LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 960
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 720
  • София-Младост
Te@ би и дала линк към червения сиутчър, ако го има разбира се.

# 721
  • Sofia
Някой успял ли е днес да се свърже със софийска митница, че имам чувството, че са си легнали върху кашоните и си почиват от сутринта.

# 722
  • Пловдив
Ей, момичета ще ме разревете с тези снимки от центовите цени.
От сутринта не съм отлепила очи от темата и гледам и мигам....
направо ще си изям чорапите от яд, че не ми беше заредена картата на 1-ви  ooooh!

# 723
ВечеПетя, може ли размерчета на тези панталонки и кой номер са, 86 ли, доволна ли си от тях
и това яке, това ли е . Вече се е свършило обаче Sad

освен това да попитам: харесала съм едни пуловери, в момента са на 40% намаление/и не са мърдали откакто е почнало намалението/, има ли вероятност да ги намалят още или напротив, като им гледам политиката на франсетата може и да ги увеличат с оглед наближаващия есенно-зимен сезон

# 724
  • София-Младост
Аз май последна ще си получа поръчките от 01.07  Tired
И моята я няма още, ходих в пощата да проверя сутринта. В Младост-4 има един редутски плик, но не ми казаха за кого.

# 725
Така и така го намерих-линк към потника с перличките, сега естествено е на друга цена, но пак си струва- http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-dos-nu.aspx?productid=324089855&documentid=555908&categoryid=23110696&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

А суича беше при мъжките, но не го намирав вече Thinking.

# 726
  • някъде
Взех си поръчката от 1.07.Е,честно не съм била по-доволна.Някои неща бих си ги поръчала и на по-високи цени.Довечера ще пусна снимки.Имаше една туника Адидас,не видях да е коментирана,но е просто разкош!И то за 2Е WhistlingМаратонките Пума си ги бях поръчала за мен,нищо,че ги водят мъжки.Заспаха ми.Много меки и удобни.Един тренч на Ан Уейбърн също много ми допадна.А,и вместо някаква мъжка чантичка подарък ми сложили спортна чанта на Ле кок спортив.

# 727
dibijo , ние предполагаме - Франсетата разполагат. Днес очаквах да се появи 4 етап, ама не би. Подозирам, че ще има изненади
benitta , мен ме още по вече яд защото имах пари, ама просто реших да не ппоглежда Редута талкова рано на 1  #Cussing out

# 728
  • при принцесите
Някой успял ли е днес да се свърже със софийска митница, че имам чувството, че са си легнали върху кашоните и си почиват от сутринта.
Специално да ти кажа за нашата прекрасна митница. Ползват някакви безумни куриерски услуги, които можеш да поръчаш само за текущата седмица. Всяка седмица си правят графици само за текущата. Недей се мъчи изобщо още да им звъниш. Дори да благоволят да вдигнат, ще ти кажат, че всичко е запълнено до края на седмицата, да се обадиш другата. Много са зле. За един ден закарват точно на два адреса. Сутрин от 10 до 12 и следобед от 2 до 4. Нали се сещаш в момента колко сме чакащите. Аз от доста време си късам нервите с тях. Звъняла съм по цял ден, без да спирам и не вдигат. И вече когато ми трябват, не ги ли хвана понеделник или вторник, за да се вредя за петък, хич не се опитвам след това. Чакам следващия понеделник. А иначе събират пари повече от французите. Ама к'во да си говорим, българска работа ooooh!

# 729
А колко горе долу излиза карането от митница до другия край на СФ? Аз гърбя мъжа ми да ходи рано сутрин преди работа от Дружба до митницата. Скоро ще ми сецне кранчето сигурно  Confused

# 730
Момичета ако на някой е намирал мъжки грейки моля да даде линк. Търсих обаче ми излизат само дамски и детски модели. Благодаря   bouquet

# 731
  • Варна
И мен ме е яд, че проспах центовите цени, но все пак пуснах поръчка на 09.07 и сега си я чакам, за успокоение си избрах някакви подаръци, дано да стават!

# 732
  • при принцесите
А колко горе долу излиза карането от митница до другия край на СФ? Аз гърбя мъжа ми да ходи рано сутрин преди работа от Дружба до митницата. Скоро ще ми сецне кранчето сигурно  Confused

Аз съм в Младост-4. Така че може би е горе-долу като до нас. Взимат ми 7.50 за километрите. Още 4 лв за освобождаването (ама това и там ти го взимат). И още по 20 или 30 ст на килограм. Като сметнеш бензин, време, задръствания, страх от паяк или паркинг Mr. Green, на нас ни излиза по-добре с поръчка. Ама да не бяха тия мъки със свързването с тях и вреждането. Може ли да ползват такива куриери, ти да искаш да платиш, те - ми няма място Shocked

# 733
Момичета ако на някой е намирал мъжки грейки моля да даде линк. Търсих обаче ми излизат само дамски и детски модели. Благодаря   bouquet
А дамските къде са?

# 734
  • Варна
Урааа! Дошли са ми пакетите от 30 и един от 1, чакам до час-два да ми ги докарат и ще коментирам и пускам снимки, само да не ми мине катка път.

Общи условия

Активация на акаунт