LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 835
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 765
Момичета, има ли някакъв начин да копирам нещата от кошницата на един акаунт в друг?
Има,записваш си на лист референтния номер,размера и количеството и от акаунта на който искаш да ги прехвърлиш като влезеш в кошницата отгоре има бутон да се поръчва по каталог и от там ги вкарваш.Така става по-бързо вместо да ги търсиш отново един по един.

# 766
  • sofia
Момичета, някой би ли ми казал с две думи само дали са качествени и хубави детските дрешки от този сайт. Много ви благодаря!!!

# 767
  • Beyond the Frontiers
Mina_21, няма я вече роклята Peace

# 768
  • София
bar4e, или просто си ги отваряш един по един от кошницата и вкарваш вече в другия акаунт. Досадно, но...

# 769
  • София-Младост
Момичета, някой би ли ми казал с две думи само дали са качествени и хубави детските дрешки от този сайт. Много ви благодаря!!!
Това, което до сега съм поръчала е идеално.

# 770
И аз днес си взех два колета от митницата с поръчки от 30юни и 01юли .
За мен чехлите на адидас номер 36 2/3-нося 36 номер и са ми точно.
Мъжки чехли адидас 46 номер-мъжа ми носи 44-45 номер и му са точно.
Мъжки бермуди рае 44 номер- талията е точно 44 см.
Кафевия потник с перлите-34 номер.
Белия бански с точките от 1 евро номер 34-малък ми е.
Чорапки с костенурчето Франклин номер 23-26 -много са хубави.
Червеното яке от 1 евро номер 56-58.
Лот от джинси размер 150 за баткото.
Прахосмукачката за 10 евро.

От всичко съм доволна,ако някой иска размери ще пиша.

# 771
[Има,записваш си на лист референтния номер,размера и количеството и от акаунта на който искаш да ги прехвърлиш като влезеш в кошницата отгоре има бутон да се поръчва по каталог и от там ги вкарваш.Така става по-бързо вместо да ги търсиш отново един по един.

Hug  ще го пробвам!

bar4e, или просто си ги отваряш един по един от кошницата и вкарваш вече в другия акаунт. Досадно, но...

Именно, защото е много досадно  Peace

# 772
Смятам даже,че детските дрешки най-си заслужават парите.Особено Okaou , Cocoon, Active wear.

# 773
  • sofia
Благодаря ви много за отговорите, втурвам се да купувам!  CrazyЗа съжаление днес не мога да отворя артикулите - върху тях има налични размери, а след това ми дава че артикула е изчерпан. И това за абсолютно всички артикули, даже и новите, без намаления... newsm78

# 774
  • Sofia
Днес си взех евтинийките от 30.06 и 01.07.
Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264480

# 775
  • Някъде в Европа...
Честито на тези, които са се сдобили с евтинийки! А по какъв повод са били намалени точно на 1?

# 776
  • при принцесите
Благодаря ви много за отговорите, втурвам се да купувам!  CrazyЗа съжаление днес не мога да отворя артикулите - върху тях има налични размери, а след това ми дава че артикула е изчерпан. И това за абсолютно всички артикули, даже и новите, без намаления... newsm78
Упорствай Peace Бъгва се сайтът. Влез, излез, импорт, експорт Mr. Green Аз дори и компютрите сменям, ако имаш възможност Peace

# 777
Честито на тези, които са се сдобили с евтинийки! А по какъв повод са били намалени точно на 1?

Май са били предвидени за края на намалението, обаче нещо се е объркало и за по-малко от ден им смениха цените с по-високи  Whistling А имаше и по-евтини - мъжки спортни горнища по 40 цента  Whistling аз поръчах 3, дано да дойдат, имаше хубави мъжки ризи - от 34 на 1,40 евро  Mr. Green

# 778
Цитат на: veshti4ka
Ето и снимки[/url
veshti4ka, ако ти е удобно пусни мерките на дънките на ONPA 38 размер, тъмносини ли са или на снимката така изглеждат?
Талия- 40, ханш-48, дълбочина - 22, бедро под чатала-26, дължина по вътр.ръб - 84. Много са хубави, ластични, стегнати - просто супер!
Черни са, само такива имаше налични. Peace

Благодаря ти   bouquet!

# 779
  • sofia
Алекс, сещам се за кой панталон говориш. И аз не мога да се вмъкна в обичайния за мен 38 номер. Обаче всичко друго от центовите цени мноооого ми хареса, вие вече сте дали снимки на повечето неща.
Имам една молба, онези 60-центовите гуменетки с плетенкото, според отзивите ви, преценявам, че на мен, мис "слонска стъпчица" ще са ми съвсем подходящи. Та ако някой реши да жертва за мен един чифт черни или белички от тях, 25 см стелка, много ще съм му признателна.

Общи условия

Активация на акаунт