LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 854
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
Сигурна ли си, че точно чек си получила и си попълнила номера на чека? На мен Събине ми писа, че не става с чекове да се поръчва онлайн (то и номера на чека е по-кратък, не е 9-цифрен, доколкото си спомням), затова, като ми получиха чековете, ми ги възстановиха като ваучер.

Номера е 9-цифрен. Отгоре над номера с големи букви пише:bon d'achats la redoute.
Може да са променили системите си и организацията на възстановяване, знам ли. Crossing Arms
Този надпис в Рембусмана : REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE ме навежда на мисълта,че е било чек.

# 511
Vous ne pouvez pas acheter plus de trois articles personnalisés dans la même commande. Merci de supprimer des articles personnalisés de votre commande.

Не мога да платя - ей това горното ми го изписва най-отдолу с удивителна. Преводачът ми казва, че не мога да поръчам повече от 3 броя. Вярно ли е това?

# 512
mousy, в първия пост пише защо.

# 513
  • Сливен
gretacvetelina може ли линк към дънките за 0,80е(извинявам се не мога да пускам линк).и размери ако може.

# 514
  silvi@ ,заповядай
http://www.laredoute.fr/vente-robe-courte-femme.aspx?productid=3 … e&pagesize=16
под мишниците-45см.
около талия:43см.
долния ръб:55см.
дължина от презрамките:70см.
Не пиша ханш,защото не мога да се ориентирам точно къде се пада.Меря я при закопчано положение.

# 515
Толкова ли е късичко, колкото на мацката в сайта?
И аз съм си поръчала черно.
Julie, аз го имам от предни поръчки, стига ми до кокалчетата на таза, толкова, колкото на снимката.

# 516
stamimar,линк:
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-la-boutique.aspx?produc … e&pagesize=16
талия:36см.
ханш:51см.
дълбочина:26см.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 19:18 от gretacvetina

# 517
Разбира се,че може да се сърдиш колкото си искаш,само че ПИБ, Пощенска или ,която и да била друга банка хич не ги е еня.Да не говоря колко некомпетентни служите има особено в картов отдел Peace
[/quot:]

Момичета за да нямате проблеми направете си по една дебитна карта Виза електрон в Банка Пиреос, пуснете си електронно банкиране /безплатно е/ и всичко ще си виждате веднага.Вижда се когато блокират парите, а също и когато ги дърпат.Освен това няма такси за пазарувене от Пос и по Интернет.Хубавото е и че можете да си прехвърляте по картата толкова пари, колкото ви е поръчката и веднага да плащате без да чакате и Борика.Така няма да ви дърпат повече пари или да ви блокират сумите по два пъти.А и служителите им са любезни. Wink

# 518
  • Sofia
Благодаря за съвета,но Пиреус не са сред предпочитаните ми банки Peace

# 519
  • София
sparkk , мен ме интересуваха обувките с панделките в кафяво  Peace В коментарите в сайта пишеше, че са страшно умалени, точно както казваш, едва ли не +2, но аз не бих рискувала чак с два номера напред... ще ти се доверя, че са +1  Hug

Интересува ме и блузката над обувките - пак в коментарите се споменава, че е умалена, така ли е? Кой номер взе, ако случайно е 34-36 може ли размери? Може ли да се носи с по-елегантен панталон?

Мерси предварително!!!

За обувките и +2 да бях взела май нямаше да сгреша, но и така не е фатално де..........а за блузката не бих казала, че е умалена.....зависи какъв ефект търсиш....по-свободно да ти стои или по-впито.....аз си взех по-малкия размер 34/36 (обикновено взимам 38/40), че не исках да ми стои широко  Grinning Според мен може да се носи с по-елегантен панталон, поне аз с дънки или по-спортни панталони не я виждам.....много е хубава, аз я взех по-скъпа и все се чудя дали да не си я поръчам и в лилаво сега.

Ето размерите за 34/36

- дължина от рамото 53 см.
- широчина под мишниците 42 см.
- широчина в долния край 48 см.

Не е много разтеглива в сравнение с други плетени неща обаче!

# 520
 И аз получих поръчка от 1.07.- от центовите цени newsm44  
Най- много ми харесаха тази блуза- много приятна материя  /80% коприна, 20 % лен/, стои много добре, беше опакована в специална торбичка от воал  Crazy и ако можете да преглътнете плетените орнаменти около деколтето, си струва даже и на сегашната цена  Wink,  както и  ризката на Laura Clement с 3/4 ръкав и сатенени яка и маншети в черно, също много приятна материя. Полата на Актив ми е голяма  Confused , иначе не е лоша. Има две рокли,  бяха под 1Е, а и двете са с подплата и за тази цена няма какво да кажа Party За съжаление на повечето неща не ми се отварят страниците.  Confused Ако някой се интересува, мога да кача реални снимки утре.  Simple Smile Подаръкът беше лилавия комплект чинии и прибори- симпатични са, но другите бяха по-хубави.
Сега чакам другия колет от 1.07.  Laughing В него би трябвало да бъдат и прословутите сандали на Кашарел, но имам едно евро върнато в суивито, каквато съм късметлийка, предчувствам, че е тяхното евро Rolling Eyes  
Аз пък не смятам, че са се объркали франсетата с центовите цени- щяха да ги променят по-бързо, рекламен трик вероятно Thinking Има ли значение всъщност, щом ни пращат поръчките  Laughing

# 521
  • В Голямото село
аз днес си взех две поръчки от 26.06. малко по-късно ще показвам снимки, че сега нямам време Simple Smile

p.s. на митницата разпознах veshti4ka - по оранжевите чехли и форумската туника  Mr. Green

# 522
И аз получих известие за едната поръчка от 01.07, но дойде късно и не успях да хвана пощата, сега не зная как ще осъмна до утре от нетърпение Rolling Eyes.

# 523
  • На морето!
И аз получих поръчка от цените в центове, чакам още 3 една от които от 30ти.
От тази поръчка вс е коментирано, само искам да похваля това сако- плътно е и стои мн красиво.Взех го за 0.60 Е в тъмно кафяво и е една от най-успешните ми поръчки от центовете. Ако някой иска реална снимка ще го снимам по-късно и ще го кача.

# 524
  • гр.Пловдив
Може ли някой да ми даде дължина на крачола на тези бермуди номер 94 или 102 и дали си отговарят на номера
http://www.laredoute.fr/vente-2-bermudas-enfant-garcon-prix-mini … e&pagesize=16
Мерси!!!

Общи условия

Активация на акаунт