През Гугъл попаднах на тема и мнение в този форум. Беше допуснато предположение, не на конкретна жена бързо й омръзнал съпруга. По тази причина се регистрирах.
Семейни от почти 10 години (оженихме се на по35г). Съпругата ми е такава. Още не няма интереси към работа. Дори да започне някъде, не може да издържи повече от половин година. Ако си е вкъщи, а само аз работя - пак й омръзва, даже се сърди, че трябва да работя повече, за да увелича дохода в семейството.
Деца няма, секса й е писнал, нормално е 1-2-3 пъти в годината, ама е с такова липса на желание, че вече и аз не го искам.
По цял ден на телефона и хапване. Качи тегло (аз спортувам), предложих й заедно да спортуваме, издържа две седмици, не й харесва. Сърди се за всичко и по много. Аз съм сравнително спокоен характер, ама с времето ме натоварва. Все едно имам сърдито дете за съквартирант. Сега сме взели ваканция за няколко месеца, щяхме да работим за бебе, ама то само аз да работя, ниска ефективност така.
Дайте ми съвети какво да правя, достигам лимита на идеите си. Аз нямам скучен ден, винаги имам какво да правя, как да я направя щастлива, малко живот да й влея. Понякога искам да се почувствам като мъж, и това ми липсва.
Благодаря ви за отделеното внимание