LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 734
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 555
  • София

За това някой да има отзиви?

# 556
  • Beyond the Frontiers
И аз получих поръчката от 1 в Бургас:
този панталон за баща ми на Best, страхотен, тънък, в бежаво, страхотно качество
 ризка на EDEIS с дълъг ръкав, памук, плътна
 ризка на Soft Gray с дълъг ръкав, тънка, за под сако
 прозрачна горница със сатиниран потник отдолу, в кръста е с връзки, дори 36 номер идва доста широка
 панталон със странна кройка, широк е доста на ханша, плътен, тип дънки
 цветенцата на деколтето определо ще се махнат
 ризките по 1 евро, много са хубави, но дори 36 номер са доста големи, дълги
Детската горница за 1 евро си е супер, но е късичка
Дамска жилетка на Бест - страхотна за офис
Едно черно сако за 1,40 евро, също не го намирам супер е
Ленен панталон също го няма - най-доброто и точно като размер попадение в цялата поръчка
Рокля за 0,80 ленена, за офис също е добра
PANTACOURT имитация на дънков плат на Ан Уейбърн - кройка за женствено тяло иначе са хубави.
Снимки на дневна светлина утре  Peace
Всички неща на марките Edais, Best и т.н, ми направи впечатление, че са изключително качествени като изпълнение и материи.

# 557

цветенцата на деколтето определо ще се махнат

Само на мене ли ми харесват тези цветенца? Жилетчицата е мн. добра, според мен, особено като се има предвид и за какви пари беше на 01.07.

# 558
  • Варна
elku - elena би ли ми казала кой номер си взела от панталона със странната кройка и евентуално да дадеш мерки, че и аз съм го сложила в кошницата, ама ти сега ме стресна с този широк ханш. Благодаря ти предварително.

# 559
  • при принцесите
Полита, може ли линк към това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258141&pid=6468964&lp=-190 Благодаря ти Simple Smile И какъв размер е твоето? Ако може кажи си мерките, моля те  Praynig Embarassed

неРАХОВА,не я намирам туниката,затова показах снимка,а не дадох линк Grinning,ако някой по упорит го намери нека го постне тук.
Туниката е на щерката-  размер 104,малката е 90 см. но и стои чудесно и в момента.В този случай трябват ли ти още моите мерки Wink Hug?

Ето я туниката http://www.laredoute.fr/vente-robe-fille-a-capuche-prix-mini.asp … e&pagesize=16, в раздел рокли и за рокля си я водят Peace
Наистина ли вашата е 104 размер newsm78 Има 102 и 114 в сайта Thinking Коя точно е вашата? Искам като вашия номер за нас догодина Simple Smile

# 560
Mirama, мерси!  bouquet Ако знаеш само откога си търся подобен черен сутиен! Crazy Тикнах го в кошницата веднага!

Сутиена е страхотен, пуш ъп, определено си личи, че е такъв, нямаше моят номер и взех 95D, съвсем леко ми е малък, но почти не се забелязва, иначе нося 100D.

# 561
дали има в редута гребени newsm78?
Искам да взема на малката дървен, че има дълга коса и се заплита.

# 562
Mirama може ли линк към розовите дънки  Grinning
Бях си ги сложила в кошницата, обаче нещо съм ги изтрила и сега не ги намирам.
Благодаря предварително   bouquet

# 563
Mirama може ли линк към розовите дънки  Grinning
Бях си ги сложила в кошницата, обаче нещо съм ги изтрила и сега не ги намирам.
Благодаря предварително   bouquet

ето ги, те са джинси, не са дънки. )))
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-en-velours-cotele-stre … e&pagesize=16
взех си 168см, точно са ми, леко са тесни в ханша. ))

# 564
а може ли размери на джинсите

# 565
Ето я туниката http://www.laredoute.fr/vente-robe-fille-a-capuche-prix-mini.asp … e&pagesize=16, в раздел рокли и за рокля си я водят Peace
Наистина ли вашата е 104 размер newsm78 Има 102 и 114 в сайта Thinking Коя точно е вашата? Искам като вашия номер за нас догодина Simple Smile

didi_im ,благодаря,че изрови линка-само там не погледнах.Странно,че е рокля,защото по мое мнение (и наблюдение) трябва да е поне с размер по-голяма,за да се носи като рокля.
102 е разбира се Grinning,ама с този "Продавалник" този рамер(104) ми се е "набил" в главата  Blush

# 566
Sorry,  Embarassed че не си споням кой беше получил едно детско якенце, върти ми се лилаво яке в главата newsm78.
Може ли отзиви  Praynig
Я кажете за есента кой номер да взема на малката, тя е 68 см сега на 7 месеца?
НЯкои покупки от редута 71 вече са и малки, колебая се за 74 или 81 newsm78
Ако някой друг е получавал успешно яке..моля за линк Praynig

# 567
dibijo, ами преди доста време ги бях писала, но утре ще премеря и ще ти ги пусна, сега не ми се рови да ги търся. ))) иначе взимам 40ти номер от женската номерация и 168см от детската ако това ти върши работа.

STANCHEL, аз взех лилаво якенце, даже го има в реалните снимки, размер 86см, давах и мерките в началото на темата.
ето го, цвета е по-наситен отколкото се вижда на снимката, на мен много ми харесва http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264182&pid=6480785&lp=-1213

# 568
За съжаление още не мога да кача снимките, защото вече повече от час снимка.бг ги обработва, като гледам няма изгледи да станат скоро. Ако стане, ще ги постна тук по-късно вечерта.
Някой питаше за

Леко лъскави са, като лачени, но не от този гладкия лак, ами по-скоро все едно полирана кожа, как само го обясних, дано ме разберете. Меки са доста, отвътре са плат, деколтето отпред е  дълбоко, добре седят. Мога да ги снимам и как стоят на крака утре, ако някой иска. Иначе си отговарят на номера.
Забравих да добавя, че аз съм ги поръчала в черно, но мисля и в лилаво да си взема.  Wink

# 569
  • Варна
Никъде не виждам реални снимки на форумските чаршафи Shocked Никой ли не ги получи вече newsm78

Общи условия

Активация на акаунт