LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 622
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 110
Може ли някое от момичетата които не можеха да си влязат в кошницата да ми каже какво стана в края на краищата? От вчера не ме пуска вътре и не мога дори да я изтрия и започна наново  ooooh!
Аз се мъчих дълго време да влезя през мозилата,но не успях.Затова пък с екслоръра(да не повярваш) нямаше никакъв проблем.Пробвай и ти да смениш браузъра. Peace

# 1 111
  • Бургас
И аз обявявам бойкот!!!  Grinning
Разгледах всичко от кръглите цени, нямам проблеми със сайта, влизам си навсякъде и в кошницата. Но, нищо няма да поръчам! Повечето неща ми се струват скъпи, а и честно казано, нищо не ме грабна!

П.П. При мен изчезна надписа Prix ronds. Хм...

# 1 112
  • Sofia
Това може ли да ми каже някои колко е голямо и какво включва? http://www.laredoute.fr/vente-bar-my-scene.aspx?productid=324077 … tegoryid=38032271  
Това подозирам най-високото ще е колкото кутрето ти, предполагам включва всичко показано на картинката.
Кукленско е, малко е, няма да ти трябва нов гардероб, за да го побереш - поръчвай смело.  Mr. Green

# 1 113
Днес си взех центовата поръчка - направо не мога да повярвам какви попадения имам. Ще кача каквото не е коментирано. Също взех и една поръчка от 03.07. с форумските чаршафи/страхотни са/ и подарък черната чанта, която също става.

и това го има налично ще е след 12седмици всички размери  newsm78
Може ли линк  Praynig никъде не го откривам, а миналия път не успях да го хвана.

# 1 114
И при мен изчезнаха кръглите цени, даже през линка не ги отваря.

# 1 115
  • Sofia
не мога линк да ти дам,защото от 1 час ми изчезнаха последните албанци.Седи ми на 2-ро намаление и вътре го няма Close

# 1 116
При мен нищо не отваря от кръглите, от албанците също. Пуснах едни детски полота за есента и един плик за 5евро, но те са ми още от вчера в кошницата. Днес нищо не се зарежда, само онази с книгата, вече като я видя всичко ми се обръща.

# 1 117
  • Пловдив
Здравейте дружки,добре че е тоя форум, че да видя че не само към мен оная с книгата има специално отнощение,иде ми да и я взема и я блъскам по хубавата главица дето си е скрила,нищо не ми се отваря от сутринта  #Cussing out благодарение на вас и пуснатите линкове успях да видя че в така наречените кръгли цени има всичките ми детски неща които от 2 дена са без снимка в кошницата ми.Сега са вече на по висока цена  #Cussing out но не това е лошото,по странно е че ги виждам и в зеления сектор на старата си цена,но от никъде не мога да ги отворя и пъхна пак в кошницата.Моля ви посъветвайте ме какво да правя искам вече да си пусна първата си поръчка,че от чакане взеха да ми свършват нещата.Дънките на Трипстер вече свършиха и сега има само цвят доуби стоне(ако така се казваше) .
Стана дълго и объркано,та:.....
Дали да изтрия нещата от кошницата, които нямат снимка или да ги оставя  при условие, че пише че са налични и не са ми оградени с червено(както за жалост  Close дънките,но на по високи цени са в кръглите цени.

# 1 118
  • Бургас
Да, и при мен, при Албанците си е без промяна.

Дали да очакваме смяна в цените и продуктите? И в кръглите, и при Албанците...  Laughing

# 1 119
  • Някъде там...
Днес някой да е пускал сутринта към 11 часа? Имах и от кръглите цени две неща, но в суивито ги има изредени, но после като цъкна да ги даде по картинки и ги няма. Някой пуска ли с цени от кръглите?

# 1 120
  • София
Поръчките от 03.7 от митницата ли си ги взехте или от поща.......и вчера май някой се похвали с получен колет от тази дата  Rolling Eyes

# 1 121
  • Казанлък of all places
Тоз Ла Редут отключи най-тъмната ми страна! Най-напред държавата ми беше виновна, после БТК , после Саркози...не видял му се и френския, и френските магазини...С 3 браузура пробвах, не се начете таз госпожа! В знак на протест отивам да пия кафе! ИТАЛИАНСКО!!

# 1 122
  • Plovdiv
аз чакам поръчката от 30.06 Cry

# 1 123
Поздрави, момичета! Публикувам снимките на някои неща, които получих днес и искам много да похваля!

Получих и две потничета, неочаквано качествени, въпреки цената от 0,20 евро Laughing и нещо като шлифер на Ан Уейбърн, дето ми е голямо и твърде мрачно с тъмносиния си цвят, ама нали беше едно евро ... и се полакомих. Simple Smile
19 нови отговора Rolling Eyes

Странно, но аз почти никога не съм имала проблеми със сайта, а пък съм пристрастена и зяпам често.

# 1 124
И аз чакам от 30.06, омръзна ми да проверявам пощата

Общи условия

Активация на акаунт