Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 026
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро и от нас!

AIR - писах ти на л.с. за Продавалника!
За почивка без деца копнея многоооо силно! Преди месец в Кюстендил за малко време го преживяхме, но не ни стигнаха няколко дни.... Simple Smile Иначе беше като меден месец в сравнение с ежедневието тук.....

Миринда - И Калина много се промени последните месеци, по-палава е, а и покрай батко си придоби доста мъжкарски навици като побутване когато силно иска нещо.......Снощи докато я приспивах реши, че трябва аз да стана от леглото и да отида в нейното креватче,  а тя да ми легне на възглавницата... Whistling Не стана на нейното, скарах се и тя като ревна ТАТИИИ............. Rolling Eyes
Предполагам си се притеснила за малката и този здравословен проблем, но вярвам, че ще се справите с редовни наблюдения и малко повече грижи. На кумата ми едната дъщеря се роди без един бъбрек, разбраха го случайно. Вече е много красива тинейджърка и с редовни прегледи всичко е наред......И........успешно взимане на книжка!!!

Sa - да, още сме в София...........от вчера май имаме сериозен клиент за апартамента и ако е така, скоро започваме процедура местене!!! Дано нещо не се провали. Когато е сигурно ще споделя!!!

До скоро!  Hug

# 46
Добро утро Simple Smile

Вили, доста съм разсеяна, пък и честно казано много, много не поглеждам лентичките. Супер сте, много ви се радвам. Децата май са най-смисленото нещо, което можем да направим в живота си. Simple Smile Имаш специални поздрави от Омни! Simple Smile
Миринда, сигурно си се притеснила много, но се надявам, че това с времето ще отшуми и бъбрека ще започне да си се отточва нормално.
Мила, къде ще се местите?

Ние отиваме на музикална забавачка. До скоро Simple Smile

# 47
  • София
Честит Имен ден на Миринда и Омни и на празнуващите! С гордост да си носите хубавите имена и да сте щастливи с тях newsm51.
Момичета, благодаря за милите думи, хубаво е да срещнеш подкрепа   bouquet. Не съм се "вързала" на думите им. Аз си познавам детето. Но ми стана странно как могат да си извадят изводи от 2 дни престой там и при положение, че не са го виждали с месеци. И като се има предвид, че там са роднините на мъжът ми, то е ясно че ще съм лошата майка, която не се занимава с детето си. Нищо, че нямат и представа какво точно правим. Вече свикнах и ми е смешно, дори Laughing.
villi, ЧЕСТИТОООО! Ще се справиш, децата са богатство..
Са, скоро разбрах, че ако кръстиш детето на някой човек то приема и част от характера. И то го разбрах от свеки. Попита ме, дали доктора е бил толкова див, че и Косето се е метнал на него. Аз и отговорих, че по- скоро майката на Косето е дива  Laughing.
Относно пишкането, а и всичко останало и аз не смятам, че трябва да се насилват децата. Идва си времето, когато " узряват". От нас се изисква да " хванем момента". А и като цяло, само ние си мислим че водим парада Laughing.
AIR, Косето само веднъж ми е повръщал и като знам аз какъв ужас изживях си представям на теб какво ти е било  Hug. Непременно го заведи на лекар. А, за Технополиса- добре че са се оказали коректни.
_миринда_, информацията е много важна в такъв момент. Хубаво е, че има тема в която да обменяте опит. Дано да нямате проблеми и да се разминат въпросните контрастни изследвания  Praynig. А книжка ще вземеш, тъкмо ще затвърдиш материала. На менх ми се иска пак да запиша часове, за да покарам малко. С мъж ми се каним от както се е родил Косето, но с него е невъзможно да се шофира.
Tetka_74, сериозна агитация ти правят  hahaha.
Отивам да пълня басейна, че чакам едно приятелче на Дани да си поиграят. Между другото едно въпросче към мамите на по- големи дечица: Въпросното дете моли Дани да отиде да преспи у тях. Родителите също от доста време, а аз се чудя дали да го пусна. Имам пълно доверие в тези хора. Децата аз ги гледам през деня, но ми е неудобно. Вие бихте ли си пуснали децата?
Хубав ден на всички   Nature Sun With Face

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 10:11 от Lovi

# 48
  • Откъм Варната
Здравейте, имах малко проблеми с ПЦ и беше на доктор. Но вече е добре и ще съм по редовна.

Верче няма да мога да дойда до Албена, само в неделя сме автомобилни, а май няма да сте там вече Sad

С Миша се видяхме в неделята на плаж на Албена, после в понеделник и вторник във Варна, много хубаво си изкарахме, снимки тя има повече като се появи ще покаже.

Отивам да ви изчета

# 49
Здравейте момичета  bouquet!
Ние се прибрахме и сме добре, но малкия много не слуша.Изкарахме си добре.Сутрин посрещах това
  .
Водих малкия да диша йодни пари.
 Много доволна останах от kalima.Единия ден се грабна от Варна и дойдоха с мъж си и детето на плаж в Албена.После разпита за лекар, та да заведем малкия и там да си кажат компетентното мнение.Заведе ни в античния музей, морската градина, детския център в Мола.Много съм доволна, а и малкия не се разболя, та успях да се отпусна малко на 5-6 ден.Тя поне видя моя звяр и сега като се оплаквам ще ми влиза в положението.Доста се изложи моя маймун, но какво да го правя и с добро не се оправя и бой не върши работа.Ето малко снимки http://www.album.bg/qnislav/
Аз съм доволна, но за съжаление всичко свърши Sad!Сега съм решила живот и здраве с една майка да заведем децата на балкан.Малко балкан ще дойде добре на моя мъник.

# 50
 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515 smile3515
Върнахме се....
И пак жега... И пак работа...
Но поне си изкарахме хубаво, нищо че валя два дни... Йоанна научи немски  hahaha и сега всичките й думи завършват на "ен" - мамен, татен, бабен, бебен и т.н.
Снимки ще кача довечера, защото тъкмо влизаме и трябва да поразопаковам...
Аааа, и още нещо - искам пак!

# 51
Аааа, и още нещо - искам пак!
И аз newsm53

# 52
  • Стара Загора
Егати ненаситниците Crossing Arms някои хора по веднъж не са ходили още...те още искали Crossing Arms Crazy
Честито на Вили Hug...баси хората вече трето сколасаха да направят аз още с едни Агресор се мотам Crazy
Мишке много е пораснал и много е сладък Яни.

# 53
Здравейте и от нас HugНие се завърнахме от Мемето още миналата седмица, но ме завъртя службата..., а тези дни и семейни проблеми /които не сме решили/-не става въпрос за проблеми с Гого и Криско...

Както и да е, изкарахме си прекрасно - после и аз ще метна някоя снимка, а Криско е най-доволен от всички - още всяка сутрин като тръгваме за яслите или пък някъде с колата и се сеща за Мемето и иска там Laughing

Честит имен ден на Илияна и всички празнуващи!
[/size newsm51

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Пожелаваме здраве, много любов и благополучие!

# 54
Честит имен ден Илиянка! Да си здрава, щастлива и обичана! newsm51

Ето обещаните снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264327&pid=6559490&lp=-6740
П.С. Един път да изляза сериозна...

# 55
Здравейте на всички ... Hug
Е този път доста сте изписали и трудно бих могла да прочета всичко.. Mr. Green
Най-напред честита бременност на Вили  bouquet желая едно хубаво и здраво бебче.И яко дупе на мама... Party
Честито и на патерици на всички Именници да са живи и здрави и все така палави техните наследници..  bouquet  bouquet  bouquet
Миринда много неприятно това с малката но не се притеснявай нещата все пак ще се наредят. PraynigНо трябва наистина много да я пазиш понеже при момиченцата тези инфекции са доста опасни. ConfusedИначе мерките ви са за завиждане.. Mr. Green
Калоян,Яни и Йо са големи сладури и мнооого пораснали вече деца.
Лови незнам какво е станало с теб но явно нещо със свекито.. Twisted Evil.Просто не и обращай внимание.Ти си силна жена и тези неща не бива да те притесняват. Peace
Ние също бяхме на почивка и се загубих доста време.Най-напред бяхме за 7 дни в Балчик и си изкарахме страхотно но не успях да се обадя на Мачо понеже малкия 2 дни беше с темп. та ни създаде малко главоболия.Явно изтина от водата.А тя там си беше доста студена.Иначе обиколихме доста места бяхме и в Каварна.Там е нещо невероятно. Simple Smile.След това отидохме и до Несебър че нямаше как трябваше да видя и моята свеки а и те малкия.. WinkМного разочарована останах от отношението в Слънчев Бряг и кожудера в който се е превърнал българина за да изкара някой лев на гърба на останалите.Там имахме малко панаири понеже ни вдихгнаха колата с паяк но както и да е.Не може и без лошо..Все пак сме в БЪЛГАРИЯ.... #2gunfire
Калоян е станал също едно голямо лигаве и ми се качва  на главата вече.Само крещи когато излезнем от някои игрушки винаги иска да е на неговото и пищи за най-малкото.Направо какви шамари го чакат ама да видим кога ще ги почваме.За яденето няма да говоря щото луда ме направи.Растат му зъби и е луда работа.
Иначе като цяло беше супер имаме и доста снимки но трябва да ги кача.Освен това обиколихме и Търново,Шумен,Плиска и видяхме страхотни неща.Просто почивчицата свърши.
Ами това е в общи линии.Като имам време ще кача и малко снимки. Grinning
Лека вече на всички.  bouquet

# 56
  • Откъм Варната
...Калоян,Яни и Йо са големи сладури и мнооого пораснали вече деца....
А туй дето Яни го дърпа за косата е Митака Wink

# 57

Ето и почепката

Днес заведох Саши на басейн пищя по същия начин като на кръщенето .Чудя се какво ли море ни чака  newsm78 Голям ми е пъзльо. Laughing
 mira sm бая сте се поразходили браво на вас.Копнея за морето вече .

# 58
...Калоян,Яни и Йо са големи сладури и мнооого пораснали вече деца....
А туй дето Яни го дърпа за косата е Митака Wink

У да как могаж да го пропусна туй гадже.. Mr. Green
Много си ги бива. Mr. Green Whistling

# 59
бе хора , кво е туй нещо ?! и аз от море се връщам ама такива възторзи от "почивката" и с бой не можете  изтръгна от мен!
ха добър вечер !
 като чета (признавам засега само последната страничка) и се пукам от яд , че не поисках телефони на варненки и в частност от калима . ми ние ви бяхме под носа дет са вика ! ох , ако знаех ,че ще има навити да минат да ни видят..... защото ние кола нямаме .....кали , щяхме да запознаем дългокосите разбойници!
бяхме 6 дни на Камчия на бунгало . татко му на Васко е цар на абсолютната дезорганизация и импровизация , та незнаех нито кога тръгваме , нито къде отиваме , още по-малко кога се връщаме ! но места имаше бол . точно това исках - дивотия природна , без навалица и чаршии и заграден сенчест двор за игри.
гърбът ми е с шоколадов тен , щото непрекъснато наведена над Васил . е , не спря да си поиграе кротко и все във водата по 2-3 часа , никакъв страх за него , но за мен пък вповече! почти без сън на обяд и заспиване след полунощ . звучи ли ви като почивка за мама  Whistling!
за Васил беше наистина голям купон и забавление!

Общи условия

Активация на акаунт