LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 700
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 630

Ето тези чаршафи за ъгловото http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-draps-housses.aspx?produc … e&pagesize=16 . Вече ги получавам за втори път харесват ми Peace

Може ли да дадеш размер на чаршафите и материя? Благодаря
Размерите май са  80 х 190 см.Но кажете какви са тези чаршафи??? Изглеждат ми с някакъв пълнеж?
Никакъв пълнеж нямат.Просто така са сгънати.100 процента памук са,тънки ,материята е като трико,прозират.

# 631
  • Там....където всичко е възможно ....

Ето тези чаршафи за ъгловото http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-draps-housses.aspx?produc … e&pagesize=16 . Вече ги получавам за втори път харесват ми Peace

Ами аз взех 80/190 толкова е и матрака.Памучни са и стоят много добре .Имам това като оранжево кадето е и банановото.Банановото ми харесва повече Peace

Някои питаше с кои код съм  намалила олекотената завивка 40665 беше ми изпратен лично и работеше само на акаунта на които беше пуснат кода Peace

anetka_ta  каде го видя този пълнеж ? GrinningПросто така са изложени на руло нищо специално няма в тях освен това ,че вършат страхотна работа и че с тези чаршафи с ластиците не се налага да оправяш постоянно леглото Peace

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 10:43 от kras8204

# 632
върху каквото щракна ми излиза или нещо друго или жената с книгата!

# 633
може и да не ми е за тук постинга, но дали има някоя мама, която да иска да се оттърве от грозната сива/кафява покривка , която е като брезент?

# 634
  • Пловдив

Ами аз взех 80/190 толкова е и матрака.Памучни са и стоят много добре .Имам това като оранжево кадето е и банановото.Банановото ми харесва повече PeaceНякои питаше с кои код съм ги намалила 40665 беше ми изпратен лично и работеше само на акаунта на които беше пуснат кода Peace

anetka_ta  каде го видя този пълнеж ? GrinningПросто така са изложени на руло нищо специално няма в тях освен това ,че вършат страхотна работа и че с тези чаршафи с ластиците не се налага да оправяш постоянно леглото Peace
Peace ,моля не ме бийте заради тоя пусти пълнеж ,просто питах... Laughing Laughing Laughing така ми изглежда като са навити,все едно има вата или нещо друго.Определено чаршафите с ластици са много удобни особено за шило като мен  Embarassed .

# 635
върху каквото щракна ми излиза или нещо друго или жената с книгата!
и при мен е така  Thinking

# 636
Е, не мога да ги разбера тия цени - снощи слагам нещо в кошницата за 6евро, а днес вече е 19.90.  Shocked А като цъкна на нещата, те си ми излизат с намалените цени. Много странно  Rolling Eyes

# 637
  • Там....където всичко е възможно ....
Peace ,моля не ме бийте заради тоя пусти пълнеж ,просто питах... Laughing Laughing Laughing така ми изглежда като са навити,все едно има вата или нещо друго.Определено чаршафите с ластици са много удобни особено за шило като мен  Embarassed .
Страшно удобни. Peace
Като направихме детската стая нямах нито един чаршаф за ъглово легло.Бабите и подариха едни олекотени комплекти,но те бяха с обикновен чаршаф.Вярваите ми беше ми писнало да го оправям. #Cussing outКупих си един от наште магазини,струвашв 12лв с калъфката,а материята една такава като на кърпа за ръце.След първото пране стана на парцал,разтегна се от всякъде,а да не споменавам,че се завалваше и беше като магнит за праха Wink С тези чаршафи се родих направо Hug

# 638
  • Пловдив
Mirama, пак ще те помоля за размери на синьото пуловерче.  Praynig

# 639
От последната поръчка препоръчвам тези неща  Grinning Много са хубави.

# 640
  • Варна
Сандалите отговарят ли си на номера или трябва по-големи?

# 641
  • София-Младост
Дикси би ли дала размери на панталона. И на полото.

# 642
От последната поръчка препоръчвам тези неща  Grinning Много са хубави.

Отговарят ли си или са +1?

# 643
Дикси, би ли ми казала от сандалите кой номер поръча и отговарят ли си? И ако не ти представлява трудност, да качиш реални снимки. Всички неща ми харесаха и бих искала да ги видя   Embarassed Мерси предварително  Hug

# 644
момичета и аз получих поръчката си от 01.07 вчера. От всички неща съм много доволна материите са страхотни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт