А и всяко бебче е индивидуално. За това не е удачно да се прави пробно кърмене еднократно, тъй като то не дава реална прецнка на нещата.Така е и при възрастните - аз мога да изям 2 чинии с манджа, а друг може и 1 да не може
Мисля че към 700мл на ден трябва да изпиват, но това е ориентировачно. Важното е детето да пълни памперсите и да наддава грамчета
че аз ходих като одарен самолет 4 месеца,но нас ни почнаха коликите на 7-я ден и май беше от това,май и кърма нямах много,но бях тъпа и упорита,гледах си напишканите памперси и не си и помислих за дохранване,за сметка на това се кърмихме по 12 пъти

Какво да ви кажа
много съм доволна от това, значи кърмата ми е достатъчно и детето се храни добре, поне за това да не се притеснявам. Вече започнах да свиквам с плача на малката и на моменти не ми е толкова притеснено, както преди. Поне вечер за сега се държи много прилично и спинка, а като е гладна само примрънква и примлясква и и давам цица да се наяде. После заспива и ние също успяваме да си починем. Дано и занапред да продължи така. Иначе днес ни чуха в поликлиникат как плачем и казаха, че не е на колики. Дано и занапред да нямаме. Ако стане така, значи добавката, за която ви бях писала, че пия има ефект 

Препоръчани теми