Юлско слънце вън пече,хайде ВАРНА на море!

• 15 567
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Ех, искам пак да съм бременна (но да съм с 20-30кила по малко  Laughing Laughing)...и с такива парцалки

цък
Пу за мен бялата рокля Sunglasses

# 121
Ей, мацки,

моя Алекс спинка от 2 дни по 4 часа.. нормално ли е, нали уж по 3 часа.. дали защото си е по-едричък, хм  Thinking
в петък сме при педката да видим колко тежи бебока ми.. ей, ваничката ни умалява вече, както и плота за повиване на кошарката..

roska_marti не се преуморявай, мила. Тя работата няма свършване..
за разходките в следващите дни не мога да кажа отсега, много добър приятел на моичкия ни е на гости, достъпа до компа ще е ограничен, че той спи в хола  Naughty, тук ще е до събота..
и все пак утре следобед ще гледам да се спусна надолу към Морската.. не го даваха да вали, само облаченца разни..ама дъждобран ни пази  Flutter
че в петъка няма да мога ..

# 122
Добро утро Grinning

събудиха ме с една дрелка в 8 и 15,но пове4е това няма да се повтори преди 9 няма да дрън4ат Twisted Evil

# 123
Алоуууу вече никой ли не ходи на плаж бее  Rolling Eyes
Хайде от другата седмица да се уговаряме нещо Thinking ши идете бои инък Mr. Green

# 124
Разходка?

# 125
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile

Аз вече съм съм в офиса и се чудя от къде да ги подхващам. Rolling Eyes

Данинка, то работата не е до компютър, ама време нямааммм  Crazy Абе то е ясно, че ще трябва да почерпя за да компенсирам липсата  Mr. Green
Ето нещо за начало:

# 126
Добър вечер Simple Smile мамчета.  Вие хубаво ми обяснихте къде и кога дават купони , ама аз въобще не познавам града. Много ли е далеко тази в която утре дават купони? Ние ще сме там за 1 седмица от 21 до 27, така че не ме устройва от 28. И как да ги взема тия купони?  По кое време трябва да се взима храната?

Днес -четвъртък започват да продават купони  от 11.00 до 13 часа.Сега ще ти дам телефон на лични да ти обясня подробности.

# 127
Морска, при нас няма ден без да бръмчи някой строеж  Crazy Примирила съм се, кво да прая. То само нерви да имаш  Tired

Бе на това дяти картинки му налепих над леглото да се радва, нъцки. Играчки има да си играе-нъцки. Пуснах ся една музика туй се уби да подскача от кеф и да се смее  Crazy Laughing Laughing Laughing

# 128
добро утро днес ще слизатели към морската може би ще мога да се замъкна на там по-късно ако ви засека ще викам
нещо много ми е сънливо що така не мога да се събудя Tired

# 129
Здравейте!
Днес направо се развихрих с чистене и шетане, та чак сега- на компа!
Морска, относно разходката, чак към 13 часа, така че ще се видим следобед.
Роси, по обед сме на Летния. Peace
Insatiable, Сашето спеше някой път и по 5 часа. Мисля, че е нормално. Само, че при нас се оказа, че не наддава добре и ме караха през деня да го будя на 3 часа да яде. Изчакай консултацията и ще разбереш. Peace
Мацки, туй мойто дете- малкото- ме побърква. Стана на 5 месеца и почна с магариите. Sick
Сега, като се наяде с мляко, почва да се върти в кошарата и се обръща по корем. Обаче не може от корем- на гръб и почва да пищи да го обърна. Да, ама като го обърна, веднага пак се търкулва по корем. Съответно, това търкаляне е придружено с повръщане на всеки сантиметър от чаршафа. Вчера смених 7 чаршава. Днес от сутринта е върнал 5 пъти и не мога и не мога да го накарам да спре да се търкаля поне за малко! Sick
Тъй, оплаках се!
Ани, как е Влади? Между другото кошарата е страхотна! Hug
Сега мацки, отивам да простирам, а после ще гледам една серийка от Ориндж Каунти. Laughing

# 130
Саше и аз го имам същия проблем

Много е неприятно като се опитва да заспи обаче не спира да се върти и се изнервя  и почва да плаче и изобщо драма голяма.

Аз й подпирам тялото с възглавница и тя не успява да се завърти - опитва се опитва се и накрая заспива.

# 131
надявам се към обед да съм готова с чистенето Peace ще мина през майкини да я видя и оттам направо в морската
 в момента мойто лапе набароло една превръзка и се опитва да си я закрепи към гащите ей сичко виждат май вече трябва да почвам да се крия

# 132
  • Варна
след малко мисля да отидем до Зоопарка, да видим "Голямото коте"  Laughing

да ви се оплача! вчера купих на Лора зелени панталонки 3/4 , прибрахме се, обух й ги за да видя как стоят и ..... веднага бяха заляти със сок грозде!!!  Banghead цяла вечер киснаха в легена, но сутринта гледам че стоят на синкави петна .... бясна съм направо  Rage !!! за това дете трябват само черни дрехи! поне да не си личи  Close

# 133
daninka   СТРАХООООООООООТНО Е !!!!!  smile3501 smile3501 smile3501

# 134
 Peace Браво Hug

Общи условия

Активация на акаунт