Несподелената любов

• 2 404
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • here and now
Може момичето да си има проблеми(болни близки, например), може да ходи на втора работа за да събира пари за университет или друго.
Не на всички, по всяко време им е до любов.

# 16
  • Далечният изток
Ми именно - несподелена е. Не се занимавай, мацката се бъзика с теб - деца, имена, глупости, но реално не те иска.
На колко години си, че не можеш да разчетеш най-елементарни знаци?
И само не ѝ пиши на тая жена, а и на други, че така можеш съвсем да откажеш всяка. Трагедия си в правописа, трагедия...

# 17
Неграмотен и обсебващ си, защо да те харесва? Ама не й прави чест, че те баламосва.

# 18
Какви надежди ли ми примерно говорим за деца и тя преди не искаше и да чуе за това а сега ми казва че иска само едно и аз разбира се казвам айде 2 и тя не само 1 моляти се .
Парфюма е същия който ползва не съм и купил някой ей така за добър ден заповядай.
Също така някой път спорим за нещо и аз казвам че тя ще си намери друг а аз ще остана и тя ми отговара че надали ще има друг.
Как даго разбера това всички казвате че неме иска но тя започна всичко целувки п егръдки сърца деца имена за децата незнам вече ще се побъркам незнам дали това минава хора честно ви казвам.
А тия намеци че не дъм грамотен аре стига моляви се знам тъпо е ма вижте за какво пиша то аз не ям вече даже бъдете малко хора.
Шегувала се е за децата, и си е мислила, че и ти се шегуваш.
Това минава, само време трябва. Съжалявам.

# 19
Сигорен съм че в момента е сама не не съм сигорен в нищо но всеки казва че ебава с мене може и така да е просто ужас аз незнам как ще живея така

# 20
  • Paris, France
Сигурен.

# 21
  • Далечният изток
СигУрен, Не Знам, пунктуация...
Иска да четем каквото пише, ама как да разберем, то е страшно положението...
На колко години си, авторе? Питаха вече, но и аз да питам, че звучиш и пишеш като първокласник.

# 22
То и мацката сигурно не пише по-грамотно, съдейки от начина и на флирт - обсъждат имена на деца.

Имам чувството, че периодично се пускат неграмотни теми, за да се възмущаваме ние тук. В петък особено...

# 23
На 35 съм а тя на 30 мале как ми се иска да ви вида на живо вас грамотните съжалявам че пиша толкова зле освен някой урок да ми дръпнете

# 24
  • Далечният изток
Нас пък какво има да ни гледаш?!
За уроци вече е късно. Положението е изтървано отдавна.
Неграмотността не показва само, че човекът не може да пише, дава цялостна представа за... нивото му (за да не съм твърде оскърбителна).

# 25
Хвани се с друга, ама наистина,на сериозно и като спреш да и обръщаш внимание ще видиш как веднага ще се обърне палачинката. При мен точно така стана, обаче тук твоята история ми звучи прекалено детски, мацката може наистина да няма никакъв интерес и просто да те върти да и вдигаш акциите

# 26
  • София
Ти явно си от тези мъже, които буквално се разболяват от “любов” Знам, че някои и до лечение в психиатрията стигат. Внимавай да не стигнеш до там. Това обсебване само ти вреди. Иначе тя очевидно не те харесва за връзка, но ѝ харесва да си играе с теб, да се закача. Доста гадно от нейна страна, защото вижда колко си хлътнал. Моя съвет е да се отдалечиш възможно най-много от нея, за теб самия е по-добре. Пък и все още нямате никакви преживявания заедно, че да страдаш толкова.

# 27
  • София
35?
Леле, аз помислих, че сте тийнейджъри.
Ами, имаш 2 варианта - или продължаваш да я обсипваш с подаръци и тя ти се подиграва (защото реално това прави). Резултатът е сегашният. Или се взимаш в ръце и преставаш с това внимание. В този случай има 2 подварианта: или ти омръзва и виждаш, че не е най-прекрасният човек на света (обикновено , когато хората сме влюбени сме склонни да хипер-идеализираме), или тя рЕзко се влюбва в теб, защото ще ѝ залипсва отношението ти.
Ти решаваш.
И да, вземи се пооограмоти малко, защото е срамота 35 годишен човек да пише неграмотно на родния си език. Предполагам не си от малцинствата, за да не ти е майчин българският език.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:40 от Светулчица

# 28
Смята че си добър човек, но не си неин тип.
Дистанцирай се и спри да пърхаш около нея. Говори с нея, смей се, но не и се натискай и не позволявай да те провокира мятайки се на врата ти.
В момента си прекалено досъпен и лесен.

# 29
Васо123,
аз съм на друго мнение. Момичето не иска връзка СЕГА нито с теб, нито с друг. Извадил си лош късмет. Тя ти го е казала "Казва ми има време сега не е мойто време за връзка".
Сега тя няма желание, няма сърце да обича истински - след 4 годишна връзка. Няма време и сили - работи на 2 места.
Тя държи на теб като човек, затова отказва да се виждате - сега не може да ти даде любовта, която ти очакваш от нея.
Има ли решение - да. Но е трудно, малко вероятно и бавно. Стратегията "най-добър приятел". Трябва да я опознаеш, да й помагаш за важни за нея неща в живота. Така да се каже чакаш, но близо до нея, за да не изпуснеш момента.
Познавам мъже, които успяха така. Вярно чакаха 3-5 години. Не са стояли на сухо, имаха си гаджета. Когато настъпи точният момент, спечелиха любовта на голямата си любов.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт