Загубена жена

Някой знае ли къде се да я търся таз кола , пишат ли акт и колко ще се изръся?

А за разходките, на Летния се събираме вече, че на Слънчевата е много топло. Обади се като си там- ние се познаваме лесно- голяма тайфа от майки и бебета на пейките.
Моята количка е с червено чадърче- обикновено се вижда отдалеч. 
...
това с разреждането на кръвта ми се струва ДОСТА пресилено
просто на тази възраст не им е нужна, по същата причина както и соковете - защото не е хранителна,само пълни стомаха а бебето остава гладно...
щото майка ми била по-свободна
)
смотан народ ей!!!!ама и аз какво ли се оплаквам. кой ме кара да ходя на работа?
на другите не им помня количките, на kris_80 е оранжева Карера на Бертони, ако не се лъжа, ама тя днес не знам дали ще идва. Сигурните за днес сме аз,kontesa,heliana71,jerry и nuncheto.
.
барабар със столовете и масите ,ако продължат оплакванията за висока музика във вечерните часове.Яка музика дънила там и народа направо го е залял с оплаквания.
Та така -скороооооооооо може да няма барчета там ,ако чалгата продължи със същата пълна сила до посред нощ. 
набор от различни съскащи змии и влечуги.Този път ще ни покажат запазеният патент на цирк Балкански-Колелото на смъртта ,в изпълнение на двамата братя Балкански-било уж нещо неизпълнявано никъде по света.Та така !!!Аз лично се настроих да ходя да гледам!!
ама знае ли човек!!!
Смях,питиета и приятелски усмивки на брега на моренцИтУ....ЕЙ ТАКА чудесно си изкарах празника.
ама я да ми каже нещо тоя 
тренинг.
подариха и ако искаш мога да ти купя.Само ,че цените варират според мястото от- 8-10-16 до 18 лева.Как ти се струва