Юлско слънце вън пече,хайде ВАРНА на море!

• 15 284
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
ихаа, Гвендолин отново се настрои на любимата ми вълна
и стихче набързо спретна тя!
И llina взе,че се появи
- къде се губи, я кажи?
А Ани-Бани какво ли прави
и pets не пише, калпазанки!
А аз съм пак на тоя комп,
да релаксирам от бебешкия нон-стоп
режим или купон, не зная
, а, че е късно хич нехая.

# 196
добро утро Hug

сега да ви се упла4а от моя мъж Twisted Evil , в4ера на разходката следобяд държи го нашия за ръ4и4ката,държи и каишката и Малкия ми сладур пада , той няма никви рефлекси бе,пак цунка земята и има рана на 4елото #Cussing out
после що не съм го пазила детето на му сега Crossing Arms нищо не му казах,ама и той мъл4а като.......... Mr. Green

# 197
  • морето и сините вълни :)
добро утро

ТОНИ-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ГООООЛЕМИ ПАТЕРИЦИ
Покрай малкия не ми остава време да седна на компа
Толкова е крив ,че направо не се търпи.Все нещо му е криво,инати се вече,взе и да се тръшка Sick
пълен кошмар
днеска жега пак
Лек ден на всички  bouquet

# 198
Айде и аз да поздравя рожденничката на патерици
  Gift  bigdance2 newsm18 newsm18 Tada
Тонка ти няма да ми се сърдиш, щото си добричка знам аз Heart Eyes
Аз вчера бях работна и ми спряха тока тия хора, всички са хукнали нанякъде Joy Joy
Тони, я кажи какво ти подарихме  Mr. Green

Вале, а така , браво, че нищо не си казала.........сега го биеш по точки " дъртия"  hahaha

# 199
Много благодарско за поздравите! Супер си изкарах вечерта, и готини подаръци получих, свекито пазише Коко да спи в къщи. Но когато се прибрах Коко се събуди и един час ме гледаше да не избягам пак  Joy, а аз си дремвах докато заспа най накрая. Днес сутринта бяхме на плаж и сега сядам да доклавам Mr. Green
нямам главоболие, значи не съм се отрязала докрай. То било хубаво да излизаш вечер и без щъкащо дете, ще вземе да ми хареса хойкането Joy

# 200
е, само дето се притесняваше - явно си успяла все пак да убедиш свекито

# 201
Здравейте момичета smile3525 ! Моля ви помагайте - още не съм си купила спално бельо за кошарката, но не мога да си харесам - всичко ми се вижда толкова шарено... Sick . Предложете ми нещо, моля!

# 202
sunflower79   що не си ушиеш по поръчка - избираш си и цветове и размери.... разлика в цената почти няма

# 203
здравейте момичета.извинете,че нахълтвам в темата ви,но искам да ви питам нещо.на море сме на златни пясъци и мислим да се разхотидим до Варна.бихте ли ме упътили ,къде има някакви забавления за деца-въртележки или замъци или нещо друго...и къде горе долу се намират...

# 204
здравейте момичета.извинете,че нахълтвам в темата ви,но искам да ви питам нещо.на море сме на златни пясъци и мислим да се разхотидим до Варна.бихте ли ме упътили ,къде има някакви забавления за деца-въртележки или замъци или нещо друго...и къде горе долу се намират...

В морската градина има детски кът със забавления, зоологическа градина и аквариум, делфинарум щях да забравя

# 205
Тони честит рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet

Ние се завърнахме  Hug

Ники три дни се на бяга ,на игра и на дивя. Лягаше в 23ч и ставаше в 6.30  Crazy Храни зайчета и пилета .Гони котето  и агнето.Полива с прабаба си .
И ни спря тока 4 възрастни ни направи на криви гъби Crazy
Много бърбори . Любимото му беше да яхне някоя пръчка за конче и да крещи бягайки *Даба Дуууу* /т.е. Яба даба ду от Флинстоун/
Това е за сега от нас.Ники вече спи а аз разпускам от почивката Mr. Green

# 206
Цитат
В морската градина има детски кът със забавления, зоологическа градина и аквариум, делфинарум щях да забравя
Благодаря    bouquet
и да не забравя-много ви е хубав града  Hug

# 207
  • York
Здравейте момичета. По неприятен повод се намъквам в темата, предполагам, че ще ме извините, за което. Питам се дали може да ме насочите към лекар/клиника, който да ми направи кюретажа. Днес разбрах, че се налага, а въобще не съм си и помисляла, че ще ми се наложи.  Замислям се на вариант "Майчин дом"  Confused

# 208
  • Откъм Варната
Ами Майчин Дом, АГ, ОБ, или някой частен АГ кабинет, кадето и да отидеш ще ти помогнат.

Hug

# 209
Тони честит рожден ден на патерици    bouquet и да не си се оплакала повече от свекито  Laughing

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 03:34 от иTи

Общи условия

Активация на акаунт