, 2,20 е ширината разбира се, тя се ползва за дължина всъщност. На някоя среща ще ти обясня как да си го направиш.
Аз съм зиморничава малко и ми беше трудно зимата да кърмя на открито, скатавала съм се в разни фоайета, примерно, в х-л България някой и друг път, спокойно е, в смисъл нямаше зяпачи. А иначе живея близо до центъра, но на 5-я етаж без асансьор и хич не съм и помисляла да изкачвам с беба всичките етажи за едното кърмене само. На близо ми е градинката на стария съд, Честно казано, и на първия ни етаж на стълбите съм сядала да я накърмя, когато и е време да спи - за да мога както е унесена да я сложа директно в количката и да тръгна, че иначе ако я свалям от горе ще се разсъни докато стигна до количката, която държа долу. А на който не му харесва да гледа кърмещи жени - ами, да не гледа. Аз преди да имам дете дори не съм забелязвала - явно съм доста отнесена. Но сега, като си гледам сама детето и навсякъде съм принудена да е с мен, съвсем спокойно си я кърмя, когато и където се наложи. Дори ме е яд, че точно първите месеци, когато това беше най-необходимо (не само, защото беше малка, но и защото беше доста трудна/ревлива), не бях преодоляла достатъчно срама си и съм я оставяла да реве, докато се лутам да се скатая някъде.

Препоръчани теми