Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?

Казала си му това, нали?
ама ще взема някакво решение де няма да се чудя още много дълго.
Памучното е вече поръчано и го чакам, а тези дни ще купя и поларено. Мисля да използвам памучното за изписване, а полареното за разходки в кошницата за кола по-нататък.
но имам програма и след 10 мин излизам. Стискайте палци да издиря заместничката на джи-пито и отраз да взема необходимия ми документ.
В интерес на истината, тревожно ми става за теб. наистина питай док какво става... Ти с предната бременност изпитала ли си контракции, в смисъл, знаеш ли как болят продуктивните и как бодготвителните? Но 4 часа - да знаеш, че ако са истински не може да не дадат отражение на шийката.
И Дидка се покри,
, дано всичко е наред с нея.
, дръж поне до август, дано това са само подготвителни контракции 
Ама наистина ми е важно да пътувам в края на седмицата и трябва да сме си още 2 в 1
Ама,много сте хубави,бе-браво!
Дано наистина е за добро.........И-изглеждаш чудесно!да не вземеш пак да намалиш храната,ей!
Но не заради бузите.Той твоя док не е кой знае какъв фотограф,та не си мисли,че е бузеста толкова
А като знам кво тръшкане беше за носа й и какво друго не помня... 
)
И знаете ли, кое е най-смешното - през цялото време през главата ми минаваха всички разкази за раждане, които съм чела и се чудех сега това случва ли се, или аз си го измислям
. Асе, братовчедка ми беше като теб- силни контракции от рано, но си го износи до деветтия, даже преноси с няколко дни