LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 859
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 285
veshti4ka,бързо си признай,с теб ли се срещнахме днес(вече за втори път Wink) на митницата,около 13.30ч.Беше с една красива девойка-предполагам каката,а ти беше умопомрачителна с черно-бялата сатенена туника Hug

Всичко,което получих е многократно коментирано,с изключение на един потник в цвят капучино и една блузка/ризка с гол гръб,която поръчах в бежово,а дойде в лилаво Grinning.Не ги намирам нещо,а снимка.бг ми прави номера и не мога да ги покажа.Утре ще опитам да се редактирам и да покажа  снимките ми с тях,пък ако някой по-упорит ги изрови да даде линк тук,защото наистина си заслужават парите Peace.

# 286
Извинявайте за въпроса, но ако сега си направя поръчката, а утре вкарам пари в картата, ще се осъществи ли въпросната поръчка? Може ли да се обърка нещо?
е стига де  Joy къде пазаруваш без пари  Peace
Когато няма нали4ност по картата, която да съответства на сумата в евро не можеш да си пуснеш поръ4ката. Системата автомати4но проверява нали4ността и ако не е достатъ4на ще откаже поръ4ката ти  Naughty

# 287
  • Някъде в Европа...
Извинявайте за въпроса, но ако сега си направя поръчката, а утре вкарам пари в картата, ще се осъществи ли въпросната поръчка? Може ли да се обърка нещо?
е стига де  Joy къде пазаруваш без пари  Peace

Питам, защото когато четях подробно за Редут, като че ли бях попаднала на нещо от рода, че не дърпат веднага парите от картата newsm78

П.П неРАХОВА , писали сме едновремено. Ясно, разбрах, че не става. Мерси на всички! Дано утре още върви кода, който вкарвам, че иначе ще се пръсна от яд Twisted Evil

# 288
Не ги дърпат, ама ги блокират. И ги дърпат по-късно.

# 289
само 3-ма потребители преглеждат темата  Mr. Green ,май интереса затихна  Mr. Green

# 290
  • София
Здравейте, имам изпратен код на мейла който намалява 20 на всеки 60 евро PRIX VERT, обаче има ли начин да си извадя само стоките с PRIX VERT??? Много отдавна из темите съм чела такова питане, но отговора не си спомням.
Кодът е 60844, ако на някой му се рискува!

Twisted EvilАз да си пробутам въпросчето пак....

# 291
Здравейте, имам изпратен код на мейла който намалява 20 на всеки 60 евро PRIX VERT, обаче има ли начин да си извадя само стоките с PRIX VERT??? Много отдавна из темите съм чела такова питане, но отговора не си спомням.

Не съм сигурна в това което казвам , но ако напишеш в търсачката с лупа prix vert дали няма да излязат така ......
Успех Simple Smile

# 292
  • София
Delka  , ти кой номер взе от тези какви са впечатленията ти

# 293
  • София

Не съм сигурна в това което казвам , но ако напишеш в търсачката с лупа prix vert дали няма да излязат така ......
Успех Simple Smile

Това го пробвах:
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
--------------------------------------------------------------------------------

Please try the following:

Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 - File or directory not found.
Internet Information Services (IIS)

--------------------------------------------------------------------------------

Technical Information (for support personnel)

Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.

Sick

# 294
Малвина, аз нося 37.5, но зависи, защото имам по-висок свод, а иначе ми е тесен крака, та мога да се пъхна и в 37 и 38 понякога. Повечето ми обувки са 38, затова и от тези взех 38. Много добре влиза крака, не са твърди, леко лачени са, извивката на мен лично ми е удобна, даже ги пробвах на босо и ми бяха добре. На мен ми харесват, много приличат на едни светло жълти от Манго, които обаче са с по-тънък и висок ток, ест.кожа. Аз съм доволна. ако мога с нещо друго да помогна, тук съм  Hug

# 295
  • някъде там
Искам да помоля,ако някой е получил някакво яке 44 номер да ми измери размери  Praynig Чудя се 44 или 46 да си взема  Rolling Eyes

# 296
  • София
Помня че в сиво от тази пола бяхте разочаровани http://laredoute.fr/vente-valeur-sure-jupon-active-wear.aspx?pro … 2&prodcolor=4 в бяло кака е  newsm78
Имам и сивата и бялата..какво да ти кажа - и двете са адски тънки, прозрачни и много раздърпани (без нито един подгъв )....доста е гръндж ала къмпинг ориентирана..но е въпрос на вкъс - аз ги нося за плажни  Peace

# 297
Някой случайно да е поръчвал тези?
Следя темите, но май досега не съм ги мервала.
не мога да разбера защо не ми отваря линка

# 298
  • Mediterraneo
Успех Simple Smile

От известно време търсачката не ми изпълнява това търсене  Thinking Всички други питанки ми изкарва, но не и за при верт. Виждам, че не само при мен е така.

# 299
rumbich, от това http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-transformable … pagesize=16  панталонче кой номер взе? Ако е 94 или 102 ще може ли да ми измериш дължината на крачола в дълго състояние  Laughing. Благодаря ти   bouquet

Някой ще може ли да ми даде някакви размери на сандали с висок ток номер 37 или 38? Все не мога да улуча размера, а сега пак съм харесала едни.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 09:06 от gabby

Общи условия

Активация на акаунт