Въпрос към дамите

• 3 557
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Жените помнят мъжете, с които са правили секс, а не тези, с които не са.

Жена съм и не съм съгласна. Единственият мъж, който 'помня' в живота си, е един, с когото не съм споделяла никакви интимности.

# 61
За такива лигавения е вярно. За несподелените любови - не.

# 62
  • Out of the Mix
Добре, Годзо, и аз допреди 6 м. бях на 39, айде да не си говорим врели-некипели. Joy

Не знам, има такива хора - "събират" и държат някакви контакти, в различни градове дори, като пътуват периодично, да си имат там "секс-бъди".

Въпросът е, че това момиче ич не ми се чини, че е такъв типаж. Тя може да има "бъдита", и да пробва различни мъже, свалки, за да трупа опит, но моментът в който срещне Човека и се влюби, на всички ще ви тегли една, и даже няма и да ви помни.

Преди 6 г. се запознах с една сладурка на 24. Водеше много промискуитетен живот, беше много умна за годините си, супер интелигентна, но летеше в облаците. Виждахме се известно време, опознавайки се. В края на краищата, като ме видя, че съм сериозен, мисленето ми, и в прав текст си ми призна какъв живот води, и реално аз в такова нещо не се вписвам, както и тя в моите представи и прекратихме. Тя за сериозна връзка не беше готова.

Твоята също не е готова - пътува постоянно, гради си живота момичето, така трябва. Нямам понятие защо изобщо търсиш такива отношения, това ми е поантата.

Лъвичка
, да.
Само едно допълнение - не винаги сексът от първия път е топ. В повечето пъти единият, ако не и двамата имат нужда малко да си посвикнат. Изводи от първия път не правя. Дава се време. Важното е да има желание, чувства и любов.

# 63
  • София
Нестандартен подход, както го наричаш, в тази ситуация звучи абсурдно. Не че няма да те запомни, ако те е харесала и сте имали приятни моменти на опознаване, но предвид, че сте имали възможност да се докоснете повече един до друг, свободни хора сте и т.н., а ти не си направил тази стъпка, в нейните очи ще изглежда че или нямаш интерес, или имаш проблем, неуверен си, от този род. Така че действай, докато е тук, пък за на лято, един Бог знае. Няма смисъл от игрички, предвид, че е възможно никога повече да не я видиш и ще съжаляваш за пропуснатите възможности.

# 64
  • София
Една "психически здрава" жена не обича игрички и манипулации. Тя е заявила дирекно симпатиите си и би очаквала същото насреща. И един психически здрав индивид също би бил открит, вместо да се чуди как да я изманипулира за да постигне желания от него резултат.

# 65
Взе да ми се струва, че коментирате хипотеза, в която ЛГ е влюбен и търси жената на живота си. А той нито е влюбен, нито иска обвързване.

# 66
Взе да ми се струва, че коментирате хипотеза, в която ЛГ е влюбен и търси жената на живота си. А той нито е влюбен, нито иска обвързване.

Иска абонамент.

# 67
Казусът е следния: необвързана , здрава психически млада жена сте, временно сте някъде в командировка. Срещате някой, с който започвате да излизате. Прекарвате си страхотно, споделяте цялото си свободно време с него, но вече ви остава много малко време, преди да си заминете. Имате само още една вечер, като оставяте инициативата на другия човек да избере как да я прекарате.

Кое през тази вечер по-скоро би ви накарало да се върнете отново след време заради човека:
1. ако нощта романтична с интимности без сексуални актове - един вид да остане нещо "недовършено" между вас, а и да е провил джентълменско уважение, че не бил с вас само заради секса.
2. ако нощта е сексуална - чрез секс да скрепите установената връзка и да я направите по-незабравима.
Не разбрах колко време сте си прекарвали страхотно, но изглежда че не е било 2-3-5 дни а повечко... Според мен това "недовършено" така ще си и остане. За чий да се разхожда жената, буквално? При това да си обрече цялата бъдеща ваканция, ами ако и тогава така й се чудиш? Grinning
Не се сещам какво би я накарало да се върне, то може да ви е приятно да си приказвате но за това не е нужно да бие пътя отново, става и от разстояние.
А и по принцип не е много добра тактика това да го оставяш за последната вечер, трябвало по-рано да действате. Едно че не винаги се напасват хората от първия опит точно в секса, ако изобщо се напаснат. Друго че ако пък много ви хареса, много ще ви е яд че точно накрая сте се наканили и че нямате повече време да си поиграете. При такова кратко време и то се знае че ви е кратко време заедно, ситуацията е "Сега или невър", както пее Светльо Витков Grinning Не че това има толкова голям шанс да я накара пак да се върне, което също навежда че няма за кога да я "пазите" тая работа за нещо дето сигурно няма да настъпи.
Тя жената междувременно ще обиколи други места, ще срещне други младежи дето не са толкова колебливи... и те така.

# 68
На мен обаче ми направи впечатление това, че жената се е напила и напушила, след което е заспала.
Сега, нямам нищо против това, че е пийнала, за да се отпусне. Само че тя не е пийнала, ами направо се е напила. Че и трева е пожелала. Не е много умно поведение за жена, която по този начин се оставя беззащитна в ръцете на почти непознат мъж и то в чужда държава. Много безразсъдно, а не е чак толкова малка. Би трябвало да бъде по-предпазлива, защото знае колко много неприятни неща биха могли да ѝ се случат.
(Няма да питам дали tigodzila1 умишлено не я е напил, за да ѝ паднат задръжките и да стигнат до секс, но е превишил дозата. И да е така, много ясно, че ще отрече.)
Но така или иначе да се налюскаш до степен да заспиш по време на увертюрата на първия секс с почти непознат не говори много добре за жената. Ако все пак се върне и случайно се стигне до секс, tigodzila да внимава с предпазните средства, защото ако това е обичайното ѝ поведение, не се знае с какъв букет от половопредавани болести може да се сдобие.

# 69
Много си зависи от жената и коментарите го доказват. Едни биха държали на секс, други на изясняване, трети да остане недоизживяно, за да държи влага. Само че всички се изказват като последна инстанция, незнайно защо. Така било. Ми не, не е така. Така е за теб и твоите възприятия.

# 70
  • София
Случаен е за тези, които не умеят да усетят човека и отказват да комуникират, а действат "на сляпо". Дано и твоите изчисления се оценят, предполагам ще разбереш другата година, стига статутът на някой от двама ви да не се е променил рязко оттогава.

ПП: Сега ще я пазиш и от влиянието на България ли? Ти си някакъв тотален контрол фрийк Rolling Eyes

# 71
  • Out of the Mix
Получил "обещание". Laughing
24 годишна трябва да е много влюбена, загубена и хлътнала, за да ти "обещае", какво остава изпълни уговореното.
Не само това, а ще иска да е с теб, да се пренесе и установи при теб, близо до теб.
А в случая ситуацията не е такава.
Трябва да си много наивен да искаш и разчиташ на такива "резервета". Брой го "one night stand", запазваш контакта, ако толкова ви върви лафа, и кой откъде е.

# 72
  • Sofia
Предвид премахнатите постове с декларации и разменените нелюбезности, темата се обезсмисля.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт