
Трето - тръгваш на фитнес.
Четвърто - ходиш по почивки с приятелка.
Пето - ако ти се занимава, излизаш вечер по заведенията с приятелка.
Шесто - танци. Имам една приятелка, която ходи на танци и не може да се отърве там. Все се записвали някакви за по 1-2 пъти, колкото да намерят свалка с жена...

Ей ти колко много опции, ако мн държиш да срещаш. Иначе може просто да си живееш спокойно и да си гледаш детето Wink

Къде нормална  жена с дете да срещне мъж? Нямам фейсбук, инстаграм и пр.мрежи.Работя доста и е сложно със социалните контакти.Освен това съм и късогледа:)

# 33
Хммм навсякъде.. Rolling Eyes
Общи познати, интереси, ангажименти, които имаш. Примерно ако имаш кола, започваш неизбежно да общуваш с много мъже. Искаш, не искаш, ти се налага. Аз се хванах в чудо колко много обслужване има по тая кола... То масла, то застраховки, то прегледи, автомивки, пък нещо и се повреди, пък гумата спихнала, пък после зимни гуми, летни гуми, джанти.. ааааа... Ужас.. и това все с някакви мъже трябва да се занимаваш по тея въпроси... Чакам с нетърпение да намеря жена с автосервиз, ама нЕма Satisfied
Или друго - вземаш си куче и го разхождаш. Пак стават лесно лафовете.
Трето - тръгваш на фитнес.
Четвърто - ходиш по почивки с приятелка.
Пето - ако ти се занимава, излизаш вечер по заведенията с приятелка.
Шесто - танци. Имам една приятелка, която ходи на танци и не може да се отърве там. Все се записвали някакви за по 1-2 пъти, колкото да намерят свалка с жена...

Ей ти колко много опции, ако мн държиш да срещаш. Иначе може просто да си живееш спокойно и да си гледаш детето Wink

И кола, и куче имам.Благодаря за съвета:)

# 34
Оххх добре, че съм само с три езика и две висши.. успокоих се
Joy

След всичко писано от теб, а и от други моми тук, не става ясно какво изобщо те е притеснило в твърдението, та се налага да се успокояваш?
Не търсиш мъж, тоест горното не би трябвало изобщо да те засяга.
Wink
А защо подобни жени трудно и рядко биват сваляни - отговора е, че броя на дипломите не увеличава интелектуалните способности, даже се наблюдава обратен ефект. Загуба на чувството за хумор и способността за разбиране на подтекст и второ ниво смисъл...
Те, емотиконите, затова навлязоха толкова мощно в и-нет комуникацията, щото някои, от знаенето на 4-5-6 езика (перфектно) са загубили способността си за разбиране на елементарни изрази на майчиния си Wink Simple Smile Simple Smile

# 35
Е, явно не съм загубила чувство за хумор, защото горното беше баш шега. Вече за теб явно, се отнася, щом не схващаш елементарна шегичка..

# 36
А, то не е от дипломата, а от по-добрия или въобще наличен сексуален живот. Не сте ли забелязали как мъжете, които се хихикат на глупости, някак...на челото им пише непорочна девица Simple Smile

# 37
  • Out of the Mix
Къде нормална  жена с дете да срещне мъж? Нямам фейсбук, инстаграм и пр.мрежи.Работя доста и е сложно със социалните контакти.Освен това съм и късогледа:)
Всичко, каквото Мая е написала, е ок, навсякъде може по принцип.
И аз не съм по Фейсбук, Инстаграм и т.н, не ме кефи, всичко е фалшиво - на 95%.
Бих имал само професионални, бизнес профили.
Между другото, направи си някакъв поне Фейсбук профил, поне информация да черпиш - групи, събития, има много инфо, за какво ли не, ако щеш дори групи за квартала ти, за колата ти. Simple Smile
Добави си най-близките 10-20 човека и така. Не е зле. Може да сложиш някаква профилна снимка, може и без, без да качваш постоянно нещо на стената, или да постваш щяло и нещяло.

Зависи и какъв човек си. Някои са много общителни, мега екстровертни, и навсякъде заговарят, дават сигнали, лафят, и т.н.
Други чакат да бъдат заговаряни.

Също си изясни какъв мъж искаш - възраст, със или без дете и т.н.

Аз за себе си съм си изяснил тези неща, и ми е много лесно селектирането и филтрирането.

Мая, така е, колата е грижи. Ти си от малкото жени, които емпирично са разбрали това. Wink

# 38
Аз отдавна не съм активна по социалните мрежи, но това, което съм забелязала, че върви е първо да се заговорите под някой пост, а после да и пишеш на лични. За мен Фейсбук си остава най-благодатната платформа за запознанства и свалки.

# 39
  • Out of the Mix
... върви първо да се заговорите под някой пост, а после да и пишеш на лични. За мен Фейсбук си остава най-благодатната платформа за запознанства и свалки.
Принципно да. Плюс е ако си с развит профил, имаш поне няколко снимки, повечето имат.
Мен лично прекалено префърцунени и отрупани комерсиални профили ме отблъскват, лъскаво с 5к приятели и т.н.
Но тази "схема" навсякъде би вървяла, дори тук, с тази разлика, че оттук се минава в други платформи, или директно face to face, особено за хора от един град.

# 40
Достатъчно е да си готин и те сами ти пишат. Или поне преди 15-тина години беше така. Или ако пишеш ти отговарят. Почваш нормален разговор, от къде е, с какво се занимава, от какво се интересува. Беше лесно, не помня да съм имал проблем с това. Естествено не всеки път ти отговарят, но винаги съм имал да си пиша с поне една две. На срещи също гледаш да отидеш максимално бързо, няколко дни или макс седмица.
На времето като ми писнеше да ме режат още в мирката преди сайтовете, просто си правех Ник с името и годините и се пусках в канала на града ни, за час ми пишеха поне 5-6 момичета, даже не можех да отговоря на всички. Не вярвам толкова да са се променили нещата до сега, да си направи едни хубави снимки и да води нормален разговор поне в началото без притискане, думи като пиленце, котенце и т.н., ще се получат нещата.

# 41
rf22, абсолютно нищо общо няма старата Мирка със сегашното положение на нещата. Нито някой ще ти отговори ако започнеш с тъпите въпроси като от къде си, как си и т.н. нито е същата културата на общуване, нито са толкова лековерни хората, както бяхме тогава. Забрави ги онези времена, не е същото и никога няма да бъде. Остарели са ти съветите Simple Smile

# 42
  • Out of the Mix
По-"прибързано" и директно е сега.
Иначе, каквото е написал колегата, е така.
Всичките тези въпроси и информация, си се питат в началото, ако не е упоменато някъде. Колкото повече инфо знаеш, по-добре.
По-бързо виждане, също по-добре.
Никой не е лековерен, или поне не трябва да си, но и адекватните са по-малко.

# 43
  • Paris, France
Здравейте дами! Аз съм мъж на 32г. В момента необвързан. Искам да попитам какви са ви най-нелепите интернет свалки? Защото понякога ми е трудно да определя кое се харесва на една жена и кое не Simple Smile

Да се говори за интернет свалка е нелепо. Празни думи. Не мисля, че нормален човек може да "сваля" човек, чийто профил е прочел, след час, два или 102 плямпане. Ако някой се свърже с мене в социалните мрежи и каже, че ме харесва, си мислех, че търси безплатно, бързо текче или е измамник, искащ да му пращам пари за да си пренесе златото от Афганистан, където работи американски генерал.

Интернет е добро място за запознанства, но свалката трябва да става в реала. Букет цветя, парфюм, даже златно бижу, пратено от непознат фантом нищо няма да значат за повечето жени.

Бързо виждане не е добра стратегия за жена, защото не позволява да се опознаят интересите на мъжа. Ходила съм с приятелки на първи срещи с мъже, с които са се запознали в интернет. В 99.9% от случаите мъжът изобщо не им се харесва наживо и втора среща няма. Само дето са се мъкнали да се гледат с него. Половината мъже после продължават да им досаждат. Тъй де, мъжете, които се харесват и са популярни си намират лесно жени извън интернет. Остават убитаците. 

Стани си от задните части и тръгни по паркове, заведения, по улиците!

# 44
  • Out of the Mix
Невена, добре, има и такива случаи, но аз такъв експириънс не съм имал за 15+ години.
Интернет е място, "канал" за запознаване, общуване, общи интереси, инфо и т.н. Всеки вече е в "мрежата" по един или друг начин. Дори и ние в момента.
Остави настрана измамници и не знам си какво. По света има такива случаи, и който се връзва, толкова му е капацитета.
Преценяваш на кой да пишеш и защо. Понякога правдоподобното може да не е точно така, съгласен съм, има фалшивост.
Всеки търси различно - един да убива време, друг партньор, връзка, гадже, любовни отношения, бързо текче, както казваш, но далеч не са само тези с текчетата.
Изобщо не подарявам нищо на първа среща, това е абсурдно, най-много и не винаги някое цвете, но зависи, ако е преценила да се видим на рождения й ден, със сигурност.
Съгласен съм - всичко в реала, на 4 очи, затова по-експедитивно там. Wink
Опознават се интересите - лафят известно време, и се комуникира и обсъжда, вече има и видеоразговори с 4к резолюция - 2160p, където ще ти видя всяка една пора и гънка. NerdSweat Smile
Това, че не им е харесал на живо, си е негов проблем, не на приятелките ти, или и на тях, че са се съгласили да се видят. Или той е изпратил фалшиви, или снимки отпреди казармата, нормално, друг човек е.
Отново, душка не съм съгласен. Убитаци има навсякъде. Разбери, че вече в 2024 г. след средата, всеки потенциално е навсякъде, зависещо от ежедневие, време, професия, нагласи, хобита, предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт