Въпрос към дамите

• 3 518
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Ама две седмици е нямало секс ли?!
Нали уж приятно прекарано време каза....
То целувки и масажи, и накрая на сухо... Ма аз на това не мога да му кажа приятно прекарано време, сори.

# 31
Имаше преди години един лаф: по-добре прелъстена и изоставена, отколкото започната и недовършена.
И аз мисля, че моментът за секс вече е изпуснат.

# 32
Май и през следващите 6 месеца сексът ще продължава да бъде мираж... Обречена история, не знам коя 24 годишна ще се върже на такава перспектива.

# 33
Абе виж сега, не съм на 25 вече, ама ако бях и ако пътувам до дадения град често, нямам гадже и ми се прави секс - ще му звънкам на човека, но само ако се е представил добре. Специално да ходя до друг град на крака при мъж, е само при условие, че свършвам по 5 пъти на вечер с него. Ама ако ме е мачкал там през дрехите една седмица, и после се чуди кога ще дойда пак - еми да си се чуди 😆

Иначе има и други, такива които си търсят романтика и всякакви масажи и т.н, ама подозирам че 24 годишна, която гради кариера и често пътува без проблеми едва ли е от тези, които мечтаят да се зачукат при мъж някъде в чужд град. Ако беше такава, още в/след университета щеше да е родила вече и да си живее спокойно.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 14:48 от Drama Llama

# 34
Ааааа, човекът се чуди как да направи така, че на всеки няколко месеца жена да му идва на крака у тях за по едно бързо чукване и после да си ходи и да не го закача до другото идване. Еми пич, за да се връща постоянно - или трябва да си мега-гига най-добрия любовник със златен член 20 санта и жената да свършва 3 пъти само като те види по без гащи, или ало.бг по 100 лева на вечер, или там колкото е тарифата, нямам представа.
Drama Llama, разбирам колко травмирано мислене има тук, дай поне в една тема да дадем креди на доверие за добри намерения и избегнем такава циничност. Тя не принадлежи тук, за да иска някой от нас някакъв по-сериозен ангажимент. Има си хора, чиято компанията е толкова приятна, че сексът не е цел №1 за мъжа.

Годзе, от де тва желание да си обсъждаш и споделяш от интимния и личния живот сведения?
Посмъртно не бих го правил.
Впрягам това безгранично познание тук за разрешаване на сложна житейска ситуация, вместо за чесане на езици кой плаща сметките и кой мие чиниите. Дамата си заслужава вниманието, така че съм принуден да опра с детайли до най-висшата инстанция. Гърмя си сребърния куршум тук и после оставям ред на следващия.

Имаше преди години един лаф: по-добре прелъстена и изоставена, отколкото започната и недовършена.
И аз мисля, че моментът за секс вече е изпуснат.
Да, изпуснат е подходящия момент, защото когато беше вечерта с целувките и масажите дамата реши да опита няколко чаши българско руйно вино, които я приспаха за нула време и я оставих да спи до обяд. Пък няколко часа преди заминаване не знам какъв секс ще е. Иначе мацката е много изпълнителна и си призна симпатиите, така че ходът е при мен.

# 35
  • София
Ами следващия път не пиете, а правите секс.
Какво сложно има, не разбирам?

# 36
  • Out of the Mix
Ама две седмици е нямало секс ли?!
Нали уж приятно прекарано време каза....
То целувки и масажи, и накрая на сухо... Ма аз на това не мога да му кажа приятно прекарано време, сори.
При така поставено, и ако се поставя в ситуацията 2 седмици да излизаме, да се пипаме, да сме насаме с жена, говорим за всеки ден, абсурд да не правим секс в един момент. Ти представяш ли си вечер е. Седим си, отпускаме се, цялото време на света е наше, не бързаме, ми то ако има химия, а то явно има щом се правят масажи и се целуват, дивото зове. Animal ChickenAnimal Rooster

Годзо, жената ако си струва изобщо няма да коментирам мимолетни изпълнения 2 седмици в годината.
То зависи и тя какво иска. А, както описваш, ти си уседнал на 1 място, тя пътува, реално не е оттам, откъдето си ти, и няма намерение да е в твоя район, гради живот другаде. Сядате, обсъждате. Ако 2 седмици всеки ден сте били заедно, да сте си казали и майчиното мляко, и нагласите. Но момичето на 24 надали ще се върже, животът е пред нея.

# 37
Авторе, а ти как точно си падаш по нея - кефиш се, щото ти е вързала  и "става", или си на път да хлътнеш и държиш да има продължение?
Ако е първото, мятай се на секса, ако се представиш добре, може и да те потърси пак. Но не я залъгвай с романтика и подобни. Ако момичето ти допада и искаш продължение - остави я тя да води, но дай ясен знак, че и ти си готов да отидеш при нея  в нейния или друг град, а не само тя да ти идва на крака.

# 38
А, както описваш, ти си уседнал на 1 място, тя пътува, реално не е оттам, откъдето си ти, и няма намерение да е в твоя район, гради живот другаде.

Моята оферта е да дойде пак и да си искараме готино лятото, никой не говори градеж на живот. Уж имам одобрение по това направление, ама кой знае. Мисля само за нещата, върху които имам въздействие.

Авторе, а ти как точно си падаш по нея - кефиш се, щото ти е вързала  и "става", или си на път да хлътнеш и държиш да има продължение?
Ако е първото, мятай се на секса, ако се представиш добре, може и да те потърси пак. Но не я залъгвай с романтика и подобни. Ако момичето ти допада и искаш продължение - остави я тя да води, но дай ясен знак, че и ти си готов да отидеш при нея  в нейния или друг град, а не само тя да ти идва на крака.

Второто. Но ме пращаш при кенгурата без да подозираш, опцията не е много удобна за мен. По-скоро вижданки докато тя е наоколо.

# 39
Второто, особено ако е чужденка.
Трябвало е да я на****, не да я напиваш.

# 40
  • Out of the Mix
Човече, един път си се видял с нея, доколкото разбирам 2 седмици.
И искаш да ми кажеш, че ще я чакаш 4-6 м. евентуално да дойде пак за нещо имагинерно? Междувременно какво ще правите? Ще чаткате, камерки, приказки, и "надежди", за да я "вържеш"? А през това време ще се лигавчите с други, защото от такова разстояние абсурд да се поддържа връзка, ако не сте решили, че вече сте заедно, реално не сте никакви. Утре тя може да срещне друг, ти да хлътнеш по друга удобна и всеки ден до теб.

# 41
Авторе, а ти как точно си падаш по нея - кефиш се, щото ти е вързала  и "става", или си на път да хлътнеш и държиш да има продължение?
Ако е първото, мятай се на секса, ако се представиш добре, може и да те потърси пак. Но не я залъгвай с романтика и подобни. Ако момичето ти допада и искаш продължение - остави я тя да води, но дай ясен знак, че и ти си готов да отидеш при нея  в нейния или друг град, а не само тя да ти идва на крака.

Второто. Но ме пращаш при кенгурата без да подозираш, опцията не е много удобна за мен. По-скоро вижданки докато тя е наоколо.

Кажи и го. Бъди откровен - колко ти харесва, и как се надяваш да се върне. Че въпреки различния ви начина на живот, искаш да си дадете шанс. И за секса кажи - че я желаеш, но се чудиш доколко е уместно точно преди заминаването и. Защото не я виждаш само като "чук и чао".

Странно е, че си готов да изложиш казуса си пред многохилядна аудитория, но не и да го обсъдиш с обекта на желанията ти. Явно и момичето изпитва нещо, може да разсъждава върху същите въпроси. Говорете, говорете, говорете - това е моят съвет. И каквото стане.

# 42
Единственият шанс да задържиш интереса, който предполагаме, че има, е да правите секс поне веднъж, стига тя да откликне.
Това с романтиката и след това чакане до лятото не ми се вижда работим вариант. Ако беше след десетина дена пак да се видите, разбирам, но до юли месец... Тя доста преди това ще си е намерила гадже на мястото, където живее или някъде по трасето.
Даже и с еднократния секс пак би трябвало да има някакво междинно виждане, или повече виждания. Времето си минава, трепетите се забравят. Жената живее динамично, нови впечатления може да затрупат старите.

# 43
Какво ще рече "Тя не принадлежи тук"?
Чужденка ли е?
Теб май все разни девочки, по двайсетина години по - млади от теб, те влекат? Да не живееш около студентски общежития?

# 44
Нямало да прави секс сега, за да можело - ама хич не е сигурно, - да прави през лятото, може би... Умряла работа.

И като стана дума за студентски общежития, сетих се за онзи виц за студентката, която ядосано изкрещяла от прозореца на блока на ТУ - съвсем по темата е.

Общи условия

Активация на акаунт