LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 679
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 690
Не ми дава да си видя кошницата. Зачела се е сериозно. Влизах-излизах, нъц.
При мен е така на единия ми акаунт от онзиден, а на другия - а на другия - от вчера вечерта Close

Да попитам за тези маратонки: http://www.laredoute.fr/vente-joggers-skechers.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
Помня, че отдавна ги има, ако някой си ги е купил, би ли споделил моя номер ли трябва да си поръчам, или 1 номер по-големи? Ще бъда благодарна ако ми отговори на лични, защото не винаги успявам да следя темата.

# 691
gertrudka, твоя номер си поръчай, аз нося 38 и си поръчах 38 още преди 4 месеца. Екстра са ми:) И не са мръднали от тогава.

# 692
А има ли още и неполучили пратки от 1-ви.Аз съм от Димитровград и миналата седмица си получех първият пакет от 29-ти по пощата а този от 1-ви мисля че ще е на митницата а още го няма.

Аз съм от Свиленград и също още чакам кашон с центова поръчка от 1-ви.

Като пуснах поръчката, нещата ми отидоха в Суивито/ вече са обработени/ имам и е-мейл,
но стоят и в кошницата, от там сама ли да си ги изчистя или все някога ще изчезнат.
Такова чудо за пръв път ми се случва.

На много от нас ни се случи така със сегашните поръчки, а аз даже и мейл нямах. Няма страшно, щом са отишли в суивито, значи всичко е наред. Можеш да си изпразниш сама кошницата.

PeaceНе съм се развихрила с намаленията,но и с малкото неща които поръчах има проблем-първо ми прие цялата поръчка-заедно със синия плажен комплект-сега като вляза в суивито-всичко е приетоуж,но на   Voir mon offre spéciale sur cette commande-ми липсват  2 продукта и подаръка и са долу в отделно каре с този надпис  voici les articles qui ne beneficient pas de reductions -което ще рече според мен че няма да ги има в поръчката-парите са дръпнати за цялата-значи да очаквам ваучери чекове или какво newsm78А не трябва ли продуктите които ги няма да да са в mes remboursements-там нямам нищо Thinking

Нищо не липсва, всичко е наред с поръчаните артикули, всичко ще си получиш. Това означава, че тези отделените са от друг вид намаление. Ако нещо се е изчерпало, то задължително ще ти се появи  в mes remboursements.

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 13:09 от els

# 693
  • Beyond the Frontiers
Мерси  bouquet

rossi-varna, тренчът не е подарък, номер 38 е и определено е доста широк. Дължина от рамото 90 см, ръкав дължина 64 см, ширина 7 см, ширина в раменете 38 см, талия 53 см.

anji78, бялата е по-плътна и по- лъскава. Аз харесвам повече черната, защото е с повече джобове. Но май е въпрос на вкус.

# 694
  • До хладилника, който обичам
Бу, сандалите с пеперудата отговарят ли си на номера? Чакам ги и не знам дали ще ми станат.
Ами да, общо взето. Малко й стърчи палецът, но това може да е, защото на глезена иска да се пробият още 1-2 дупки на закопчалката.

# 695
Момичета, я ми кажете, някой поръчвал ли си е размер 156см панталони от детската номерация, или дънки.
Сестра ми е много слаба, иначе е 161см и се чудя дали няма да са и къси. И ако може някакви размери, талия, ханш да се ориентирам.

# 696
  • София
Момичета,дали,ако дам адрес за доставка Световрачене нещата ще отидат там в пощата или на митница-София.Моля,ако има някой,който е оттам или околните села,да сподели,че ме чака голяма поръчка и съм в чуденка newsm78 да я разделям на малки или....

# 697
rossi-varna, тренчът не е подарък, номер 38 е и определено е доста широк. Дължина от рамото 90 см, ръкав дължина 64 см, ширина 7 см, ширина в раменете 38 см, талия 53 см.

anji78, бялата е по-плътна и по- лъскава. Аз харесвам повече черната, защото е с повече джобове. Но май е въпрос на вкус.
Благодаря ти, видях, че тренчът ти е покупка, просто ми се стори като този, който е подарък и ми се искаше да се ориентирам в размерите. 42/44 определено май е доста огромен. Ще се придържам към съвета ти за черната чанта. Благодаря още веднъж!

# 698
Не ми дава да си видя кошницата. Зачела се е сериозно. Влизах-излизах, нъц.

Бу, и при мен е така на единият акаунт вече една седмица. Писах им няколко пъти , ама решение някакво - тц.

А има ли още и неполучили пратки от 1-ви.Аз съм от Димитровград и миналата седмица си получех първият пакет от 29-ти по пощата а този от 1-ви мисля че ще е на митницата а още го няма.

Аз... Tired

И аз чакам от 1-ви... днес няма нищо .

# 699
  • Варна
Mirama - аз съм 1,60 и влизам и в 156 и 158 - като вторите са ми дълкгички. Като се прибера вкъщи мога да измеря, ако никой не го е направил до тогава. Иначе за сверка съм 160 - 45 кг

# 700
Mirama - аз съм 1,60 и влизам и в 156 и 158 - като вторите са ми дълкгички. Като се прибера вкъщи мога да измеря, ако никой не го е направил до тогава. Иначе за сверка съм 160 - 45 кг

Е, добре, чудесно, тя е 160 и 41кг, значи трябва да и стават. ))))

# 701
  • Бургас
Вчера взех поръчката от 01.07. с центовите цени.  Peace По-късно ще пусна и снимки на това, което остана при мен, че половината от нещата отидоха при майка. Сега и батерията на апарата се зарежда.
Подарък - лилавите прибори. Ами, не са лоши, честно казано, като за пикник.
Като цяло съм много доволна. За майка ми получих синята пола с къдричките за 1 евро, много добре се съчета с една блузка с якичка и връзчици на деколтето, пак за 1 евро. Освен това, същата блуза и в лилаво. Саката на Софт Грей са супер, за майка ми са розово и жълто. Пак за нея, една черна пола за 0.80 евро с плисе отпред, направо й заспа. В комплект  Laughing със сакото черно и бяло, което видях, че и змейковица е снимала. То е двустранно. Отвън е черно и бяло, а вътре - чисто черно. Май това беше.
За баща ми - една риза с къс ръкав, цвят marine, което се оказа много тъмно синьо, почти до черно. За приятелят ми - червеното яке от 1 евро и суитчера Пума за 1,40 евро.
Имах разправии в пощата, колетът ми беше отварян, имам и липсващ потник. Писах някакви протоколи, обяснение, сега трябва да ходя и в централния клон пак да пиша и обяснявам.  #Cussing out Не ми е за потника или за едното евро, но въпросът е принципен.  Wink
Очаквайте и малко снимки по-късно с коментари.  Party

# 702
Кога ще бъдат кръглите цени ?

# 703
elku - elena, може ли линк към кафявата рокля с цветята?

# 704
  • Sofia
Аз май последна ще си получа поръчките от 01.07  Tired

Общи условия

Активация на акаунт