LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 92 072
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 990
Добро утро!
Аз нямам проблем с отварянето на страницата, даже и това ми се зареди http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=48583631

Момичета, имам въпрос. Моля да ме извините ако ви се струва глупав  Embarassed Поканата за пратката по пощата ли я получавате?

# 991
Сори за спама,но при мен още нищо. Явно наистина ще трябва да се почака

# 992
Добро утро!
Аз нямам проблем с отварянето на страницата, даже и това ми се зареди http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=48583631

Момичета, имам въпрос. Моля да ме извините ако ви се струва глупав  Embarassed Поканата за пратката по пощата ли я получавате?

Да, по пощата.

# 993
  • Там....където всичко е възможно ....
И на мен не ми се отваря нищо #Cussing outПо 50 пъти пробвам и пак тая Sad
Ама как са закръглили цените на горе  Crossing Arms

# 994
  • Варна
И при мен е ужасно трудно, нищо от кръглите цени не мога да вкарам в пустата кошница. Rolling Eyes

Току-що съм получила на е-мейл ваучер за 0.01 Е (остатък от преден ваучер). Голям майтап. Mr. Green

# 995
  • гр.Пловдив
Stefoni при мен не се отваря линка ти.

# 996
# 997
Хубава цена са му сложили  Mr. Green Ама то има ли някой тук, който да не го  взел Simple Smile

# 998
Хубава цена са му сложили  Mr. Green Ама то има ли някой тук, който да не го  взел Simple Smile
Има, има .....................

# 999
Такааааа.... Дали целта е максимално да ни изнервят?

# 1 000
  • Sofia
аз също Peace

# 1 001
  • София

АЗ  Wink.Кажете сваля ли му се качулката?

# 1 002
Ееее, много хубаво мъжко яке, жалко , че няма вече големи размери, а колко е струвало преди newsm78

И хубаво ли е на живо, каква материя е Simple Smile

# 1 003
Твърдо и кораво е. С поларена подплата. Промазано, за дъжд и вятър - идеално. Струваше 2-3 евро.

# 1 004

Аз Sad - но новата му цена няма да ме подтикне да го взема Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт