Болница ТОКУДА-2

• 139 766
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 780
Тонкабонка, те епидуралната,аконе ти я сложат на 4 см разкритие, по-добре да не ти я слагат. Забавя родовата дейност.

# 781
  • София
Момичета  много ви моля за отзиви за анестезиолога д-р Илиев,ако някоя от вас има лични впечатления  от него ! Трябва да се спра на някого за "избор на  анестезиолог "  ,а  единствено неговото име съм чувала тук някъде. 
И на мен ми беше препоръчан като най-добър! Само ще те предупредя за нещо мнооого важно, за да не стане като при мен. Още с постъпването в болницата, попълних в документите, че искам д-р Илиев за анестезиолог. Само че д-р Кръстанова благоволи да го потърси едва когато крещях в несвяст с незнам колко си см разкритие. Оказа се, че докторът го няма, а жена му вдигнала телефона. Той човекът не е виновен, откъде да знае, че някаква си нещастница като мен си го е заявила. И че тъпата доктора не си направи предварително труда да го потърси навреме! Няма да те занимавам с последствията... Но непременно се увери, че при постъпването ти там, веднага са звъннали да потърсят анестезиолога за епидуралната упойка  Peace

Много кофти момент Sick. Аз раждах при Кирякова и човека си беше от самото начало до мен още преди официално да регистрират започнала родова дейност, без която поставянето на упойка беше невъзможно.

# 782
  • София
Момичета  много ви моля за отзиви за анестезиолога д-р Илиев,ако някоя от вас има лични впечатления  от него ! Трябва да се спра на някого за "избор на  анестезиолог "  ,а  единствено неговото име съм чувала тук някъде. 
И на мен ми беше препоръчан като най-добър! Само ще те предупредя за нещо мнооого важно, за да не стане като при мен. Още с постъпването в болницата, попълних в документите, че искам д-р Илиев за анестезиолог. Само че д-р Кръстанова благоволи да го потърси едва когато крещях в несвяст с незнам колко си см разкритие. Оказа се, че докторът го няма, а жена му вдигнала телефона. Той човекът не е виновен, откъде да знае, че някаква си нещастница като мен си го е заявила. И че тъпата доктора не си направи предварително труда да го потърси навреме! Няма да те занимавам с последствията... Но непременно се увери, че при постъпването ти там, веднага са звъннали да потърсят анестезиолога за епидуралната упойка  Peace
Много кофти момент Sick. Аз раждах при Кирякова и човека си беше от самото начало до мен още преди официално да регистрират започнала родова дейност, без която поставянето на упойка беше невъзможно.

Само ,че аз  се налага да бъда с планирано секцио .Силно се надявам  да  няма проблеми  Praynig !

# 783
  • София

[/quote]
 Само ,че аз  се налага да бъда с планирано секцио .Силно се надявам  да  няма проблеми  Praynig !
[/quote]

Ти пък, няма от какво да се притесняваш. Щом си планирано секцио няма как анестезиолога предварително да не знае за операцията Peace

# 784

И аз при Кирякова и като отидох на запис на тонове(преносвах 6-ти ден) имах контракции и срешнахме Илиев в чакалнята. Беше дошъл с жена си и новороденото си бебенце на преглед. Кирякова му каза, че сигурно ще има нужда от него и ще му се обади. Той се отзова въпреки, че беше пичивка. С много добро впечатление съм от него.

# 785
И аз бях с планово секцио, като предварително се бях срещнала с д-р Илиев и бяхме говорили за опойката, болкоуспокояващи и т.н.
В деня на операцията доктора му позвъни и той се качи. Останах с добри впечатления от него. Много внимателен и точен. След операцията както и на другия ден, многократно минаваше да види как съм и дали имам нужда от болко успокояващо Peace

# 786
  • София
Доктор Илиев беше анестезиолог и при моето секцио Simple Smile
Много съм доволна - обясни ми всичко, държа се много нормално и ми вдъхна спокойствие преди операцията. След операцията няколко пъти мина до обяд, после и след обяда мина, а и след като ми махнаха катетъра след ден-два пак намина да види как съм  Peace  Според мен смело можеш да го избереш и ще останеш доволна.
Аз с други анестезиолози не съм разговаряла, затова не мога да кажа дали е най-добрия, просто аз съм много доволна от него. Пак бих го избрала.

# 787
  • София
Тонкабонка, те епидуралната,аконе ти я сложат на 4 см разкритие, по-добре да не ти я слагат. Забавя родовата дейност.
Ох, при мен не се е забавила родовата дейност, но се стигна до прекалено много усложнения, заради които може би няма да мога да имам повече деца. Консултирахме се с адвокат да съдим Кръстанова, но ни беше обяснено, че просто няма смисъл, защото е много трудно да се осъди лекар и екипа му в нашата мила държавица  Peace Моята дума срещу тяхната колективна, не струва нищо!

Най-големият куриоз е, че излизайки от пълна упойка (няма да споменавам защо ми я сложиха в последствие) дочух, че се коментираше от персонала, че апаратът за обдишване на бебето, който е бил в родилната, не е бил в изправност. И са интубирали бебето ми тичайки по коридора към неонатологията. Дори псуваха някакъв доктор за тази неизправност. После отрекоха да е имало такова нещо, а то можеше да коства живота на детето ми! Слава богу, малката е прекрасна и здрава, благодарение на д-р Масларска и нейния екип  Hug

Пожелавам ви никога да не се сблъскате с нещо подобно на моето преживяване! И да не попадате на некадърни лекари... Обещала съм си, че винаги ще я "благославям" Кръстанова в изказванията си и ще говоря за случилото се, за да мога да спестя подобни мъки на други бъдещи майки!

# 788
Кръстанова, мисляприсъстваше и на моето раждане. Освен,ако няма друга лекарка със подобно име. Наложи се да и се скарам, да спре да ми скача върху корема, защото вътре има човек  Tired Не съм я избирала, беше на смяна.
Съжалявам,за това,което ти се е случило! Да ти е живо и здаво детенцето и дано имаш  сила да преодолееш това,което е станало. Може да нямаме съдебна система, но имаме форуми. Надявам се повече бъдещи майки да гугълват името на лекаря преди да отидат при него.Вярно е,  че анонимните твърдения се приемат несериозно, но поне човек може да има едно на ум.

# 789
  • ул. "Мечтание"
tonkabonka, много съжалявам за случилото се с теб!

Аз лично не съм доволна от Илиев. Държа се доста грубо с мен. Докато бяхме в операционната само ме хокаше и ми се караше. Що не съм можела да се сгъна да ми сложи упойката, да съм се била успокояла, на какво приличало това, какво сега съм циврела, как можело да не ме хване там някакво лекарство...  Sick Нямам думи просто!

# 790
Как изглежда д-р Илиев? Аз така и не разбрах как се казва анестезиолога ми, защото бях по спешност, но съм много доволна от човека. Така леко ме бодна, че почти нищо не усетих и беше много спокоен и любезен през цялото време. Мисля, че беше около 35-40г. с прошарена коса, нормално висок и слаб - ако това е Илиев го препоръчвам горещо Grinning

# 791
  • София
Кръстанова, мисляприсъстваше и на моето раждане. Освен,ако няма друга лекарка със подобно име. Наложи се да и се скарам, да спре да ми скача върху корема, защото вътре има човек  Tired
Оооо, като нищо може и тя да е била! Направи си фитнеса и върху моя корем  Sad Скачаше със засилка и висок скок!

# 792
Аз само да уточня,че при мен подобни неща едва ли са се налагали, спокойно можех и вкъщи дето се вика да си го родя Simple Smile След това сестрите обясняваха, че много рядко са виждали някой така набързо...т.е. съмсигурна, че скачане не е билонужно.

# 793
Д-р Илиев беше и на моето секцио. Впечатленията ми от него - не е особено разговорлив (т.е. не повче от необходимото, без излишни приказки). Даваше ми усещането, че знае във всеки един момент какво прави (което ми вдъхваше огромно спокойствие). Иначе не знам дали е добър или не - нямам база за сравнение. Но мога да кажа, че асистиращата му сестра беше прекрасна. Така ме успокояваше преди операцията, че съвсем забравих, че ме е страх  Laughing Даже когато се разплаках от щастие, щом извадиха бебка, тя ми бършеше сълзите. Никога няма да я забравя Hug
Аз не съм го избирала специално, но знаех, че е от екипа на д-р Димитров и така или иначе ще присъства.

За обезболяването - попитах д-р Димитров и той ми каза, че не е необходимо допълнително обезболяване, те достатъчно добре обезболявали (намекна ми, че мога да си ги спестя парите, защото аз бях готова да доплатя за епидурална). Много съм доволна от обезболяването, раздвижиха ме същата вечер (това наистина много болеше, но беше за не повече от 5 мин). На другия ден вече нямах проблем със ставането или с болката  Peace

# 794
Как изглежда д-р Илиев? Аз така и не разбрах как се казва анестезиолога ми, защото бях по спешност, но съм много доволна от човека. Така леко ме бодна, че почти нищо не усетих и беше много спокоен и любезен през цялото време. Мисля, че беше около 35-40г. с прошарена коса, нормално висок и слаб - ако това е Илиев го препоръчвам горещо Grinning
Не, това не е Илиев. Твоя анестезиолог беше и на моето секцио. И аз не разбрах как се казва, но напълно подкрепям думите ти. Много професионално си свърши работата и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт