Болница ТОКУДА-2

• 139 785
  • 1 282
  •   1
Отговори
# 810
Момичета, можете ли да ми препоръчате гинеколог в ДКЦ Токуда, който да работи по Здравна каса? Боря се с едни бактерии... Много ми е близо Токуда и ми се ще там да отида, взела съм си направление, но нямам идея при кого да си запиша час. Много ще съм благодарна, ако ме посъветвате!

# 811
Сама Евтимова от Токуда работи със здравната каса, но нямам инфо за нея, като лекар!

# 812
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Сама Евтимова от Токуда работи със здравната каса, но нямам инфо за нея, като лекар!

Аз съм ходила на платени прегледи при нея и съм много доволна

# 813
Здравей,  аз родих при Димитров, нормално,без упойка и с таткото. Личното мивпечатление е, че Димитров  е привърженик на секциото. 
Аз пък не съм съгласна с това. Аз щях да раждам нормално при Димитров и в хода на нещата взех решение да е секцио, а той страшно много ме убеждаваше да родя нормално, до последния момент. В крайна сметка родих секцио, но по мое желание, той 100 пъти после повтори как го е яд , че съм могла да родя нормално. Та аз съм много доволна от него, бях оперирана от същия екип като Пипа и споделям напълно мнението и. Peace

# 814
Здравей,  аз родих при Димитров, нормално,без упойка и с таткото. Личното мивпечатление е, че Димитров  е привърженик на секциото. 
Аз пък не съм съгласна с това. Аз щях да раждам нормално при Димитров и в хода на нещата взех решение да е секцио, а той страшно много ме убеждаваше да родя нормално, до последния момент. В крайна сметка родих секцио, но по мое желание, той 100 пъти после повтори как го е яд , че съм могла да родя нормално. Та аз съм много доволна от него, бях оперирана от същия екип като Пипа и споделям напълно мнението и. Peace
.

Виж това ме радва - да чуя, че те е убеждавал да родиш нормално !

# 815
  • Русе
Аз съм ходила при д-р Евтимова и през Дженерали, а сега се записах да ми следи бременността през ЗК, понеже Токуда не си е подновила договора с Дженерали.
За сега съм доволна от нея, много е внимателна като ме преглежда и винаги ми обяснява подробно каквото я питам  Peace

# 816
Много благодаря!   bouquet
Записах си час при д-р Евтимова за след стотина години Simple Smile Ми то така е, при добрите лекари винаги има опашки. Пък по ЗК съвсем...

# 817
Момичета, искам да помоля за списъка за постъпване за раждане в Токуда - документи и необходимите неща за мен и за бебето, които искат. Порових се доста в темата, но не можах да го открия. Може и на Л.С. Благодаря предварително!

# 818
  • ул. "Мечтание"
Ами такъв списък няма.

Носиш си направленията за раждане, обменната карта, лична карта, всички изследвания. Лични вещи, каквито са ти нужни, дрехи за теб и бебето за изписването. Ако искаш си носиш ношница и чехли ( в болницата има и могат да ти дадът, ако искаш), ако искаш си вземаш превръзки за родилки, ако не в болницата ще ти дадът лигнин. Това е долу-горе! Ако има нещо друго, ще ти кажат предварително, не се притеснявай.

# 819
Многократно е писано, но пак ще го кажа - необходимо е да си вземеш вода в малки бутилчици, аз за 4 дена изпих 3 стека Embarassed
Това е нещо, което може да ти потрябва спешно, а няма откъде лесно да се вземе. Иначе аз постъпих без всякакви такъми за кърмене, та се наложи да ми купуват и носят спешно помпа, силиконови зърна, подплънки за сутиен, ланолин, гармастан, зехтин - заприличах на аптека. Все пак моя съвет е (ако ти е за първи път) да изчакаш да видиш какво точно ще ти е необходимо - аз имах страшно разранени зърна от първото засукване и затова се наложи всичко това.
От документите - на мен ми бяха дали само 1 екземпляр направление, а те били 2 оригинала - внимавай за това.

# 820
Здравейте!
Предстои ни влизане в Токуда,детско отделение,за пх-метрия на дъщеря ми.
От провинцията сме.Моля някой да ми разясни как стоят нещата-обстановка,посещения,хранене....,и нещо друго важно ,ако се сетите!!БЛАГОДАРЯ!

# 821
Пали, зависи къде ще влиза детето в неонатологията или в педиатрията. Една моя приятелка постъпи с бебето си за лечение в неонатологията, където взимат само бебето, а нея са я настанили в гинекологията на горния етаж. В педиатрията настанявали децата и маиките в общи стаи по няколко деца и майки. Обстановката е супер - чисто и ново, храната е поносима, а посещенията, когато аз раждах бяха от 16.00 до 18.00.

# 822
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз лежах с малката в педиатрията лятото на 2007 г.
Децата се слагат в стои в зависимост от заболяването, не от възрастта. На майките не се полага храна.

# 823
Здравейте!
Термина ми е на 03-ти април и съм се ориентирала към д-р Диков. По-горе прочетох, че той щял да напуска месец март  Shocked
Обадих се на регистратурата (понеже му нямам личния номер) и от там ме увериха, че не са чували такова нещо...
Аз на 11-ти март имам час при него и ще разбера как точно стоят нещата. В случай че наистина ще напуска, можете ли да ми препоръчате към кого да се преориентирам (чувала съм добри отзиви за Кирякова), понеже не остана много време и ме е страх бебо да не тръгне да излиза по-рано и искам да съм подготвена...

# 824
Аз ти препоръчвам д-р Герганова, следи ме от самото начало и съм много доволна от нея, другия много титулуван лекар в Токуда е Димитров! Peace

Общи условия

Активация на акаунт