LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 851
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 315
  • София
На мен също са ми фактурирали поръчката от събота най-сетне. Вчера писах, че не ми приема поръчката и ме кара да се свържа с банката. Е, свързах се с ПИБ. От там ми казаха, че нямам достатъчно наличност. На въпроса ми защо аз във виртуалния клон виждам, че имам налични 550 лв, поръчката ми е 300 лева и би трябвало да няма проблем. Отговориха ми, че имам блокирани 300 лева (това е от поръчка за която ларедута са си изтеглили парите вече - явно са блокирали 2 пъти). Другите пари, които аз виждам блокирани явно ларедута си ги е изтеглил, а аз не виждам това. На въпроса ми, а кога се очаква да видя, че са си изтеглили парите, отговора беше, ами не са осчетоводени още, не знам кога. Щях да умра от яд. Нали затова съм си пуснала банкиране - за да виждам какво става, а се оказа, че не е сигурно това което виждам  #Cussing out Извинявам се за спама, но има момичета които също са в ПИБ и да знаят, ако има проблем от къде може да е. Сега трябва да чакам 45 дена да си ми освободят собствените пари блокирани незнайно защо втори път от ларедута.

# 316

Някой ще може ли да ми даде някакви размери на сандали с висок ток номер 37 или 38? Все не мога да улуча размера, а сега пак съм харесала едни.

За всеки модел е различно. По-късно мога да ти пусна размера на 38 номер от тези http://www.laredoute.fr/vente-sandales-jonak.aspx?productid=3241 … 2&prodcolor=1
Доста е висок тока.

По принцип съм харесала тези http://www.laredoute.fr/vente-sandales-verni-bicolore.aspx?produ … 8&single=true. Но питам горе-долу ориентировъчно, защото тук нося обувки 36-37 и не знам дали трябва да си поръчвам 37 или 38  newsm78

# 317
Дали е рано да проверявам на митница за поръчка от 05.07?  Whistling

# 318
  • Sofia
аз още чакам от 29,30 и 01 така,че за 05.07 е раничко

# 319
Persia, ето размери на дънките Tipster, 34 размер, entrej. 80: талия - 34.5; ханш - 45; дълбочина - 18; дължина - 98   Peace

И аз получих известие за центовата поръчка от 01.07. - митница  Grinning А за поръчката ми от 04.07. чак вчера са изтеглили парите.

# 320
  • Sofia
На мен също са ми фактурирали поръчката от събота най-сетне. Вчера писах, че не ми приема поръчката и ме кара да се свържа с банката. Е, свързах се с ПИБ. От там ми казаха, че нямам достатъчно наличност. На въпроса ми защо аз във виртуалния клон виждам, че имам налични 550 лв, поръчката ми е 300 лева и би трябвало да няма проблем. Отговориха ми, че имам блокирани 300 лева (това е от поръчка за която ларедута са си изтеглили парите вече - явно са блокирали 2 пъти). Другите пари, които аз виждам блокирани явно ларедута си ги е изтеглил, а аз не виждам това. На въпроса ми, а кога се очаква да видя, че са си изтеглили парите, отговора беше, ами не са осчетоводени още, не знам кога. Щях да умра от яд. Нали затова съм си пуснала банкиране - за да виждам какво става, а се оказа, че не е сигурно това което виждам  #Cussing out Извинявам се за спама, но има момичета които също са в ПИБ и да знаят, ако има проблем от къде може да е. Сега трябва да чакам 45 дена да си ми освободят собствените пари блокирани незнайно защо втори път от ларедута.
разбирам от вчера да си тук да се учудваш.Ама смятам няма нужда на теб да обясняваме,че се случва. Peace

# 321
  • София
Дали е рано да проверявам на митница за поръчка от 05.07?  Whistling
Вчера, когато ходех за поръчката от 25.06, получиха друга от 28.06, но не беше обработена все още. Така че май ще почакаш още Laughing

# 322
Ох, изтръпнах вече. Само броя дните.  hahaha Joy
Имам 2 поръчки от 05.07, 1 - от 09.07 и 1 - от 10.07.

# 323
Здравейте,моля за малко инфо.Някоя от вас плащала ли е с карта Visa Elektron на Райфайзен банк?Може ли с такава карта да се пазари от сайта?
Благодаря ви предварително!

# 324
450, нямам случай, да не са ми дръпнати по 2 пъти сумите, затова горещо препоръчвам да се пазарува с карта на SG Експресбанк. За 5 минути отблокират всички суми, без да задават излишни въпроси, явно си има начин за това. От картотдела им са много любезни и след отблокирането задължително се обаждат за да потвърдят. С  другите банки си е мъка.

# 325

Аз я имам, взех си номер 38 и ми е добре. Последно време само този номер си взимам и с малки изключения всичко ми става

ДейзиГ, може ли твоите мерки, височина, тегло, гръдна, талия и ханш за да преценя и аз дали съм точно за 38 номер. Поръчах си една пижама само 38/40 и ми става, но още не смея да рискувам с друго.
И благодаря предварително  bouquet

# 326
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

Аз я имам, взех си номер 38 и ми е добре. Последно време само този номер си взимам и с малки изключения всичко ми става

ДейзиГ, може ли твоите мерки, височина, тегло, гръдна, талия и ханш за да преценя и аз дали съм точно за 38 номер. Поръчах си една пижама само 38/40 и ми става, но още не смея да рискувам с друго.
И благодаря предварително  bouquet

Довечера ако не е късно

# 327
  • В Голямото село
еха, мерси за отговорите, политам към митницата!!!  bouquet

# 328
  • София
Здравейте,моля за малко инфо.Някоя от вас плащала ли е с карта Visa Elektron на Райфайзен банк?Може ли с такава карта да се пазари от сайта?
Благодаря ви предварително!

Аз съм с нея и няма проблем Hug

# 329
ок, ще чакам довечера

Общи условия

Активация на акаунт