Бях ли задник?

• 2 942
  • 24
  •   1
Отговори
Излизах с едно момиче от дейтинг апликация (от близките ни съветски републики), която тук е нещо като студентка и живее на няколко преки от нас. Още от първата среща ми направи впечатление, че това момиче е много драматично, сменя си емоциите постоянно, говори как ще променя света, как иска да има пет деца и т.н. все едно е на някакъв наркотик, но без да е вземала нещо. Казах си, че има такива хора - мечтатели и неспасяеми романтици, но бях с едно на ум. Като цяло някои неща много ме впечатлиха в нея и реших да продължа със срещите.

След няколко вижданки преспахме у нас, като на сутринта се съгласихме, да сме просто приятелчета с "екстри". След това се започна всеки ден да ми иска някакви услуги - може ли да ми услужиш с това, може ли да дойдеш тук и там, може ли да ми преведеш това и т.н. дори в работно време, въобще никакъв такт и съобразяване. В началото бях окей, щото нали, момичето не е оттука, ама на третата седмица ме издразни, категорично й отказах поредното искане и реакцията й беше "И това ми го казва човека, който спа с мен. Боже, иди на психолог." Напрегна ме това нахалство и две седмици не й отговарях изобщо.

Както и да е, сдобрихме се и отидохме на море заедно, защото остана като неизпълнено обещание, но с уговорката от нейна страна, че ще отидем като платонични приятели и ще спим на отделни легла. Аз бях окей с това изискване, защото "есктрите" бяха много едностранни. Явно я държеше това, че я бях игнорирал две седмици  и първите два дни се държа много зле - мръщене, крясъци, тряска врати, събира си багажа да си ходи, после се отказа от панаирите и се кротна, честно казано следващите 5 дни се държа много добре и си прекарахме отлично. В деня на заминаване тя се опита да ме съблазни в моето легло, но аз отказах сексуален контакт с нея, за да не повтаряме пак упражнението с "екстрите" и да съм пак момче за всичко. После я питах какво беше това, което инициира сутринта, а тя се разхили каза, че не иска да го обсъжда.

Върнахме се от морето с преповдигнат дух и аз й предложих да вечеряме заедно у нас, като сготвя нещо. Тя се съгласи, но така и не дойде, защото излязла с приятели и много се забавила. Такова тотално отмятане на уговорка й беше за трети път откакто се познаваме, което е тотално неуважение и аз спрях контакт с нея, защото вече това беше прекалено.

Една седмица по-късно ми звънна и ме помоли да й помогна с превод на едни документи, които й трябваха на български и аз се съгласих. После ме черпи кафе и ми разказа, че ще трябва да напусне апартамента, в който живее, защото собственикът е решил да го продава. Каза ми, че ако съм ценял приятелството ни, съм щял да я приютя за месец у нас, докато си намери нещо ново, защото е доста зле с парите и ще й отнеме време да потърси нещо по-евтино.
Аз й отговорих, че това е абсурд, ще ми крещи и ще ми тряска врати, а после ще иска да живее у нас, в никакъв случай няма да се съглася. Тя 1 час се опитва да ми промени мнението (без да се извини или намери вината си в случилото се), накрая се разфуча, каза че съм задник и си тръгна.

Предполагам се е оправила някак, красиво и социално момиче е, но не спира да поства във фейсбук някакви сърцераздирателни постове за предателства, колко й било трудно в България, как хората тук били коравосърдечни, как вече не била същата и т.н.

Винаги съм бил отзивчив с приятели, но когато й отказах, бях абсолютно сигурен, че не искам да вкарвам вкъщи психично нестабилен човек за цял месец - не бих искал да си имам потенциални проблеми с полиция или съседи. Аз не нося отговорност за ситуацията в която се е поставила (че е зле с парите и трябва да си търси жилище), но сега като ги чета тези постчета се замислям дали не бях наистина задник, като й помогнах.

Вие бихте ли постъпили на мое място така?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 21:07 от tigodzila1

# 1
  • София
Скрит текст:
Излизах с едно момиче от дейтинг апликация (от близките ни съветски републики), която тук е нещо като студентка и живее на няколко преки от нас. Още от първата среща ми направи впечатление, че това момиче е много драматично,
сменя си емоциите постоянно,
Скрит текст:
говори как ще променя света и т.н. все едно е на някакъв наркотик, но без да е вземала нещо. Казах си, че има такива хора - мечтатели и неспасяеми романтици, но бях с едно на ум. Като цяло някои неща много ме впечатлиха в нея и реших да продължа със срещите.

Скрит текст:
След няколко вижданки преспахме у нас, като на сутринта се съгласихме, да сме просто другарчета с приспиване.
След това се започна всеки ден да ми иска някакви услуги - може ли да ми услужиш с това, може ли да дойдеш тук и там, може ли да ми преведеш това и т.н. дори в работно време, въобще никакъв такт и съобразяване. В началото бях окей, щото нали, момичето не е оттука, ама на третата седмица ме издразни, категорично й отказах поредното искане и реакцията й беше "И това ми го казва човека, който спа с мен. Боже, иди на психолог."
Скрит текст:
Напрегна ме това нахалство и две седмици не й отговарях изобщо.
Скрит текст:
Както и да е, сдобрихме се и отидохме на море заедно, защото остана като неизпълнено обещание, но с уговорката от нейна страна, че ще отидем като платонични приятели и ще спим на отделни легла. Аз бях окей с това изискване. Явно я държеше това, че я бях игнорирал две седмици  и
първите два дни се държа много зле - мръщене, крясъци, тряска врати, събира си багажа да си ходи, после се отказа от панаирите
Скрит текст:
и се кротна, честно казано следващите 5 дни се държа много добре и си прекарахме отлично. В деня на заминаване тя се опита да ме съблазни в моето легло, но аз отказах сексуален контакт с нея, за да не повтаряме пак упражнението с "екстрите" и да съм пак момче за всичко. После я питах какво беше това, което инициира сутринта, а тя се разхили каза, че не иска да го обсъжда.

Върнахме се от морето с преповдигнат дух и аз й предложих да вечеряме заедно у нас, като сготвя нещо.
Тя се съгласи, но така и не дойде, защото излязла с приятели и много се забавила. Такова тотално отмятане на уговорка й беше за трети път откакто се познаваме,
Скрит текст:
което е тотално неуважение и аз спрях контакт с нея, защото вече това беше прекалено.

Една седмица по-късно ми звънна и ме помоли да й помогна с
Скрит текст:
превод на едни документи, които й трябваха на български и аз се съгласих. После ме черпи кафе и ми разказа, че ще трябва да напусне апартамента, в който живее, защото собственикът е решил да го продава.
Каза ми, че ако съм ценял приятелството ни, съм щял да я приютя за месец у нас, докато си намери нещо ново, защото е доста зле с парите и ще й отнеме време да потърси нещо по-евтино.
Скрит текст:
Аз й отговорих, че това е абсурд, ще ми крещи и ще ми тряска врати, а после ще иска да живее у нас, в никакъв случай няма да се съглася. Тя 1 час се опитва да ми промени мнението (без да се извини или намери вина в случилото се),
накрая се разфуча, каза че съм задник и си тръгна.

Скрит текст:
Предполагам се е оправила някак, красиво и социално момиче е, но не спира да поства във фейсбук някакви сърцераздирателни постове за предателства, колко й било трудно в България, как хората тук били коравосърдечни, как вече не била същата и т.н.

Винаги съм бил отзивчив с приятели, но когато й отказах, бях абсолютно сигурен, че не искам да вкарвам вкъщи психично нестабилен човек за цял месец - не бих искал да си имам потенциални проблеми с полиция или съседи. Аз не нося отговорност за ситуацията в която се е поставила (че е зле с парите и трябва да си търси жилище), но сега като ги чета тези постчета се замислям дали не бях наистина задник, като й помогнах.

Вие бихте ли постъпили на мое място така?

Прекалено дълго си я издържал. На твое място въобще не бих се занимавала с човек като нея. Имам предвид въобще не бих поддържала какъвто и да било контакт, камо ли да живее в нас.

# 2
😀😀😀

Гърнето и похлупака. Тя те разиграва, ти й прощаваш.

# 3
  • София
И аз подкрепям, че прекалено дълго си й търпял номерата. Какво те кара изобщо да продължаваш да поддържаш контакт с нея, чак фексбука й следиш, като сте скарани?

# 4
Ами не знам как да го кажа, затова ще го кажа директно - да сте си близички с лудичката Наташка, докато не ти пуска, да я изчукаш и след това внезапно да сложиш приятелска дистанция, понеже била лудичка, Е поведение на задник.
Да не почвам да пиша теза и на тема кой е лудичък, защото за мене човек, който не може да си вдигне гащите даже след драматична раздяла с бивша годеница, не е от най-центрираните по дифолт. Или май обърках темите тука? Мне, не съм.

# 5
Олее, знаех си, че никнеймът ми е познат... Това е онзи с годеницата? Аз бях убедена, че чета тема на неопитен 20-годишен, макс.

# 6
Същият.
Мен първо ме втрещи, че не му било проблем колко е нестабилна. Не и докато не я е избройкал. Второ ме втрещи, че, съдейки по другите постове и тема, това е явно гаджето, за което пише в другата си тема.
Иначе тя била емоционално нестабилна, налЕ.

# 7
Да не почвам да пиша теза и на тема кой е лудичък, защото за мене човек, който не може да си вдигне гащите даже след драматична раздяла с бивша годеница, не е от най-центрираните по дифолт. Или май обърках темите тука? Мне, не съм.

Нарциса, знам, че съм ти любимец още от предишната тема Kissing Face
Определено след случая бившата годеница лятото ми беше забавно. Нямам ангажимент към нея, така че ако нямаш против си запазвам правото на кратки връзки Grin
Ако ти затряскам врати и ти крещя още от самото начало, само защото така съм в такава фаза, какъв ще съм - стабилен ли? Айде малко да се стегнеш. Grin

Във фейсбук сме приятели, но смятам да я махна, може би е добра идея да не чета драматизми. Може би трябваше на момента, но просто не съм такъв човек да режа от раз.

# 8
  • Paris, France
Цял ферман за един тек!

Пробвали сте. За нея явно не се представяш достатъчно добре като снабдител за да имате връзка, но си ОК за дружка. Явно жената е с популярност, много по-висока от твоята и се държи с тебе все едно трябва да заработваш вниманието и.

Много източноевропейки са напористи и вечно искащи услуги от запратените във френд зона мъжлета.

Аз съм питала мъже дали мога да отседна у тях, че хазаинът продава жилището като шит тест, но най-вече за да се отърва от тях. Това всяка Наташа, Айша и Гана, заминала да се образова далече от мама и тате го знае.

Цяло чудо е, че е дошла на въпросната мизерна почивка. Аз не приемах като млада.

Наташа, както Нарциса я нарече, вече си е намерила подслон, споко!

Продължавай напред! Успех и щастие ти желая.

# 9
  • София
Олее, този ли бил Sweat Smile Сега, ако всичко е както казва авторът, жената наистина звучи нестабилно. Но защо я търпи? И защо изобщо си е легнал с нея? И видно му е по-интересно да се дрънка със съфорумкита, отколкото да си коментира собсвения казус Joy Ама той и миналата тема не искаше да се замисли за своята част в събития Wink

# 10
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Цял ферман за един тек!

Пробвали сте. За нея явно не се представяш достатъчно добре като снабдител за да имате връзка, но си ОК за дружка. Явно жената е с популярност, много по-висока от твоята и се държи с тебе все едно трябва да заработваш вниманието и.

Много източноевропейки са напористи и вечно искащи услуги от запратените във френд зона мъжлета.

Аз съм питала мъже дали мога да отседна у тях, че хазаинът продава жилището като шит тест, но най-вече за да се отърва от тях. Това всяка Наташа, Айша и Гана, заминала да се образова далече от мама и тате го знае.

Цяло чудо е, че е дошла на въпросната мизерна почивка. Аз не приемах като млада.

Наташа, както Нарциса я нарече, вече си е намерила подслон, споко!

Продължавай напред! Успех и щастие ти желая.
JoyJoy

Авторче, на колко си години, Годзила?
Ти си бил как да кажа - айде няма да казвам. Grinning
Такива са рускини, беларускини и тем подобни, какво си очаквал...
Радвай се, че не ти е промила мозъка да подпишете и други работи, апартаменти да й прехвърляш, схеми, ала-бала.
Другият път българка. Relieved

# 11
  • Melmak
Хаха, не се бях сетила, че е същия автор!

Ми ти за какво я траеш толкова като те дразни? Тя ти иска услуги, пък ти ги вършиш и после й се сърдиш, че иска още. Бахти драмата за малко секс.

Източноевропейките от тази част особено, добре се справят. Не я мисли, не е на улицата. Успокой се и продължавай напред.

# 12
Ей, пак ми наляхте добър акъл тука. Благодаря ви.
Имам голям недостатък - жалостив съм когато поставя поставя някой на мястото му и после изпитвам угризения. Обмислям да отида на психолог да видим как може да се отработи, надявма се да е решение.
Модератор, може да заключваш, ако няма какво повече да се коментира.

# 13
  • Paris, France
Такива са рускини, беларускини и тем подобни, какво си очаквал...
Радвай се, че не ти е промила мозъка да подпишете и други работи, апартаменти да й прехвърляш, схеми, ала-бала.
Другият път българка. Relieved

Българката с профил на въпросната не е по-малко меркантилна, съжалявам. Прекарала съм 4/5 от живота си сред много жени от цял свят. Младата, учеща чужденка има по-високи финансови потребности и нужди, а и си знае цената и какво, къде може да получи. Тя е популярна и с чужденци, дошли да работят и учат, и с местни мъже. Местните, които са по-инертни, освен не особено щедри не я интересуват. Виждала съм и българки да се държат по подобен начин с мъж, набелязан за възможен снабдител, а супер спокойни, усмихнати и щедри с други мъже.

Не се е влюбила в автора, не го харесва особено, но и върши работа с преводи, помощ с езика и други и затова не клъцва контакт, но срещите им са явно само за да получи някаква услуга.

Да и се обади веднъж в 23ч, уж от Пирогов и да я помоли да му занесе 300 лева, салфетки и минерална вода и ще разбере каква стойност има в нейните очи.

# 14
Даже предлагам да пропусне 300-те лева, за да не се чуди дали наистина ги няма. Само вода да поиска да му донесе.

Общи условия

Активация на акаунт