Въпрос към дамите

• 3 522
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
Абе годзилата жена няма. Просто пита, как тази да продължи да му идва на крака, и да си поема хотела, щото в неговата квартира не може, а е стиснат, за да пътува той.
И, забележете - психически здрава😆
Човекът явно е свикнал да има вземане даване само с психически нестабилни женици.

# 16
  • София
Абе годзилата жена няма. Просто пита, как тази да продължи да му идва на крака, и да си поема хотела, щото в неговата квартира не може, а е стиснат, за да пътува той.
Ако му е златен да продължи със секс. Иначе да пали свещ и да си стиска палци да я командироват по-често.

# 17
  • София
Казусът е следния: необвързана , здрава психически млада жена сте, временно сте някъде в командировка. Срещате някой, с който започвате да излизате. Прекарвате си страхотно, споделяте цялото си свободно време с него, но вече ви остава много малко време, преди да си заминете. Имате само още една вечер, като оставяте инициативата на другия човек да избере как да я прекарате.

Кое през тази вечер по-скоро би ви накарало да се върнете отново след време заради човека:
1. ако нощта романтична с интимности без сексуални актове - един вид да остане нещо "недовършено" между вас, а и да е провил джентълменско уважение, че не бил с вас само заради секса.
2. ако нощта е сексуална - чрез секс да скрепите установената връзка и да я направите по-незабравима.
Нито едно от двете.
Описаното не е връзка, а забавление. Същото забавление мога да намеря и в моя град. Не си заслужава да бия път до друг град.

# 18
  • София
Какво означава "романтична с интимност"?
Да се мачкаме през дрехите?
Да не сме на 16?
Това не е "здраво психически".

# 19
  • По света и у нас
Ако не е имало секс и да ми обещаеш света и живота си , изобщо няма да те отчета като нещо си.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 18:30 от PriMadonna

# 20
Връзка не в контекста на отношения.

Говорим за двама необързани, а нейната професия е свързана с постоянно пътуване не позволява уседналост, а родният й град е много далеч от тук.

Дамата има свободни две седмици всяко лято, та тук идеята е да се реши да прекара лятната ваканция тук, когато няма да е така припряно. Предложението й допадна, защото каза, че се чувства страхотно тук с мен, но се чудих дали нещо не може да се оплеска на финалната права, ако се избърза със секса. Въпреки, че вече минахме момента с гостито, масажите и целувките, тя е на 24 е и от опит знам, че на тази възраст ако се премине кулминативната точка, интереса спада и отиваме към Вегас хипотезата, а пък аз си искам продължение на мача.

Мерси за коментарите, моментът е тънък и специфичен. Като гледам мненията са 50/50 (което ме изненадва леко), така че май ще трябва да хвърлям монета.

Прекрасная Василиса, ще развържа кесията за лятото, искам да си спокойна. Grin

# 21
  • София
Зависи дали ще задържиш интереса ѝ дотогава.

# 22
  • София
Лято е равно на секс. А пък дали ще остане наесен...

# 23
  • София
Много мислене, много сметки. Ами жените са различни, да. Опитай се да усетиш конкретната, и 100 други да са на едно мнение, тя може да е на напълно различно. Пак казвам, не мисли как да манипулираш нея или ситуацията, а да я усетиш, почувстваш.

# 24
Връзка не в контекста на отношения.

Говорим за двама необързани, а нейната професия е свързана с постоянно пътуване не позволява уседналост, а родният й град е много далеч от тук.

Дамата има свободни две седмици всяко лято, та тук идеята е да се реши да прекара лятната ваканция тук, когато няма да е така припряно. Предложението й допадна, защото каза, че се чувства страхотно тук с мен, но се чудих дали нещо не може да се оплеска на финалната права, ако се избърза със секса. Въпреки, че вече минахме момента с гостито, масажите и целувките, тя е на 24 е и от опит знам, че на тази възраст ако се премине кулминативната точка, интереса спада и отиваме към Вегас хипотезата, а пък аз си искам продължение на мача.

Мерси за коментарите, моментът е тънък и специфичен. Като гледам мненията са 50/50 (което ме изненадва леко), така че май ще трябва да хвърлям монета.

Прекрасная Василиса, ще развържа кесията за лятото, искам да си спокойна. Grin

Не чакай лятото да развържеш кесията. Най-вече за да цениш себе си. Веднъж се живее.
Съветите на Буров към младия журналист относно приятелката му, виждам, че са необходими и днес, за мъжете.

# 25
  • София
Скрит текст:
Много мислене, много сметки.
Ами жените са различни, да.
Скрит текст:
Опитай се да усетиш конкретната, и 100 други да са на едно мнение, тя може да е на напълно различно. Пак казвам, не мисли как да манипулираш нея или ситуацията, а да я усетиш, почувстваш.
Колко пъти съм го писала това...

# 26
Според мен се "пуснете по течението", пък, каквото стане. Тя самата ситуация ще се усети конкретно в момента, няма как да се предвиди.

# 27
Мъжът някакъв вид гларус ли го раздава, че трябва да се връщам?

Зависи от:

1) Какво точно е останало "недовършено"
2) Секса

Сега дочетох останалата част от сюжета. Масаж със мъж, когото харесвам, без щастлив финал, е много разочароващо. Голът е трябвало да се бележи още тогава. Ако не го харесвам, няма да се стигне до масаж.

# 28
  • Out of the Mix
Годзе, от де тва желание да си обсъждаш и споделяш от интимния и личния живот сведения?
Посмъртно не бих го правил.

Що не си хванеш жена на твоите години, че дори и малко по-голяма да сте на един акъл, знае какво иска, и да те боготвори, ако има какво, че като те чета в доста от случаите се "тригървам", кво остава една жена.
С малките много драма, бре.

Василиса, както винаги се опитва да е "проницателна и да реже до кокъл". Trollface

# 29
Ааааа, човекът се чуди как да направи така, че на всеки няколко месеца жена да му идва на крака у тях за по едно бързо чукване и после да си ходи и да не го закача до другото идване. Еми пич, за да се връща постоянно - или трябва да си мега-гига най-добрия любовник със златен член 20 санта и жената да свършва 3 пъти само като те види по без гащи, или ало.бг по 100 лева на вечер, или там колкото е тарифата, нямам представа.

Общи условия

Активация на акаунт