LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 782
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 540
Това е ризката за 0.90Е,трябваше да е в бежово,изпратили са ми лила.Много елегантно стои,харесва ми:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258141&view=1&pi … 79018&lp=-939

Потничето 34/36 - в албума ми го има снимано облечено,по-фино е:

http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-uni-active-wear.aspx?pro … e&pagesize=16

А това получих с предишната поръчка(покрай еуфорията за предстоящото пътуване нямах време да го похваля)-страхотна е.Сега ще я носим като рокля,а догодина и като туника:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258141&pid=6468964&lp=-190

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 22:17 от Полита

# 541
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
не мога да го отворя, затова не давам линк, също много качествено.

Може ли размери на 34/36.

# 542
  • Пловдив
Mirama, кой размер е синьото пуловерче Okaou и ако може размери. Благодаря ти предварително   bouquet

Пуловерчето е 81см, взела съм го за есента, размери малко по-късно. ) Иначе е страхотно, плътно и от хубава материя.

Точно 81 размер ме интересува. Ще чакам. Още веднъж мерси.

# 543
  • В Голямото село
Rosie-Posie, това бежовото панталонче с колана как е като номер? Поръчала съм най- голямото, но все си мисля, че няма да ми стане  newsm78. Отговаря ли си на номера, на теб как ти е?
размер 46/48 е, лепна ми идеално, много го харесвам Simple Smile

аз днес си взех две поръчки от 26.06. малко по-късно ще показвам снимки, че сега нямам време Simple Smile

p.s. на митницата разпознах veshti4ka - по оранжевите чехли и форумската туника  Mr. Green
... и по дънки и чанта - всичко мейд ин редут, а и целия катун деца с мен  Mr. Green
А ти къде си била, да не би това високо и стройно девойче с двете колетчета и чакаща помощ от някъде?  LaughingИмаше много мацки щастливи, щастливи Laughing

Мне - аз стоях на гишето за справки и чаках (нали бях отишла без известието) докато ти се редеше на 24-то гише Simple Smile
P.S. малкия бонбон в кошничката беше много сладък с тия боси краченца Simple Smile

А иначе до мен на гишето за справка чакаше за колет от Ларедута още една мадама, Мария Simple Smile. Абе голяма мафия сме  Sunglasses

# 544
Полита, може ли линк към това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258141&pid=6468964&lp=-190 Благодаря ти Simple Smile И какъв размер е твоето? Ако може кажи си мерките, моля те  Praynig Embarassed

# 545
  • Варна
И аз получих днес поръчката си от 1-ви и една от 2-ри. Всичко, от което си взех моя номер, е супер, тези, от които съм вземала 36 номер, естествено са ми големи. Като ми остане верме ще направя снимки, т. к. повечето неща ги няма вече в сайта.

Цитат
Сигурна ли си, че точно чек си получила и си попълнила номера на чека? На мен Събине ми писа, че не става с чекове да се поръчва онлайн (то и номера на чека е по-кратък, не е 9-цифрен, доколкото си спомням), затова, като ми получиха чековете, ми ги възстановиха като ваучер.

Номера е 9-цифрен. Отгоре над номера с големи букви пише:bon d'achats la redoute.
Може да са променили системите си и организацията на възстановяване, знам ли. Crossing Arms
Този надпис в Рембусмана : REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE ме навежда на мисълта,че е било чек.

Точно ваучер е това! Peace

Mirama, може ли линк към този сутиен:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264182&pid=6480736&lp=30

# 546
# 547

А ти къде си била, да не би това високо и стройно девойче с двете колетчета и чакаща помощ от някъде?  Laughing
[/quote]

Това ще да съм била аз, мерси  Simple Smile И аз забелязах туниката  Simple Smile. Поръчката ми от 02.06. (първа, открих и аз топлата вода) така и я няма, затова отидох просто да проверя, да не би да не съм получила известие и ме сюрпризираха с цели 2 колета - поръчките от 28.06. и от 01.07. (Да ме пита човек как поръчвам още, като не съм получила и една, ама...). Та така и аз съм щастлив притежател на първи два пристигнали колета от редут-а.  Simple Smile
В евтинийките от 01.07. има няколко много сполучливи неща, но видях че повечето са изкоментирани.

# 548
Полита, може ли линк към това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258141&pid=6468964&lp=-190 Благодаря ти Simple Smile И какъв размер е твоето? Ако може кажи си мерките, моля те  Praynig Embarassed

неРАХОВА,не я намирам туниката,затова показах снимка,а не дадох линк Grinning,ако някой по упорит го намери нека го постне тук.
Туниката е на щерката-  размер 104,малката е 90 см. но и стои чудесно и в момента.В този случай трябват ли ти още моите мерки Wink Hug?

Вещичка,щом не съм видяла теб вчера,коя е дамата с която за 2ри път се сблъсквам на митницата Thinking-в компанията на една дългокоса девойка,около 10год.?Още миналия път се огледах в туниката и,ама на 3тата ни среща вече ще я питам Flutter

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 21:18 от Полита

# 549
Уфффф ма и аз съм една блейка...   ooooh! Тъкмо я харесах за мен   Blush

# 550
  • София
Rosie-Posie, даа сетих се  Grinning

Да се оплача, банския от почти 5евро ми е малък Sad  Поръчах 38, а ми седи като 36.

# 551
И аз,още повече,че качеството и изработката са страхотни-ама........нямааа Grinning

# 552
Пратили са ми на мейла "оферта" да си дам мнението за един артикул,който получих с предишната поръчка! Mr. Green
Поне така ми го преведе преводача на Гугъл.Ама като кликнах на продукта ми излиза жената с книгата! Crossing ArmsНяма пък тогава да го коментирам! Naughty Laughing

# 553
  • Варна
Mirama, мерси!  bouquet Ако знаеш само откога си търся подобен черен сутиен! Crazy Тикнах го в кошницата веднага!

# 554
Чудя се на моя мъж дали ще му стане от юнушеската номерация 180?Висок е 180см. и тежи 72кг. Някой ако има такива панталони може ли размери?

Общи условия

Активация на акаунт