Несподелената любов

• 2 275
  • 31
  •   1
Отговори
Здравей те за първи път пиша тук и много се надявам някой да ми помогне минавам на темата директно .
Има едно момиче за мен лично това е любовта на живота ми въпреки че не съм я имал по никакъв начин освен целувка по бузата или по устните. Да ви разкажа на кратко и можеби ще ми кажете какво означава това .
Така работим заедно всяка сутрин като ме види идва прегръщаме и ме целува за добро утро слага сърчице на името на бележките ми пишем си през деня но когато и кажа хайде да излезем влюбен съм в тебе тя ми отвръща че няма време че е на втората работа и край .
Казва ми има време сега не е мойто време за връзка но не съм виждала мъж като теб и знам че ще бъда като принцеса с теб.всяка сутрин и оставям по нещо на бюрото с бележка колко е красива но вече незнам то това е от много дълго време и тя все повтаря че иска времето за себе си може би щото е имала 4 годишна връзка свършила явно гадно за нея .
Миналата седмица и подарих парфюм скарами че беше скъп но тя дори не го е взела още седи в колата кажете какво означа всичко това моляви че ще се пръсна вече.
По някога ми дава някакви надежди и в следващия момент ги смазва .

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 19:08 от Vaso123

# 1
Не те иска, не те харесва, съжалявам. На твое място ще си намеря друга работа.

# 2
Не те харесва като мъж, но не иска да преставаш с вниманието, което и обръщаш, защото и харесва да и правят комплименти и подаряват подаръци. Единственият ти шанс е рязко да спреш въобще всякакви романтични знаци на внимание към нея (целувки, прегръдки, сърчица, подаръци, комплименти, намигвания, дълги гледания и т.н) и да си продължиш живота, все едно тя е просто колежка по работа. Има два варианта - или на теб най-накрая ще ти мине, или тя ще полудее и ще заиска обратно цялото внимание и най-накрая ще ти пусне. И в двата случая печелиш.

# 3
Да, това горното. Стига ходи подире й като кученце, пък подаръци, пък обяснения... Ако се съберете, какво, Луната ли ще трябва да й сваляш? Отделно и ебаси четкането на самочувствието й, осъзнай се малко, няма да ставаш изтривалка. Нелепо е.
Отдръпни се малко и или ще ти мине, или тя наистина ще осъзнае, че те изпуска, пък те обича, и ще спре да те приема за даденост и за нещо сигурно. Това е истината и действително и в двата случая печелиш.

# 4
Гледай до края на трети клас да се ограмотиш малко от малко и после пак се пробвай. Още нещо - в книжарниците продават едни листове с лепенки. Купи си десетина и почни и ти да ѝ лепиш сърчица. Направо на чина, въпреки риска госпожата да те накара да го чистиш след часовете.
И внимавай с принцесите.

# 5
  • Paris, France
И до края на четвърти клас научи какво означава несподелен!

Ти вече си споделил с нея, че си влюбен. Явно не си нейния тип. Харесва вниманието, но не и самия тебе. Според мене няма шанс.

Парфюмът седи в колата, защото вероятно го е подушила в магазин и не го харесва. Ще го подари на някоя приятелка скоро.

Какви надежди ти дава?

# 6
Не се подарява така парфюм, ако не знаеш тя какъв ползва и харесва. Това само между другото.
Не се познавате достатъчно отблизо, за да е любовта на живота ти. Влюбен си явно, но след като тя очевидно не те харесва, значи друга ще е жената за теб.
Така че наистина, няма смисъл да хабиш чувствата си. Виж как можеш да се откъснеш и да отвориш очи за други млади жени, каквито със сигурност има наоколо. Не непременно колежка, може да е съседка, приятелка на твои познати или за сега непозната - някъде там е подходящата жена.

# 7
Какви надежди ли ми примерно говорим за деца и тя преди не искаше и да чуе за това а сега ми казва че иска само едно и аз разбира се казвам айде 2 и тя не само 1 моляти се .
Парфюма е същия който ползва не съм и купил някой ей така за добър ден заповядай.
Също така някой път спорим за нещо и аз казвам че тя ще си намери друг а аз ще остана и тя ми отговара че надали ще има друг.
Как даго разбера това всички казвате че неме иска но тя започна всичко целувки п егръдки сърца деца имена за децата незнам вече ще се побъркам незнам дали това минава хора честно ви казвам.
А тия намеци че не дъм грамотен аре стига моляви се знам тъпо е ма вижте за какво пиша то аз не ям вече даже бъдете малко хора.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 20:13 от Vaso123

# 8
Васо, откажи се. Ако искаше да е с теб, щеше да бъде. Просто и ясно.

# 9
Немога да се откажа обичам го това момиче толкова много че не ям тая седмица съм минус 3 кила

# 10
Тогава се приготви за голямо разочарование и още по-ниско самочувствие.

# 11
На колко години сте? Предполагам, че и двамата сте още много млади.

Много незряло се държи момичето според мен, изглежда ми като да си играе с чувствата ти. Най-вероятно наистина й харесва най-вече многото внимание, с което я затрупваш, но е някак непочтено от нейна страна да те насърчава, ако няма намерения за връзка. Прекрасно е, че си влюбен, но такова отношение ли искаш от любимата жена?

Следвай съветът на Drama Llama. Има шанс да й дойде акълът, ако наистина има чувства. Ако ли не - насила не става. Ще се появи друга, която няма да те кара да се чувстваш объркан и нещастен. Simple Smile Успех!

# 12
  • София
А ти сигурен ли си, че не е обвързана, но не споделя и просто си търси внимание или разнообразие? Парфюмът може да го държи в колата, за да не го вижда някой.

Ако е имала чувства да ти е отвърнала вече. Забавлява се само.

# 13
Жал ми стана за теб, човече, въпреки неграмотното ти писане - адски си хлътнал,  а мацето те разиграва здраво.
Нищо не можеш да направиш в момента.
Снощи гледах едни биолози как ловиха тигрова акула да й сложат на перката камера. Акулата изкриви стоманената кука, бая дебела, и накрая се откачи от въдицата. Ама толкова силен човек досега не съм виждала. Ще си изстрадаш любовта, няма друг начин.

# 14
Престани да я засипваш с внимание. Не си помагаш като ходиш зад трибуквието ѝ. Ти сигурен ли си, че тази 4-годишната ѝ връзка е приключила?  Отстрани изглежда, че просто харесва вниманието ти и се разнообразява с теб.

Общи условия

Активация на акаунт