Аз си поговорих с Диков, даже два прегледа имах при него. Но това което ме притесни е че първо ми каза да отида на ... дата за да ме прегледа и да преценим как ще бъде раждането, аз отидах но него го нямаше този ден на работа, звъннаха му и той каза да отида на следвашният, на следвашният тъкмо влизаше на операция и ме претупа прегледа на две на три. Остави това ама ми каза задължително на 02.01.09г да отида да ми запишат тоновете на бебо, но вчера се оказа,че Токуда няработи, а с сайта пише,че ще работи днес. Днес пак ходих, но уви пак неработеше. Надявам се да работи поне в понеделник на 5-ти.
Другото което ме притесни е че и двата пъти се говорихме с него за нормално раждане, но тои все завършваше разговора че допоследно никога нищо небило сигурно можело и нещо а се обърка и да се наложи секцио. И вместо да ми обесни ниакои неща, само ми викаше да не забравя като изляза от прегледа да си платя за консултациятя /защото бях без час/. Много неадекватно държание... това ужасно ме притеснява... нормално е щом съм отишла в Токуда,че ще си плащам, ако неисках щях да ходя в друга болница

А и се чудя ако тръгна да раждам нощем, този спешен център дали въобще работи?
А иначе за програмата имах впредвид ще ми покажат ли как се повива бебо, как се храни, те ли ми го носят да го кърма или аз ходя някъде? Такива неща

Няма как да не работи, но трябва да имате предвид, че в почивните дни се влиза през входа на Спешното отделение