Как са децата, внучето и компания

познахме те .Ти си ни бабата в отбора.Как е внучето?
и вече следвашия ти пост умрях от смях 
Моя мъж не е толкова романтичен колкото ти си направила твоя.Цветя ми подарява само на 8-март,и 14 св.Валентин,но подарява на мене и на малката,че и тя имала празник и тя празнувала на св валентин.Все пак освен в мене и в нея е влюбен
Подаръците сама си ги правя той само дава
Веднъж в седмицата чисти,с прахосмукачка,всяка вечер къпе Вероника,а аз я обличам.Никога не ме е спрял ако искам да отида някъде било по мъже или където и да е.Не че ходя де
ми ги дава на мене и аз

,но ще видиме щото нещо отпуската не ми разписват,но няма да не карам меден месец-болничен ще си взема но ще си го карам.-
в тази жега.Аз миналата седмица едва изгладих 4 перални се бяха събрали под климатика ги изгладих.Демек дъската за гладене сложих под климатика и се издържаше иначе мама ми ги глади 
за малко да си помисля, че е Даниспорт
как така няма в отпуск да те пусне
Ще ми се да му видя физиономията, като му кажеш хубавата новина като стане
Моят дава акъл дистанционно докато аз къпя Дарко и го обличам, купува ми цветя на 7 март, защото на 8 имало опашки и било лудница
подаръците ми ги купува под мое ръководство. Сега вече чисти веднъж в седмицата с прахосмукачка, защото на мен ми е противопоказно
, но пък откакто той се зае с тази работа, смята, че е много чисто у нас и няма нужда всяка седмица
Не готви, защото после трябва да правим ремонт в кухнята след него, но ми дава идеи за готвене
Обаче е спец по салатите
И други неща не прави, но като гледам списъка и се притесних, че не звучи много добре
Но пък има няколко неща, в които е мноооого добър
и само заради тях съм си го взела

и няма да има нужда нито да ядете, нито да се къпе и Дарко 
Ама пък като му излязох и се прибрахме в 10-11 и то само защото Боян си изсипа половин шише минерална вода отгоре и наводни количката

Къде бяхте, как изкарахте?
Чакам снимки от Варна с нетърпение

Вечерта бяхме на гости. Сега чакам една позната да ми се обади и да ми донесе материали за курс по навигация на ветроходни лодки, на който ще ходя на 2ри и 9ти Август

Днес сутринта седях в полумрака с мъж ми и тайно се подхилвахме, че къщата пълна и като катунари се бяхме събрали всички в една стая и беше някак много топло, мило и щастливо. 

Цели 6
За Ади не успяха да се скарат, така го изчислихме че беше първо с едната мацка (пардон двете), после с другата 
Дремнахме му едно хубаво до 5:30, после с баща им като никога ходихме на кино, уцелихме най-тъпия възможен филм (не си правете труда да ходите на Неуловим) и пак метнахме домочадието.
Всички са толкоз готини, представям си каква среща гореща е била... 

Трябва май и режима да оправим, че заспива към 3-4, а разбрах, че там ги слагат към 1. Имате ли някаква идея към колко часа трябва да ходя да я взимам?
Препоръчани теми