Проблем за много хубава жена

• 3 841
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Хубавите хора, но притежаващи и добро сърце имат винаги приятели и близки в обкръжението си.
А такива, които гледат отвисоко, кой стои и им завиждам, естествено че отблъскват хората.

# 31
Абсолютно е така! Моята позната на младини беше толкова самовлюбена и горделива, че не допускаше никой до себе си, защото смяташе, че  хората единствено й завиждат и искат да й навредят.

# 32
Абсолютно е така! Моята позната на младини беше толкова самовлюбена и горделива, че не допускаше никой до себе си, защото смяташе, че  хората единствено й завиждат и искат да й навредят.

Знам ли. Аз имам чувството, че всичките й бивши приятелки я смятаха за малко наивна и твърде добричка и я използваха по малко.

Тя ходи на психолог, но нещо не са се получили нещата. На мен ми се струва, че тя иска да си помогне наистина, а дали е твърде наивна и добра или нещо потайно всъщност е надута и отблъсква хората - не знам. Това, което мога да допълня, е, че тя е някак много секси. Просто има тякова излъчване.

Има някаква мисъл "Хората ще ти простят всичко, дори ума, но красотата - никога" и тя смята, че се отнася за нея. На мен ми се стори малко надуто, но все пак това не го е измислила тя и много жени наистина имат проблем със завистта на други жени.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 16:24 от Анонимен

# 33
Достатъчно по темата. Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт