AIR - писах ти на л.с. за Продавалника!
За почивка без деца копнея многоооо силно! Преди месец в Кюстендил за малко време го преживяхме, но не ни стигнаха няколко дни....
Иначе беше като меден месец в сравнение с ежедневието тук.....Миринда - И Калина много се промени последните месеци, по-палава е, а и покрай батко си придоби доста мъжкарски навици като побутване когато силно иска нещо.......Снощи докато я приспивах реши, че трябва аз да стана от леглото и да отида в нейното креватче, а тя да ми легне на възглавницата...
Не стана на нейното, скарах се и тя като ревна ТАТИИИ............. Предполагам си се притеснила за малката и този здравословен проблем, но вярвам, че ще се справите с редовни наблюдения и малко повече грижи. На кумата ми едната дъщеря се роди без един бъбрек, разбраха го случайно. Вече е много красива тинейджърка и с редовни прегледи всичко е наред......И........успешно взимане на книжка!!!
Sa - да, още сме в София...........от вчера май имаме сериозен клиент за апартамента и ако е така, скоро започваме процедура местене!!! Дано нещо не се провали. Когато е сигурно ще споделя!!!
До скоро!
.
. Не съм се "вързала" на думите им. Аз си познавам детето. Но ми стана странно как могат да си извадят изводи от 2 дни престой там и при положение, че не са го виждали с месеци. И като се има предвид, че там са роднините на мъжът ми, то е ясно че ще съм лошата майка, която не се занимава с детето си. Нищо, че нямат и представа какво точно правим. Вече свикнах и ми е смешно, дори
. А книжка ще вземеш, тъкмо ще затвърдиш материала. На менх ми се иска пак да запиша часове, за да покарам малко. С мъж ми се каним от както се е родил Косето, но с него е невъзможно да се шофира.
. 

някои хора по веднъж не са ходили още...те още искали 

Много разочарована останах от отношението в Слънчев Бряг и кожудера в който се е превърнал българина за да изкара някой лев на гърба на останалите.Там имахме малко панаири понеже ни вдихгнаха колата с паяк но както и да е.Не може и без лошо..Все пак сме в БЪЛГАРИЯ.... 

Голям ми е пъзльо.