Дружно октомврийските хлапета приведстват вече юлската принцеса

• 16 039
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
evelinar честито християнче!  bouquet
Ангелина ще ми дойдеш ти и ще те излекувам  Mr. Green

# 76
ИЛИЯНКА ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН!МНОГО ЗДРАВЕ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ЖЕЛАЯ! newsm51
ЕВЕЛИНКА на теб честито християнче МАГИ  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАЛКАТА МАГИ НА ЕВЕЛИНКА ДНЕС!  bouquet  bouquet  bouquet
Ние тия  дни си бяхме тук,ама нещо само ви четях нямах сили и настроението ми се скапа. Tired
mira sm  супер снимки сте направили и хубаво сте си изкарали това е най-важното. newsm03
Lovi  спокойно ти си печена жена ще се справиш,малко нагорно ще ти дойде но ще успеш Peace
Днес май ще е дъждовно и ще полудеем у дома със САШКО,маа няма как. Simple Smile

# 77
Имам честта и огромната радост да ви съобщя

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Снощи в 02.31 ч., в присъствието на татито - Боян, Саня е родила принцеса Маги - 3.290 кг./50 см. Всички са добре и чакат среща с кака Али!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Да им е жива и здрава малката принцеса, дълъг и много щастлив живот и разбира се благополучие на цялото семейство и все така да се обичат!

# 78
  • Стара Загора
Олеее каква прекрасна новина Heart Eyes
Да е жива и здрава принцесата  Heart Eyes
Честито и на кака Али Heart Eyes

# 79
  • Някъде в Европа...
СА, честита дъщеричка! От все сърце ви желая много здраве, семейно щастие и много радост с двете принцеси!]

Ели, ако се чуете, предай й специални поздрави, че аз си забравих гсм в Гърция и й нямам номера Embarassed

# 80
  • -
Саняяяяяяя,честита дъщеричка!!!Да ви носи много радост и красиви моменти!
Бързо възстановяване и прибиране при кака Али!!! Hug Hug Hug
Ние сме добре,ще заминаваме на морето,и тъкмо обсъждаме с моя мъж кога да тръгваме-сега,че не е много горещо или през ноща newsm78
Евелина,честито ти християнче и честит имен ден на Маги!Да сте живи и здрави цялото семейство!

# 81
  • София
Са, честита прекрасна дъщеря!!!
Много радост!

# 82
Прекрасна новина! Laughing Laughing Laughing
Са, честита дъщеря! Нека те направи най-щастливата майка, а тя да расте здрава, красива, много щастлива и умна госпожица! Честито и на таткото, както и на малката кака Али!
Името е страхотно!  Heart Eyes
Ели, ако я чуеш поздрави я и от мен!  Hug Hug Hug

# 83
Ето почерпка по случай именния ден на моята принцеса Магдалена!
Нека с малакта новородена Маги да са много щастливи!

# 84
Sa, страхотна новина!Да ви е жива и здрава малката принцеса!Нека ви носят само радост двете принцеси и много семейно щастие  bouquet!
mira sm, страхотни снимки!Малкия е голям красавец Hug!
evelinar, нека и твоето съкровище е живо и здраво и да ти носи много радост  bouquet!

# 85
УАУ страхотна новина имаме си още едно бебче.СА да ви е жива и здрава дъщеричката и много щастие ви желая...   bouquet   bouquet  bouquet
Евелинка честита ти именница.Голяма хубавица е тя да знаеш. Hug Hug Hug

# 86
  • Откъм Варната
Току що ставаме с Митака, голям сън му ударихме и какво да видя темичката ни озарена с чудесна новина  Hug

Честита принцеса Са, бързо възстановяване и много щастие и усмивки  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Честита дъщеричка на Са и честита сестричка на голямата кака Али! Да са ви здрави и двечките! Hug  bouquet

# 88
Здравейте,
Са, честито и нека много радост до ви донесе малкото момиче!

Поздравлления и добри пожелания за всички минали рождени, имени дни и годишнини, които съм пропуснала. Лека бременност на Вили! Браво за куража! И честито за кръщенето на Сашко и Маги!

Ние се позагубихме, заради софтуерен проблем, който се доразви в нов компютър... ама и това ли да не е. Борислав е добре. Вече е 12,100 кг и 85 см. Доста е темпераментен в смисъла на Оска. Дойдохме в Провадия да видим баба  му и вече е съвсем лепнат за мен. Уж го доведох да се поомеша с хора, а стана по-лошо. Живот и здраве на 01.09 започва ясла и ще видим как ще стане.

Радвам се за всички, които се завръщат заредени с приятни емоции и нови сили. Запазете ги за по-дълго, ако е възможно.

# 89
  • Откъм Варната
...Дойдохме в Провадия...

Телефона ми е същия , така че ако идвате към Варна ще се радвам да се видим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт