Тефлонов тиган

  • 6 082
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 494
 Готвя в него всичко, което бих правила и в обикновен тиган. Ако рецептата го позволява, не слагам мазнина(можеш, например, да си "опържиш яйце" без капка олио Simple Smile). Нищо не се лепи на него, ако е качествен и здрав. Много подходящ е за палачинки, например-винаги ми се получават и даже ги подмятам в него Grinning.
 Освен с дървени прибори, в тефлонов тиган могат да се ползват и специалните прибори за готвене в тефлонови съдове. Вече ги има почти навсякъде. Моите са на "Tefal" и са страшно удобни.

# 16
  • Sofia
  • Мнения: 1 434
Ползвам дървена бъркалка за обръщане и разбъркване. Правя почти всичко в него- въпреки, че е грил- тиган. Всякакви меса, задушени и запечени зеленчуци... Не слагам мазнина..Забърсвам с домакинска хартия.

# 17
  • София
  • Мнения: 3 789
И аз използвам само тефлонов тиган - уок, нормален и за палачинки
Мазнина- слагам в зависимост какво ще правя в него. В уока и за палачинки- почти не, само забърсвам с мазна салфетка
Правя всичко, което може да се приготви в тиган
Почиствам с топла вода, веро и мека гъба

# 18
  • Мнения: 487
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт