Проблем за много хубава жена

• 3 838
  • 33
  •   1
Отговори
Бих искала да попитам за съвет да необичаен проблем. Както се казва, питам за една приятелка.

Приятелката ми не е вече млада, на 40 години е, но изглежда много, много млада. Почти като момиче. В добавка е и много хубава. Ще кажете - мечта за всяка жена. Тя е с мило държане и много мил и нежен глас. За съжаление обаче това доведе до особен проблем. Според нея необичайно младата и красива външност води до люта завист сред жените, които среща. Според нея вече не може да проведе дори и обикновен разговор с жена в магазина, без да почнат да я гледат накриво и да я гледат злобно. Стиган се дотам, че тя се отказа да се поддържа и не ходи и на спорт и се облича в някакви ужасни широки дрехи. Избягва комуникация, доколкото е възможно, но това води до нови проблеми, тъй като сега пък започнали да я смятат за надута и особена.

Бих искала да ви попитам дали някоя се е срещала с подобен проблем. Много моля за добронамерени съвети.

# 1
Не съм срещала такъв проблем, но по мои впечатления хората винаги са настроени положително на някакво подсъзнателно ниво към по-привлекателните и миловидни хора, мислят си, че характерът се отразява на лицето, така че много странен проблем има Simple Smile

# 2
  • Melmak
Може да се вманиачава, че все някой й завижда. Хубавите хора винаги са по-добре приети. Да си намери такава приятелка като нея, хубава.

# 3
Може да се вманиачава, че все някой й завижда. Хубавите хора винаги са по-добре приети. Да си намери такава приятелка като нея, хубава.

Аз й казах нещо подобно, но според нея всичките й приятелки също й завиждат, а и мъжете им много я заглеждат. В интерес на истината - има нещо, защото тя наистина прилича на момиче и мъжете наистина много й налитат. Както бихме казали - неприятно хубава изглежда. Но яз не знам дали това е основната причина.

# 4
Можеш само да я подкрепяш. Съревнованието между жените няма край и не можеш да направиш нищо.

# 5
  • София
Приятелката ти и аз вече не я харесвам. Не понасям толкова болни за внимание хора, които си мислят, че изглеждат по- млади, защото са кинта и двайсет и мячат като тийнейджърки.
Жените, които ги гледат всички, нямат такова поведение. Не говорят за него и им идва нанагорно, но по друг начин

# 6
  • на брега на морето
Приятелката ми не е вече млада, на 40 години е,
На 40 години жената цъфти. И е все още млада.

# 7
Ама тя не е кинта и двайсет. По-скоро е много миловидна и нежна. Сега какво да направи - да боботи като локомотив ли?

# 8
  • София
Не е ли топло за пързалки?

# 9
  • София
Ама тя не е кинта и двайсет. По-скоро е много миловидна и нежна. Сега какво да направи - да боботи като локомотив ли?

Пуснах сълза. Представям си аурата. Няма хора, които да изглеждат много много по- млади. Научете се вече и си приемайте годините.

# 10
Не е ли топло за пързалки?

Напълно реално е питането. Разбира се, ако смяташ, че е фейк, можеш да не се включваш. Нямам никаква причина да пускам фалшиви теми или нещо подобно.

# 11
Ахам.
И един мармот...

# 12
Не мога да ви убеждавам, че питането е истинско, но и не разбирам никой ли не се е сблъсквал с нещо подобно. В края на краищата женската завист е прословут проблем. Но разбира се, ако някой го смята за фейк - да не се включва.

# 13
  • София
Ако 40-годишната жена не може да се справи с такъв проблем, значи няма за какво да й завиждат.

Наистина, може ли да измисляте по-добри пързалки?

# 14
Тази тематика обикновено вълнува 11-годишни девойки, които ако са с повече от 1 мозъчна клетка, израстват "дилемата" за няколко години.
Да започне да посещава библиотеката вашата позната.

Общи условия

Активация на акаунт