Съпруга, на която всичко бързо й омръзва

• 2 271
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте, дами

През Гугъл попаднах на тема и мнение в този форум. Беше допуснато предположение, не на конкретна жена бързо й омръзнал съпруга. По тази причина се регистрирах.
Семейни от почти 10 години (оженихме се на по35г). Съпругата ми е такава. Още не няма интереси към работа. Дори да започне някъде, не може да издържи повече от половин година. Ако си е вкъщи, а само аз работя - пак й омръзва, даже се сърди, че трябва да работя повече, за да увелича дохода в семейството.
Деца няма, секса й е писнал, нормално е 1-2-3 пъти в годината, ама е с такова липса на желание, че вече и аз не го искам.
По цял ден на телефона и хапване. Качи тегло (аз спортувам), предложих й заедно да спортуваме, издържа две седмици, не й харесва. Сърди се за всичко и по много. Аз съм сравнително спокоен характер, ама с времето ме натоварва. Все едно имам сърдито дете за съквартирант. Сега сме взели ваканция за няколко месеца, щяхме да работим за бебе, ама то само аз да работя, ниска ефективност така.
Дайте ми съвети какво да правя, достигам лимита на идеите си. Аз нямам скучен ден, винаги имам какво да правя, как да я направя щастлива, малко живот да й влея. Понякога искам да се почувствам като мъж, и това ми липсва.
Благодаря ви за отделеното внимание

# 1
  • София
Какво й харесваш на тази жена?

# 2
Сега сте на по 45 и сте си взели ваканция да работите за бебе?
Че то я изкара  тая жена пълен изрод, за какво бебе работите. И как точно, ти  не искаш, тя не иска...

# 3
  • София
И не само това, ама кой ще го гледа, ако вземе та стане?

# 4
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър опит за пързалка!

# 5
  • София
Спрете да работите за бебе и се разделете.

# 6
Защо се напъваш?

# 7
  • София
Така, значи:
Оженили сте се на 35 години (прилично зряла възраст);
Сега сте на 45 (още по-зряла възраст, в която човек сам би трябвало да е в състояние да решава елементарни и не толкова елементарни житейски проблеми);

Нещо не вярвам тази тема да е писана от 45-годишен човек. И въобще не вярвам на темата, всъщност. И за мен е пързалка, която се е появавала тук неведнъж. Горкият добър и преработил се мъж, който прави всичко за жена си, пък тя, неблагодарна и мързелива... Не ми се рови назад, но поне два пъти я е имало.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 12:30 от milenaka

# 8
Теб не те ли четохме вече? При предишния опит беше по-описателен, там и тъщата беше намесена, че е същата...
Ако историята е реална, в което се съмнявам, защо си още с нея? Ако е пързалка, не ти ли омръзна, защо не смениш сценария?

# 9
  • София
Теб не те ли четохме вече? При предишния опит беше по-описателен, там и тъщата беше намесена, че е същата...
Ако историята е реална, в което се съмнявам, защо си още с нея? Ако е пързалка, не ти ли омръзна, защо не смениш сценария?
Толкова си може.

# 10
На 45 годинки правите опити за бебе.
Оф, поне мислете като пишете пързалки.

# 11
И за пързалките се иска акъл 😀
А на тази съпруга мнооого бързо й омръзва - 10 години са цяла вечност.

Авторе, без дарба за пързаляне, не става.

# 12
Бездарните се занимават с пързалки Grinning

# 13
Бездарните се занимават с пързалки Grinning

Така е Елора, но и да излъжеш се иска майсторлък, така че да ти повярват поне малко.
По-скоро скучаещи хора и желание да ги чете някой.

# 14
От какво си е взела ваканция жената, след като не работи?

Помня и аз предишната тема, тя плавно се развиваше. Не изсипа всичкото в началния пост, така че му дайте шанс на автора да изнесе още шокиращи подробности и да обяснява как от години правят опити за деца и чакат да се случи по естествен път забременяването. Сега на 45, следващия път на 50 г.

Общи условия

Активация на акаунт