Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се казваше филмът, в който имаше снимка на 5-6 младежи, които вървяха покрай ограда?
-
Какви са диагностичните критерии за аутизъм според ICD-10 и DSM-IV?
-
Какви са основните принципи при лечението на кандида?
-
Не се ли продава ксилитол?
-
Какви са алтернативите на ксилитола за хранене на кандидати?
.
Интересното е, че първите дни нямаше успокояване, а постепенно вече ходи на басейна без пазарлъци.Явно му показаха, кой командва парада, и сега поцинкя само ей така за авторитет
Може би - не е съвет, само мисля на глас, по нашия случай аналогичен на вашия.

Но това е друга тема, хубаво е, че при вас случаят е по-лек.
.Отвличам му вниманието точно със четкане по главата.В къщи имам масажори от китайските и си ги използва и сам.По улиците му чешам темето, даже днес след плуването ме почеша той, и каза "ето тук, ето така"И когато видя ръката му да влиза в забранената област почвам активно чешане на темето.Там му е неговото място
). И аз като катинка често си мисля, че Мими не разбира това или онова, но скоро останах изумена каква хитруша е станала. Научила се е перфектно да ни манипулира. 
- не знам какво му слагат, аз нали не давам пълни, слагат нещо което го кара да сънува с отворени очи