До края на месеца не планирате ли нещичкоооооооо

Мери, много искам да се запознаем

duhi_puhi ,пък аз искам с теб да се запозная,защото и в други теми пишем заедно,пък и на някоя от Пловдивските срещи може да сме се засичали.

Поживей малко в Пловдив лятото и вашата ЖЕГА ще ти се стори леко затопляне
Аз умрях от студ миналия месец като бяхме в Бургас.. Имате си ветрец, море.. темепартурите са с поне 10тина градуса по-ниски.. Ич не се оплаквайте от жеги 
Просто се дразня, когато трудностите, които съм имала, не се приемат на сериозно от други, които не са ги имали, не за друго, а защото зная, че друга майка отдавна щеше да дохранва в случай като моя, затова чувствам, че е необходимо да тръбя какво съм преодоляла и детето ми си е съвсем добре като все още си е само на кърма. Е, от 3 дни вече я захранвам, но с твърда храна, понеже и е време вече, но не я дохранвам. Много по-доволна съм от Настя вече - от половин месец някъде сучи много по-спокойно, търпеливо си издърпва млякото, аз гледам да я кърмя по начесто, но и дори и да е прегладняла, пак се справя много по-добре, съжалявам само че се пристрасти така към бибата, нон стоп кажи речи я смучи и сякаш понякога няма достатъчно сили за сученето. Дали да не пробвам след някой друг месец като захитрее още малко да и я махам? Какво мислите? И се надявам скоро да се видим, пишете във форума, ако заформите среща утре или в петък или в друг ден - ние сме на линия в реалното пространство по-често, по-рядко във виртуалното 

Как ли не го мъчих и не става