LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 784
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 585
  • в страната на абсурдите
имам питане.ако снимката на стоката,която съм си сложила в кошницата,я няма,а на нейно място има квадратче с кръстче,значи ли това ,че артикула е изчерпан?дано сте ме разбрали!

# 586
  • някъде там
имам питане.ако снимката на стоката,която съм си сложила в кошницата,я няма,а на нейно място има квадратче с кръстче,значи ли това ,че артикула е изчерпан?дано сте ме разбрали!
Ако нещата не са оградени с червена удивителна,може и да не са изчерпани.Аз съм поръчвала така неща и са пристигали Peace
Скоро май няма да има намаления
 Confused

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 07:00 от илонитка

# 587
И аз съм заела нисък старт в очакване на пазаруване, но май ще се размине

# 588
Мда,снощи затворих Мозилата със ......32 отворени прозореца.Тази сутрин като я отворих на 9 от тях ми излиза умницата (жената с книгата).Не вярвам да са се изчерпали,по-скоро май ще се появят с нови цени - може и по-големи Tired

# 589
Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !
Получих това на пощата си, единственото, което разбирам е, че се отнася за поръчката ми, моля ако някой може да ми каже какво пише. Praynig

# 590
Lors de votre dernière visite, vous avez créé un panier contenant un ou plusieurs articles.

Le délai de celui-ci arrive à expiration… il ne vous reste plus que quelques jours pour le valider.

N’attendez plus, confirmez votre commande et profitez des soldes sans compter !
Получих това на пощата си, единственото, което разбирам е, че се отнася за поръчката ми, моля ако някой може да ми каже какво пише. Praynig

Моля, да прочетеш 1-вия пост! Не се отнася до поръчката ти.

Май няма промяна в цените. Само половината от артикулите в кошницата ми са без снимки вече.

# 591
  • Някъде там...
Тотално се изложиха този път тея французи  #2gunfire #Cussing out, сега пък снимките ги  няма... аман!

# 592
Някой има ли информация за тези прекрасни балеринки

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4426347& … ue&ksource=-1

# 593

STANCHEL, аз взех лилаво якенце, даже го има в реалните снимки, размер 86см, давах и мерките в началото на темата.
ето го, цвета е по-наситен отколкото се вижда на снимката, на мен много ми харесва http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264182&pid=6480785&lp=-1213

Mirama, виждам, че сте малко по-големи от нас. Ти за есента ли си взела на сладурката 86 или за на пролет. Аз май нямах късмет с бебешките покупки,  всичко което и взех 71 беше малко, а е едва 68 см . newsm78  В момента сме за 74, но есента за 81 ли ще сме. Направо ми звучи невероятно! Почвам да си мисля, че дрешките им са за без памперс или с един размер назад. Пера ги на 30 градуса не може аз да съм ги смалила.

Дъщеря ми в момента е 72см, всичко 74см и става, не съм имала никога проблем с техните размери. Взех якенцето 86см, защото нямаше 81см, иначе съм го взела сега за есента и за пролетта, защото със сигурност ще и става. Малко ще и е голямо за след 2-3месеца, но не е проблем. ))) Иначе предпочитам 81см за есента и взимам от тях, когато има налични.

# 594
Лелееее, не мога да ви изчета бре хора...
 една блузка Пума, която ми е голяма, но тати ще намаже. Simple Smile

О, блузата в нас отиде при мъжо, уж за ръст 174, а му залепна, той е 180 / ако е същата де-червена със сив надрис, дебела и ватирана/

елку-елена, тази късичката горничка с качулка на Едеис за 1 евро всъщност се оказа момичешка, виж отпред надписа, и аз взех две такива за малкия, но ще си ги носи, цветовете са си момчешки

# 595
  • Пловдив
Ето снимки на някои от нещата от вчера, днес дано успея да си взема другите 2 колета, които ме чакат на митница  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178247&view=1&pi … 70&comments=1

# 596
  • Варна
Ето и моят отчет от 1.07 на митница
Този потник в реален магазин не бих го загледала, но за 1Е ще го нося http://www.laredoute.fr/vente-chemise.aspx?productid=324064929&a … 2&prodcolor=9
Тези джапанки - хубави са само че са ми ги пратили в жълто http://www.laredoute.fr/vente-les-tongues.aspx?productid=3240791 … 2&prodcolor=2
Саката, които малко по-назад някой беше похвалил и аз се присъединявам към мнението. Взех и 3-те цвята - страхотни са.
Този панталон със странната кройка, за който пише elku-elena също получих и не знам дали ще облека. Много дълбока талия доста голям ми се струва, малко прилича на работно облекло.
Също и едни еспадрили в черно, но не намирам в сайта.
На митница Варна имаше над 10 колета, но лелята много и се спеше и отказа да ми каже имена

# 597
  • София
Нещо много яко се е сгъбясало в сайта. Вчера пуснах 2 поръчки и двете без код (за информация) и двете се появиха, че ще се обработят ръчно. Писна ми  #Cussing out

# 598
Добро утро момичета!
Имам едно питане и се извинявам предварително, но за мен е важно   bouquet По БГ стандарт нося 85 В сутиен. Следвах табличката в сайта за размерите, но така и не разбрах (не разбирам толкова добре езика и изплозвам преводач) точко кой е моя номер. Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете!
Хубав ден!   bouquet

# 599
100В
Виж 1-вия пост на темата - има обяснено подробно как се купуват сутиени.

Общи условия

Активация на акаунт