Спешно, търся Мами от Град Елин Пелин

• 1 509
  • 7
  •   1
Отговори
Спешно, търся хора от Елин Пелин, които биха ми помогнали да си намеря кучето. Последно видяно около Т Маркет. Страхлива е, ако я видите веднага ми звъннете. Благодаря ви от сърце. Възнаграждение 500 лв Телефон за връзка 0882245599

# 1
Това е Берта познах я на снимката.Преди време я храних като идваше пред склада,бяхме си разменили телефоните помниш ли?Дано се появи и преди ти изчезваше.От колко време я няма?

# 2
Да, Берта е! Аз съм сестрата на момичето с което сте си разменили телефоните. Няма я от почти месец. Забелязана е в Елин Пелин от жена, която е от Нови Хан, жената е билав Елин Пелин преди седмица и Берта е пресичала улицата, близо до Т Маркет. До колкото разбрахме са я приспали със стреличка и са я изхвърлили в Елин Пелин. Ходихме вече няколко пъти да обикаляме там, но без успех...Моля ви се ако минавате от Елин Пелин и околностите се оглеждайте и ако я видите звъннете на сестра ми.🙏🏻или ако я познавате и тя вас я вземете и се обадете на сестра ми. 🙏🏻Ще ви се отблагодарим.

# 3
Добре ,аз съм от София но имаме къща в Саранци и често ходим до Елин Пелин да пазаруваме.Другата седмица ще сме там,може би шанса да я видя е малък,но имам и един бивш колега от Нови Хан на които също ще кажа.Пишете и вие,ако имате информация.

# 4
Благодаря ви, 🙏🏻ще ви държа в течение.

# 5
  • София
Пиши и във фейсбук групите на ЕП.
Наскоро имаше пост за друго куче и май се откри.
Успех!

# 6
Да, Днес я прибрахме от Горна Малина🙏🏻, но сега и търсим спешно временен дом, защото този гаден човек, като я види, че пак е на стопанството, просто не ми се мосли. Затова търсим временен дом срещу заплащане 300 лв на месец, плюс храната за Берта за да я приюти, докато намерим решение. Много е спешно. Моля ви се ако познавате някой, който би я взел временно пишете. Всяка минута е от значение. Благодаря ви🙏🏻

# 7
Много се радвам,че я открихте и дано да и намерите дом. Пишете за това и на други места. Знаете ли какво стана с бяло-черното куче Чарли,те седяха на стопанството заедно и си бяха дружки?

Общи условия

Активация на акаунт