LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 881
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Там....където всичко е възможно ....
Да,аз съм взимала за дъщеря ми-носи 38,взех 39 и са добре.Номерацията си е както при другите пуми,т.е. трябва +1 .
Ти сега ме хвърли в размисъл за тези маратонки.Нямам нужда,но на тази цена. newsm78

Мерси!!!  Hug Имам едни Пуми 37 (моя номер и са ми добре), но имам и 37 1/2 и пак са ми добре... май и аз ще се застраховам, ако са ми големи ще ги нося с вълнен чорап  Laughing (определено и аз нямам нужда ама пусти мерак...)

Моята дъщеря е с 17 см краче и и взимам 27 номер.Точно и са.За тези конкретно не знам ,нямаме ги.

Стефини идвам ти на гости Mr. Greenаз все още не мога да влезна в нито енин артикул #Cussing outПочвам да стачкувам Rolling EyesЗа пумите според мен по големия номер от които носиш PeaceЗа съжаление от тези няма моя номер Rolling Eyes

# 1 036
Да,аз съм взимала за дъщеря ми-носи 38,взех 39 и са добре.Номерацията си е както при другите пуми,т.е. трябва +1 .
Ти сега ме хвърли в размисъл за тези маратонки.Нямам нужда,но на тази цена. newsm78

Мерси!!!  Hug Имам едни Пуми 37 (моя номер и са ми добре), но имам и 37 1/2 и пак са ми добре... май и аз ще се застраховам, ако са ми големи ще ги нося с вълнен чорап  Laughing (определено и аз нямам нужда ама пусти мерак...)
Да ти кажа,ако вече имаш пуми,поръчай си същия номер,щом са ти добре.Аз имам от онези черните,дето всички си ги напоръчахме.Моите са +1 и в началото ми бяха добре,обаче после се поотпуснаха малко.(обаче пък те не са кожени)
Абе я не ме слушай-вземай по-големите.

# 1 037
Тези двете нали бяха от един и същи плат и стават за костюм ? В черно имам предвид.Тези които си ги поръчаха зимата дайте

Страхотни са, аз много си ги харесвам. Имам и от двата десена. Изкуствен плат е, но стои много тежко и красиво. Кройката също е добра. Препоръчвам!  Simple Smile

# 1 038
А дали стават за нещо, не са ли изкуствена кожа. Някой ако ги има да сподели. Simple Smile

Дааа, не се бях зачела... пише, че са синтетика, да не би да запаряват много  newsm78

shrek, точно черните има с 1/2 номер отгоре и са ми съвсем добре, но вместо да се разширят ми направиха страхотни рани...

kras8204, какво чакаш, идвай направо доде другите не са изкупили всичко! Слагам кафеварката    food010

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 10:39 от Stefoni

# 1 039
  • Сливен
shrek
да те попитам тия пуми  успяваш ли да ги пъхнеш в кошницата,на мен постоянно ми излиза тази с книгата

# 1 040
  • Казанлък of all places
Тези двете нали бяха от един и същи плат и стават за костюм ? В черно имам предвид.Тези които си ги поръчаха зимата дайте мнение хубави ли са?

Да, от един и същи плат са. Много интересна текстура, не правят пилинг, стават за костюм всякак. Аз съм си изкарала половината преговори през зимата със сакото.

# 1 041
shrek
да те попитам тия пуми  успяваш ли да ги пъхнеш в кошницата,на мен постоянно ми излиза тази с книгата
Току що успях,но само черните,39 номер.Аз изобщо не успявам да отворя повечето неща  #Cussing out,учудвам се че тези ги пъхнах даже в кошницата(не че ще ги хоръчам де)

# 1 042
анетка, ето този панталон на Active ware e с  талия 43, ханш-55, дължина- 113, дълбочина -32, не мога да дам линк, защото не ми се отваря. Аз нося 42 и на мен ми стана.
а, намерих го http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-ado-garcon-baggy-active-w … e&pagesize=16

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 13:33 от alabalaxx

# 1 043

.......
http://media.snimka.bg/0119/006493899.jpg- това пък отива при майка ми вероятно; копринено е, а аз такива неща изобщо не обличам. Ако някой има претенции да го носи, да свирка  Peace
http://media.snimka.bg/0119/006493922.jpg- блузка на Ан Уебърн, голяма  Tired
.........

Какви номера са?

42 и 42-44.

Жалко! Големи ще са ми.  Sad

# 1 044
  • В Голямото село
Тези dernieres demarques (последни намаления) на мен ми излизат само при мъжкия и момичешкия раздел. Ама нищо интересно. Явно франсетата ни отмъщават за центовите цени Simple Smile

# 1 045
  • Beyond the Frontiers

А как са като номерация, може ли някакви примерни размери на 36-38 номер евентуално Embarassed

# 1 046
Тези двете нали бяха от един и същи плат и стават за костюм ? В черно имам предвид.Тези които си ги поръчаха зимата дайте мнение хубави ли са?

Да, от един и същи плат са. Много интересна текстура, не правят пилинг, стават за костюм всякак. Аз съм си изкарала половината преговори през зимата със сакото.

Може ли линкове, моля!  Praynig
Стига да се отворят, де.  Twisted Evil

# 1 047
# 1 048
Е, добрах се най- сетне до кръглите цени.Това, което си казвам наум не подхожда на дами, така че запушете си ушите.
Ку щът! Така ще им си залежава стоката! И при албанците същия хал, не стига, че в бохчите им парцаля от 3 сезона, ами искат да им платим и престоя в склада.
Едните Пуми дето са заложили за сиренце в капана, ама и те ... като за 15 евро с БД.
Едно сако сте пуснали няколко поста нагоре - в делови стил. Търсих го, ама не мога да го открия. Ако е удобно дайте линк, може и не в момента. Благодаря предварително.

# 1 049
Златна си, баш за сакото питах!

Общи условия

Активация на акаунт