Въпрос към дамите

• 3 245
  • 72
  •   1
Отговори
Казусът е следния: необвързана , здрава психически млада жена сте, временно сте някъде в командировка. Срещате някой, с който започвате да излизате. Прекарвате си страхотно, споделяте цялото си свободно време с него, но вече ви остава много малко време, преди да си заминете. Имате само още една вечер, като оставяте инициативата на другия човек да избере как да я прекарате.

Кое през тази вечер по-скоро би ви накарало да се върнете отново след време заради човека:
1. ако нощта романтична с интимности без сексуални актове - един вид да остане нещо "недовършено" между вас, а и да е провил джентълменско уважение, че не бил с вас само заради секса.
2. ако нощта е сексуална - чрез секс да скрепите установената връзка и да я направите по-незабравима.

# 1
  • Lyaskovec
Това:
1. ако нощта романтична с интимности без сексуални актове - един вид да остане нещо "недовършено" между вас, а и да е провил джентълменско уважение, че не бил с вас само заради секса.

# 2
  • USA
първото

# 3
  • Далечният изток
Това не е връзка.
Приятно прекарано време. Казваме си сбогом и каквото се е случило във Вегас, остава във Вегас.

# 4
  • София
През това цялото време секс не сме правили, така ли? Или последната вечер, или хич?
Ако няма секс, ще реша, че не си пада по мен и ме е сложил във френдзоната и най-вероятно няма да погледна назад.

# 5
Чакай малко, това време как го прекарваме - ходим на работа, на кафе, разказваме си тъпи вицове и какви дебили са били бившите ни на по бира в бара, или се гледаме премрежено в очите, изчервяваме се като се докоснем случайно и човекът ми отваря вратата на колата, след като сме били двамата в романтичен ресторант? Защото в първия случай  до секс няма да се стигне даже - човекът ми е брат и дружка и от време на време ще му пращам дебилни картинки след като се прибера обратно. Във втория случай без секс ще реша, че въобще не ме иска човекът, тъй си се държи с жените по принцип и аз съм си наизмисляла разни знаци и чувства.

# 6
Не съм сигурна, че жената е психически здрава.
В една връзка такива размисли няма.
И от кога секса е фактор за скрепяване на установена “връзка”.

Насладете се на момента и не го мислете!
Дали ще имате връзка, само времето ще покаже.

# 7
  • София
Каквото стане по естествен път. Иначе защо тя трябва да се върне? Той не може ли да отиде да я види в нейния град?

# 8
  • София/Севлиево
Романтиката ще избера, въпреки че не съм никак романтична,но пък вариант 2 съвсем не ме устройва.Това ми напомня за времето, когато се запознах с мъжът ми.То вярно,че живеехме в един град и бяхме почти съседи,но аз бях студентка в Търново и точно малко преди да замина за там той ме попита дали искам да сме заедно.А се познавахме от има-няма 2 седмици.През които обаче всеки ден бяхме заедно,но без интимности.Е,аз казах "да" и ето ни вече 20 години и половина все тъй заедно...

# 9
  • София
Това е някаква история, която се развива за седмица...
Ще спазя принципа - каквото става във Вегас, си остава във Вегас. В смисъл не бих разчитала на развитие.

# 10
  • София
Не мисля, че това дали сме докарали секса докрай ще е решаващото. Единствено ако самият секс е бил толкова уау или толкова зле, та тотално да обърне нещата. Но ако наистина съм си кликнала с някого, ще искам да продължа комуникацията с или без реализиран секс.

# 11
  • София
Второто. Стига сексът да си заслужава. Но връзка надали ще поддържам. Най-много да повторя секса след време при следващо попадане в този град.
Първото ще го броя за неособено добро уплътняване на времето само.

# 12
Каквото стане по естествен път. Иначе защо тя трябва да се върне? Той не може ли да отиде да я види в нейния град?

Е, в условието само тя е необвързана. Той очевидно е обвързан. Simple Smile

# 13
  • София
Аз честно казано виждам опит да се изманипулира ситуацията, и жената. Ако жената ти харесва и искаш нещата да продължат, просто й го казваш. А не се чудиш дали с или без *** ще се привърже повече към теб Rolling Eyes

# 14
Казусът е следния: необвързана , здрава психически млада жена сте, временно сте някъде в командировка. Срещате някой, с който започвате да излизате. Прекарвате си страхотно, споделяте цялото си свободно време с него, но вече ви остава много малко време, преди да си заминете. Имате само още една вечер, като оставяте инициативата на другия човек да избере как да я прекарате.

Кое през тази вечер по-скоро би ви накарало да се върнете отново след време заради човека:
2. ако нощта е сексуална - чрез секс да скрепите установената връзка и да я направите по-незабравима.

Авторът е мъж, нали? И предполагам обвързан.
Тогава защо не зададеш въпроса към себе си - какво точно искаш ти от тази жена?
Ако си наясно, действай (може да измислиш и 3-ти вариант). Ако не си, остави на нея да решава. Иначе така зададен, въпросът ти звучи все едно си пуснал корени на мястото, където живееш (или пък имаш обвързаности, които трудно можеш да промениш) и едва ли не искаш сигурност как и с какво би могъл да имаш естествено  продължение на тази емоция. И дали.

Общи условия

Активация на акаунт