Проблем за много хубава жена

• 3 968
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
На мен тези въпроси ми изглеждат твърде инфантилни. Твоята приятелка е много самовлюбена.

# 16
Ако 40-годишната жена не може да се справи с такъв проблем, значи няма за какво да й завиждат.

Е, то всеки смята, че чуждите проблеми нищо не са и би ги решил с магическа пръчка. Но може и да сте прави - знам ли.

В интерес на истината жените наистина започват да нервничат около нея. Не знам дали е заради външността или има някакво излъчване.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 15:35 от Анонимен

# 17
Познавам една такава жена.Но,ако ме питат мен ще кажа, че хората не я харесват,защото е лош човек, но се прикрива добре.Като я опознаеш и го разбираш.Иначе привидно е много мила.И тя твърди, че жените я мразят, защото е много хубава, ама и мъжете не я харесват, които я познават.Иначе ще си кажеш, че е ангел небесен.Та така за моя опит.

# 18
Познавам една такава жена.Но,ако ме питат мен ще кажа, че хората не я харесват,защото е лош човек, но се прикрива добре.Като я опознаеш и го разбираш.Иначе привидно е много мила.И тя твърди, че жените я мразят, защото е много хубава, ама и мъжете не я харесват, които я познават.Иначе ще си кажеш, че е ангел небесен.Та така за моя опит.

Ако можеш да споделиш малко повече как така е "лош човек", в смисъл в какво се състои това, ще ти бъда благодарна. Говори лоши неща за хората или е лицемерна или нещо друго?

# 19
Приятелката ти е хубава, но глупава.
Подобна външност дава безброй възможности за получаване на привилегировано отношение и дори извличане на дивиденти, ако го желае.
Другаде е проблемът, не във външността й.

# 20
От всичко по много- завистлива, самовлюбена, гигантско самочувствие, високомерна, манипулатор,все кофти черти.

# 21
Приятелката ти е хубава, но глупава.
Подобна външност дава безброй възможности за получаване на привилегировано отношение и дори извличане на дивиденти, ако го желае.
Другаде е проблемът, не във външността й.

Възможно е. Според нея самата тя би искала да е в по-добри отношения с околните и най-вече с жените и дори се опитва да се държи специално мило и внимателно с тях. Но едва ли не става по-зле и те вече явно смятат, че тя се лигави или се превзема.

Както казах - всеки има различни проблеми. И аз намирам някои чужди проблеми за странни, но гледам все пак да не им се подигравам.

# 22
И аз мисля, че проблема не е във външността, а в някакви черти на характера, които има. Познавам хора, които просто много фино умеят да дразнят, понякога даже без да се усещат, сякаш отвътре им идва. Може да е нещо такова. Красотата отваря врати, не ги затваря.

# 23
Завалийката.
А теб как така не те избягва? Не смята ли, че ѝ завиждаш и ти?
Странно.

# 24
И аз познавам една такава жена, само че вече е на 50+ години. От малка много красива, печелеше де що има селски конкурси за мис Еди какво си, самочувствие до небето, тоя я искал, оня я молел, преследваха я, отвличаха я, където и да иде мъжете инфаркт получаваха от нейната хубост. Естествено, жените я мразеха и й завиждаха и все й пречеха да се реализира. Ходи в чужбина, връща се, все същия апломб и полет в облаците. От толкова много кандидати остана стара мома. Ние по грозничките създадохме семейства, деца родихме, а нашата красавица чакаше ли чакаше принца на белия кон. Сега е сам сама, с едно куче само живее. Кандидатите пооредяха, защото мацката напълня, разболя се от диабет, а никой не иска да се разправя с болни жени, пък били те страшни красавици навремето. С две думи от много избиране накрая остана сама.

# 25
Завалийката.
А теб как така не те избягва? Не смята ли, че ѝ завиждаш и ти?
Странно.

Не точно, защото животът ни раздели и ние живеем в чужбина. Виждаме се рядко наживо. Пишем си често, дори през два-три дни по нещо. Но ми сподели, че наистина много й тежи и дори е започнала да пие малко повече, отколкото е редно. Тя прави впечатление на малко плах човек, но може и това да е само маска на много самовлюбен човек. Не съм чак толкова добра в тези анализи и реших да попитам и други жени.

# 26
А приятелката сама ли е (без партньор)?

# 27
Напълно измислен проблем, разиграващ се явно в главата на приятелката ти.

Наоколо е пълно с много хубави жени, някои и на реална млада възраст, та тази приятелка едва ли е единствената хубава жена, която околните срещат.  Чак пък неприятности да има заради тази неземна хубост.  Описаното от теб не е реално.

Щом приятелката ти се чувства така, да потърси професионална помощ, тоест да отиде на психолог.

# 28
На 40 години приличала на момиче ,неделен лаф. Joy
Като стане на 50 ще развежда всеки един мъж на планетата.
То бива,бива самочувствие...
Някои мислят,че света се върти около тях.
А дано,ама надали.

# 29
А приятелката сама ли е (без партньор)?

Не, има много хубаво семейство - мъж и две деца.

Не знам дали е "неземно" красива, но наистина има много силно излъчване. Дори съм чувала непознат мъж да възкликва около нея. Не казвам, че е нечовешки невиждано красива, а изглежда много млада, хубава и нежна. Със сигурност сте виждали подобни жени, дали всички имат проблем с външността си, не мога да кажа.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 16:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт