Слънцето силно ни пече, пловдивчанчето отива на море (Пловдив - 19)

• 19 998
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
привет на всички мами,аз отсъствах цял месец бях при мама Simple Smile и да се запиша в новата темичка честито на новите мами пожелавам им здрави и послушни бебенца.имам доста да чета от старата тема и от новата също

# 121
  • Пловдив
Здравейте, пловдивски мами! Искам да помоля,ако някоя от вас е раждала скоро в Окръжна болница- Пловдив да ми даде актуален списък от необходимите за раждане неща! Благодаря ви предварително!   bouquet
Обикновено ти го казва лекарят, при който ще раждаш или питай направо в болницата. Някъде из форума го четох, но къде беше  newsm78 Потърси с търсачката Peace

# 122
Здравейте,момичета!!
Имам въпросче-къде точно се намира магазин "Пинокио"?
И да помоля ЗлаВещица да ме вмъкне в списъка на първа страница.Бъдеща мама на момиченце съм,термина ми е 01.09.живея до Евмолпия.
Имате ли мнение за д-р Кувенджиев,педиатър?

# 123
Здравейте момичета!
Да се разпиша и аз при януарските майки.Термина ми е на 21.01.09.От Тракия съм.
Някой да ми каже нещо за д-р Дренски?Той ми следи бременноста и мисля при него да раждам. Simple Smile

# 124
Магазин Пинокио е на бул. България, ако караш от хотел Санкт Петербург към Практикер, се пада малко преди кръстовището на България с Васил Априлов под един блок.

# 125
Момичета, моля за идеи и мнения за ясли в Кичук Париж и по-специално Камела, Сл.лъчи, Пощата.

Предварително благодаря.

# 126
Velesa,благодаря ти   bouquetСетих се къде е магазина,виждала съм го като минаваме с колата .. Simple Smile

# 127
Здравейте пловсдивски маминки!
Да се запишем при вас,родих на 28/5/08 в Селена при Крьшков--планувано секцио 3 дена преди термина .Малката Рая е поспаланка и дундакис,но обожава да се вози до Бунаржика парка ,защото живеем на  улица Волга,до Паспортна Служба и да се качваме до Алеко,че е срамота да живеем на такова хубаво място на педя от нас и да  не се възползваме от възможността!
Къде в Пловдив има бебешки класове например,бебешка йога,музикални класове с песнички или нещо подобно за малки бебоци?

# 128
  • Пловдив
Моля за помощ!  Praynig

Моя много близка приятелка, разведена с дете, търси квартира под наем около ресторант Стадиона /детето ще бъде трети клас в СОУ "Симеон Велики"/. Търси нещо малко - може и боксониера, може и не обзаведено, възможно най- евтино...

Моля, който може да помогне!
Благодаря!   bouquet

# 129
  • Пловдив
Къде в Пловдив има бебешки класове например,бебешка йога,музикални класове с песнички или нещо подобно за малки бебоци?
Таня, събуди се, намираш се в България Simple Smile

# 130
Здравейте!Скоро се прибрахме в Б-я след 10 год в Лондон и не знам нищо къде е в града!Не съм и предполагала че въобще няма такива класове,а вие как забавлявате бебоците си извън дома?Нашето бебе е на 2 месеца и нямам приятелки(поради дългите години в чужбина и непознаването на Пловдив) с които да излизаме на разходки заедно,затова питам за такива клубове за да се запозная с някои млади майки! newsm78

# 131
По градинките и тук ще се запознаеш с много майчета. Hug

# 132
Запис.  bouquet

# 133
ЗлаВещица и аз да помоля да ме оправиш на първа страничка че вече си имам бебче Габриела 3100/49 см живеем до стадион Ботев

# 134
Здравейте, пловдивски мами! Искам да помоля,ако някоя от вас е раждала скоро във ВМИ Пловдив да ми даде актуален списък от необходимите за раждане неща! Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт