LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 892
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 195
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета, в нашенски магазини срещали ли сте от ларедутските стоки? Имам предвид, има ли такива търговци, които поръчват от сайта и после продават в магазините си?

Да, в София има поне 2 такива магазина. Единия е в Младост 1а, а другия в квартал Редута. На мен ми подариха туника купена от Младост
Къде в Младост 1А?

До блок 523 или в него - магазин за Дрехи втора употреба и дрехи от ревюта, бил на 2 етажа

# 196
Stefoni, обувките ги нямаше, но ми се струва че изглеждаха точно като на снимката. В магазина  бяха 29лв.

Мерси, zeza69  Hug В момента са ненамалени, а с код се намаляват 50% до 17Е, а щом са като на снимката явно са сладки  Grinning "Флавия Пловдив" да не изнася за французко с надпис "La redoute creaton"   Wink
Там имат няколко модела на laredoute. Имали всички цветове на сандалетите с камъните.Имат доста интересни неща. Даже съм си купувала балерини на Kaapa за 39лв,а чантите им са уникални. Имати доста детски маратонки.

# 197
  • До хладилника, който обичам
От пловдивска митница много любезно ми казаха, че днес имат много колети от Ла Редут. За съжаление моят още не е там Confused
По телефона ли получи информацията или ходи ни място?

По телефон. Нямам възможност да ходя на място всеки път, а известията ми се губят понякога. Затова моля чат-пат по телефона да ми кажат има ли нещо за мен.

# 198
  • Бургас
chefina и Силвето_85, мерси!   bouquet

# 199
Да, в София има поне 2 такива магазина. Единия е в Младост 1а, а другия в квартал Редута. На мен ми подариха туника купена от Младост
Къде в Младост 1А?

ДейзиГ, а къде в Редута? Щеше да е пропуск в Редута да няма магазин на Редут-а  Laughing

# 200
елмак, би ли дала линк към вранглер дънките от предишната тема и мерки евентуално

# 201
veshti4ka , би ли измерила стелката на маратонките. Аз също днес ги получих, но нося 41 номер и са ми големи.
Аз също поръчах 41, но този си нося.

Стелката е почти 28 см. По принцип нося 41 и съм с нормален крак, но тези определено са ми големи.
Ауууууууууу ужас smile3514, ми то това ако е истина към 43 номер мяза #Cussing out
Много ли са ти големи или може да ги носиш newsm78. Имам поне малка надежда, хайде разбий я и нея. Май ще ходят групово в продавалника. Mr. Green

# 202
Обсъждани са, но не помня, отговарят ли си на номера??? Благодаря  Simple Smile

# 203
Взех от пощата поръчка от - 30.06.
- много готини шорти, 174ти р-р. Цената гледам, че е качена с повече от евро.
http://www.laredoute.fr/vente-short-junior-puma.aspx?productid=3 … e&pagesize=16

Може ли размери и най-вече ластика в разтегнато положение! Praynig

мел... bouquet

# 204
Момичета, да сте поръчвали тези детски балеринки?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9784373& … rce=-1#DescDetail

Някакви отзиви за номер и качество.

Етърва ми си купи такива,но от продавалника.Отговарят си на номера(тя носи 35-36)-нейните са сребърни 36 номер.За съжаление след първото обуване се нацепиха.

# 205
  • Пловдив

Ауууууууууу ужас smile3514, ми то това ако е истина към 43 номер мяза #Cussing out
Много ли са ти големи или може да ги носиш newsm78. Имам поне малка надежда, хайде разбий я и нея. Май ще ходят групово в продавалника. Mr. Green
[/quote]
Абе чак 43 не са, ама ... доколкото разбрах си с по-широк крак и може да ти са по-удобни отколкото на мен. Аз определено ще си поръчам 40 номер. И така може да се носят, не се изхлузват от крака, просто са по-свободни. Дано на теб са ти добре  Peace

# 206
  • София-Младост
Момичета, да сте поръчвали тези детски балеринки?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9784373& … rce=-1#DescDetail

Някакви отзиви за номер и качество.

Етърва ми си купи такива,но от продавалника.Отговарят си на номера(тя носи 35-36)-нейните са сребърни 36 номер.За съжаление след първото обуване се нацепиха.
Пфу язък, че на каката не мога да инамеря обувки, а тези и харесаха... Sad

# 207
Абе чак 43 не са, ама ... доколкото разбрах си с по-широк крак и може да ти са по-удобни отколкото на мен. Аз определено ще си поръчам 40 номер. И така може да се носят, не се изхлузват от крака, просто са по-свободни. Дано на теб са ти добре  Peace
Благодаря ти  bouquet. Надеждите умират последни. Леко широчки ще е добре, само да не са ми като плавници Sick. Като ги получа ще споделя.

# 208
  • Варна
ей сега звънях в митницата и казаха че имам 1 колет  newsm44
ще изчакам до утре следобеда или вдругиден сутринта обаче, че ми е много далече, а имам още за получаване - тази най-вероятно е от 1.07, защото другите са от 2 и 4.07

# 209
Днес получих поръчката си от 1.07.   тениска много е хубава http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13366&AlbumId=119815    р-р102  ,  панталон р-р102 много добро попадение,  анурак малко е къс но е супер ,панталони 7/8 найк -стават за парите си,бодито и блузката ми се струват малки за мойто бебе ,което е на 2 месеца,а взех размер  67.И най-не успешната ми поръчка дънки от 1 евро ,които са дефектни и толкова стари ,че като ги докоснеш и се порят

Да панталона е наистина страхотен, аз го взех в екрю. А да те питам за тениската - пришитото парче на деколтето на криво ли е? Защото на снимката така ми изглежда и нашата е по същия начин. Аз си помислих, че е дефектна, но да не би да и е такъв модела?
Не е на криво нашта

Общи условия

Активация на акаунт