LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 607
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 125
Някой може ли да ми прати директен линк към този панталон, ако му се отваря: че брада пуснах от одеве да го боря и се поизнервих вече.
Иначе от кръглите цени учудващо от 5-чката си намерих огромен сутиен, който да покрива нуждите ми  Mr. Green
тази панталон го поръчах миналата седмица и го имам в предпочитани но сега като видях се е изчерпал.

# 1 126
  • На черешата
Моята поръчка от 01.07 най-сетне дойде.
Никак не съм впечатлена от кашарелските обувки  Confused ,все още се чудя защо толкова се прехласвате по тях.
За мъжосакото е супер,една риза има за него също е супер,блуза на Пума пак за него. Mr. GreenНамаза този път човека.
За мен има едно сако-ммм,страхотно е и разни други дреболийки.
За съжаление няма линкове за нито едно от тези неща. ooooh!

# 1 127

П.П. При мен изчезна надписа Prix ronds. Хм...

Изчезнал е при теб, защото идва за малко при мен. За съжаление и при мен вече го няма. Явно е навестил някоя друга редутка.

За мамата, която питаше за нещата в кошницата, на които няма снимка. Ако наистина са с по-ниска цена в кошницата ти, отколкото в сайта, поръчвай ги. И на мен ми се е случвало да поръчам без снимка на предните намаления, нещата си идват на цената, на която ги виждаш в кошницата. Само че тогава аз се минах, защото в сайта бяха на друго място с по-ниска цена.

# 1 128
Тези блузки още ги има големият размер на 3 Е

Последна редакция: чт, 17 юли 2008, 15:25 от desita6

# 1 129
  • В офиса
Поздрави, момичета! Публикувам снимките на някои неща, които получих днес и искам много да похваля!

Линк към първото може ли

# 1 130
  • Sofia
Дали да изтрия нещата от кошницата, които нямат снимка или да ги оставя  при условие, че пише че са налични и не са ми оградени с червено(както за жалост  Close дънките,но на по високи цени са в кръглите цени.

Да.
Аз съм поръчвала така - без снимка, но иначе налично (а в сайта липсваше) и си дойдоха нещата! На цената в кошницата.

От днешните намаления си харесах и поръчах този сутиен, но за 5Е

http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-classique-odaia.aspx … tegoryid=22936253

# 1 131
ох вече нямам нерви тая с книгата вече ми писна от нея . Не мога и в кошницата да си влезна от нея #Cussing out

# 1 132
  • Бургас

П.П. При мен изчезна надписа Prix ronds. Хм...
Изчезнал е при теб, защото идва за малко при мен. За съжаление и при мен вече го няма. Явно е навестил някоя друга редутка.
...

Laughing  Joy

# 1 133
Здравейте момичета! Чета темата вече от месец и само чакам да ми е готова картата за да започна с поръчките. Скоро някой беше писал, че чака дрехи с размери 44, но не мога да открия кой беше. За това молбата ми е ще може ли някой, който носи 42/44 да ми пише на лични Praynig Ще питам само за размерите Embarassed Благодаря мноооого  Hug   bouquet

# 1 134
поръчката от днес я има в суивито.Още не е фактурирана.Като я отворих детайлно- т.е да виждам и снимките откривам само три неща,които не са от кръглите цени + подаръка. За първи път ми се случва такова нещо.
Причината сигурно е в изчезването на кръглите цени Mr. Green
Редактирам -появиха се  Mr. Green
Редактирам -появиха се

# 1 135
Отварям всичко от кръглите цени от квадратчето под надписа Laredute creation.
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-balconnet-ampliforme … tegoryid=48583631

# 1 136
Моята поръчка от 01.07 най-сетне дойде.
Никак не съм впечатлена от кашарелските обувки  Confused ,все още се чудя защо толкова се прехласвате по тях.

Кой номер са ти обувките? Може да се споразумееем Mr. Green

# 1 137
Delka изпразни си кутията с личните съобщения!

# 1 138
  • България
С много зор успях да поръчам към 13:00 от кръглите

# 1 139
Отварям всичко от кръглите цени от квадратчето под надписа Laredute creation.
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-balconnet-ampliforme … tegoryid=48583631

Ти-да, ама аз-не Tired

Общи условия

Активация на акаунт