Съпруга, на която всичко бързо й омръзва

• 2 409
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
На 45 години, тепърва бебе....доста трудно за вярване, авторе.
Кажи поне някое от добрите качества на тази жена, които те задържат при нея.

# 16
  • Sofia
Теб не те ли четохме вече? При предишния опит беше по-описателен, там и тъщата беше намесена, че е същата...

И сестрата, и сестрата... Grinning

# 17
А, вярно, и сестрата. И бяха сменили няколко държави и континенти даже, че на жена му бързо ѝ омръзвало където и да отидат. Laughing
(Да издам малка част от сценария.)

# 18
Забавлявали сте се тогава, дами 🙂

Дайте на човека шанс.. за нов театрален сезон 😂

# 19
А, това са онези с "генетичния мързел"!

Спокойно авторе, към 50-така жените лесно забременяват, а децата от стари майки сами се гледат.
То и бебеправенето като ви е трудоемко пробвайте с пъпкуване!

# 20
Ех, как се променя форумът Grinning Само преди година имаше десетки потресени от дебелата жена, майка ѝ и сестра ѝ потребители, а сега - такова недоверие... Mr. Green

# 21
Това бе е ако се получи,че и то ще и омръзне и автора ще гледа и бебе....
Ако това е истина по-добре остави тая жена и си намери друга

# 22
И на мен май всичко много бързо ми омръзва. Без значение най-приятно или най-омразно. Общо взето така съм бил винаги.
Та, който попада в ситуация със хора на които нещата им омръзват, трябва да си знае че всичко ще е временно. И най-хубавото също.

# 23
И на мен май всичко много бързо ми омръзва. Без значение най-приятно или най-омразно. Общо взето така съм бил винаги.
Та, който попада в ситуация със хора на които нещата им омръзват, трябва да си знае че всичко ще е временно. И най-хубавото също.
и аз съм така.
Но за работата се натискам 🥱.

# 24
Пич, кво ти харесва на този толуп от женски пол?
На 45 опити за бебе от дъжд на вятър си е едно добро пожелание, с секса 2 пъти годишно нормално за 45 годишните тук много ще ти се смеят ( ако вече не са, не съм чел предишни коментари)

# 25
Сърдита,мързелива ,без секс и няколко килца отгоре,че тази жена си има всичко
Незнам какво трябва да ти кажем и какъв съвет да дадем освен я пращай при майка и

# 26
  • Sofia
Заключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт