LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 607
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Ей, най-после успях да пусна поръчка!  Sick И от през Internet Explorer, а не през Mozilla.
От кръглите цени поръчах от Пума-та за мен и за дъщеря ми и трите мъжки тениски за 5 евро. И имах разни други неща, сложени от вчера.
Тия тениски преди три дена ги поръчах за 2,50

Да, само че на моя мъж му трябват XXXL и те никога не са били по 2.50. Така че, мен и тази цена от 5 евро ме устройва.  Laughing

# 1 171
Преди време получих една блузка, 50-52- доста свободна ми е, стесних я и пак е широчка, но ще си я нося.

# 1 172
  • София
Някой може ли да ми прати директен линк към този панталон, ако му се отваря: че брада пуснах от одеве да го боря и се поизнервих вече.
Иначе от кръглите цени учудващо от 5-чката си намерих огромен сутиен, който да покрива нуждите ми  Mr. Green
тази панталон го поръчах миналата седмица и го имам в предпочитани но сега като видях се е изчерпал.

А някой, който го има вече панталона може ли да каже дали е хубав и тънък ли е или по-плътен, че съм го поръчала за подарък и да знам какво все пак да очаквам.

# 1 173
Едни панталони, 7/8 тип каубойски, бяха от центовите, вече ги няма, 44 размер, но по никакъв начин не влизам в тях, ще заминават за Продавалника.

pepi7096, панталоните за който говориш KNICKERS ли са?АКо е от тях, аз си взех 42 и са ми тесни, та ако искаш може да се разберем да ги взема. Peace

# 1 174
Относно ръчната обработка на поръчката ми току що получих следното:
Vous souhaitez accйder а votre suivi de commande sur Internet.

C'est avec plaisir que je vous communique la marche а suivre.

- sur la page d'accueil du site,
cliquez sur "le suivi de commande"
- indiquez votre identifiant (numйro client ou adresse Internet)
- saisissez votre mot de passe (le crйer la premiиre fois)
- vous arrivez sur la liste de vos commandes.

Bon surf!

Доколкото разбирам ме пращат в трета глуха, че такава поръчка няма. Така ли е поне да я пускам наново?

Доколкото разбирам с посредствените си познания по френски ти обясняват как да си следиш поръчките newsm78

# 1 175
  • София
момичета, какви са тези мъжки тениски от 5 Е? Дайте линк, моля ви.
На мен вече не ми ги отваря, така че не мога да ти дам линк.  Hug

# 1 176
  • София
Относно ръчната обработка на поръчката ми току що получих следното:
Vous souhaitez accйder а votre suivi de commande sur Internet.

C'est avec plaisir que je vous communique la marche а suivre.

- sur la page d'accueil du site,
cliquez sur "le suivi de commande"
- indiquez votre identifiant (numйro client ou adresse Internet)
- saisissez votre mot de passe (le crйer la premiиre fois)
- vous arrivez sur la liste de vos commandes.

Bon surf!

Доколкото разбирам ме пращат в трета глуха, че такава поръчка няма. Така ли е поне да я пускам наново?
Не е така, спокойно. Обясняват ти как да си следиш поръчката, какви стъпки да минеш, за да стигнеш до листа с поръчките ти.  Hug

# 1 177
# 1 178
  • Sofia
баш си те отсвирват Peace
Ти да не поръчваш за пръв път та да не знаеш как си следят поръчките или как да стигнеш до тях Crazy

# 1 179
 Тези джапанки на Адидас  някой получил ли ги е, да ми даде размер на стелката и да ми каже платформичката колко е висока, в смисъл тънка ли е подметката

# 1 180
При мен кръглите цени изчезнаха.
Сутринта добре, че бързах да изляза и пуснах една поръчка, сега нищо не намирам Close
а ми се искаше да пусна още една поръчка и за племенника, страхотни пижамки по 4-5 евро имаше.
хайде някой ако влезе в кръгли на детското да даде линк Hug

# 1 181
  • София
баш си те отсвирват Peace
Ти да не поръчваш за пръв път та да не знаеш как си следят поръчките или как да стигнеш до тях Crazy
Е, защо да я отсвирват? Това са служебни съобщения, които не отчитат кой колко пъти е пазарувал. Просто искат да улеснят клиента и обясняват като за французи.  Laughing

# 1 182
Сутринта добре, че бързах да изляза и пуснах една поръчка, сега нищо не намирам Close
а ми се искаше да пусна още една поръчка и за племенника, страхотни пижамки по 4-5 евро имаше.
http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds-enfant-4-euros.aspx?cat … &pagenumber=6

# 1 183
  • Sofia
еми точно служебни са,не са се размърдали да видят софтуера.И аз имах същия проблем и на мен такъв отговор ми дадоха.При нас няма такава поръчка,направете я отново.Ама че имам потвърдителен мейл или че ми пише ръчна обработка ще се появят скоро артикулите в поръчката ви,приета е и т.н. какво от това Close

# 1 184
http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds-enfant-4-euros.aspx?cat … &pagenumber=6

Мерси, но за съжаление нищо не ми се отваря Cry

Общи условия

Активация на акаунт